Povezane vesti

Kada počinje podela vaučera za odmor u narednoj godini? Kreće nova akcija za ovu pomoć države, evo šta se menja

Kada počinje podela vaučera za odmor u narednoj godini? Kreće nova akcija za ovu pomoć države, evo šta se menja

Kurir 30.12.2024
Udruženje Moja Srbija uputilo je poziv Vladi da što pre pokrene neophodne aktivnosti u vezi sa akcijom podele vaučera za odmor u Srbiji u 2025. godini, odnosno da ne ukida taj vid subvencije. U pozivu se navodi da vaučeri za odmor u Srbiji… »
Šta će biti sa vaučerima za odmor u 2025. godini? Jedan od zahteva digitalizacija celokupnog procesa dodele

Šta će biti sa vaučerima za odmor u 2025. godini? Jedan od zahteva digitalizacija celokupnog procesa dodele

Mondo 30.12.2024
Tokom prethodnih 10 godina dodeljeno je više od 10.000 vaučera za odmor u Srbiji. Vaučeri za odmor možda se budu delili i tokom 2025. godine. Naime, udruženje "Moja Srbija" saopštilo je da je uputilo poziv Vladi Srbije da što pre pokrene neophodne… »
Udruženje "Moja Srbija" poziva Vladu Srbije da ne ukida vaučere za odmor

Udruženje "Moja Srbija" poziva Vladu Srbije da ne ukida vaučere za odmor

RTV 30.12.2024
BEOGRAD - Udruženje "Moja Srbija" saopštilo je danas da je uputilo poziv Vladi Srbije da što pre pokrene neophodne aktivnosti u vezi sa akcijom podele vaučera za odmor u Srbiji u 2025. godini, jer ti vaučeri predstavljaju, kako naglašavaju, jednu od… »
Da li će biti vaučera za odmor i tokom 2025. godine: Pokrenuta akcija za ovu pomoć države, evo šta sledi

Da li će biti vaučera za odmor i tokom 2025. godine: Pokrenuta akcija za ovu pomoć države, evo šta sledi

Blic 30.12.2024
Vaučeri za odmor možda se budu delili i tokom 2025. godine. Naime, udruženje "Moja Srbija" saopštilo je da je uputilo poziv Vladi Srbije da što pre pokrene neophodne aktivnosti u vezi sa akcijom podele vaučera za odmor u Srbiji u 2025. godini, jer… »
Udruženje 'Moja Srbija' poziva Vladu da ne ukida vaučere za odmor u zemlji

Udruženje 'Moja Srbija' poziva Vladu da ne ukida vaučere za odmor u zemlji

Novi magazin 30.12.2024
Udruženje "Moja Srbija" uputilo je danas poziv Vladi da što pre pokrene neophodne aktivnosti u vezi sa akcijom podele vaučera za odmor u Srbiji u 2025. godini, odnosno da ne ukida taj vid subvencije. U pozivu se navodi da vaučeri za odmor u Srbiji… »
Udruženje „Moja Srbija“ poziva Vladu da ne ukida turističke vaučere

Udruženje „Moja Srbija“ poziva Vladu da ne ukida turističke vaučere

Danas 30.12.2024
Udruženje „Moja Srbija“ uputilo je danas poziv Vladi da što pre pokrene neophodne aktivnosti u vezi sa akcijom podele vaučera za odmor u Srbiji u 2025. godini, odnosno da ne ukida taj vid subvencije. U pozivu se navodi da vaučeri za odmor u Srbiji… »

Vesti dana »