Povezane vesti
Kada počinje podela vaučera za odmor u narednoj godini? Kreće nova akcija za ovu pomoć države, evo šta se menja
Kurir 30.12.2024
Udruženje Moja Srbija uputilo je poziv Vladi da što pre pokrene neophodne aktivnosti u vezi sa akcijom podele vaučera za odmor u Srbiji u 2025. godini, odnosno da ne ukida taj vid subvencije. U pozivu se navodi da vaučeri za odmor u Srbiji predstavljaju… »
Šta će biti sa vaučerima za odmor u 2025. godini? Jedan od zahteva digitalizacija celokupnog procesa dodele
Mondo 30.12.2024
Tokom prethodnih 10 godina dodeljeno je više od 10.000 vaučera za odmor u Srbiji. Vaučeri za odmor možda se budu delili i tokom 2025. godine. Naime, udruženje "Moja Srbija" saopštilo je da je uputilo poziv Vladi Srbije da što pre pokrene neophodne… »
Udruženje "Moja Srbija" poziva Vladu Srbije da ne ukida vaučere za odmor
RTV 30.12.2024
BEOGRAD - Udruženje "Moja Srbija" saopštilo je danas da je uputilo poziv Vladi Srbije da što pre pokrene neophodne aktivnosti u vezi sa akcijom podele vaučera za odmor u Srbiji u 2025. godini, jer ti vaučeri predstavljaju, kako naglašavaju, jednu od… »
Da li će biti vaučera za odmor i tokom 2025. godine: Pokrenuta akcija za ovu pomoć države, evo šta sledi
Blic 30.12.2024
Vaučeri za odmor možda se budu delili i tokom 2025. godine. Naime, udruženje "Moja Srbija" saopštilo je da je uputilo poziv Vladi Srbije da što pre pokrene neophodne aktivnosti u vezi sa akcijom podele vaučera za odmor u Srbiji u 2025. godini, jer ti… »
Udruženje 'Moja Srbija' poziva Vladu da ne ukida vaučere za odmor u zemlji
Novi magazin 30.12.2024
Udruženje "Moja Srbija" uputilo je danas poziv Vladi da što pre pokrene neophodne aktivnosti u vezi sa akcijom podele vaučera za odmor u Srbiji u 2025. godini, odnosno da ne ukida taj vid subvencije. U pozivu se navodi da vaučeri za odmor u Srbiji… »
Udruženje „Moja Srbija“ poziva Vladu da ne ukida turističke vaučere
Danas 30.12.2024
Udruženje „Moja Srbija“ uputilo je danas poziv Vladi da što pre pokrene neophodne aktivnosti u vezi sa akcijom podele vaučera za odmor u Srbiji u 2025. godini, odnosno da ne ukida taj vid subvencije. U pozivu se navodi da vaučeri za odmor u Srbiji… »
Vesti dana »
Danas počinje legalizacija po novim pravilima: Evo šta je potrebno da bi bili "svoj na svome"
Kurir pre 28 minutajoš 34 povezane
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 1 satjoš 51 povezana
Puzigaća čestitao Partizanu: Evo šta je Radnički koštalo poraza...
Kurir pre 29 minutajoš 31 povezana
Noris: Titulu posvećujem roditeljima, dozvolili su mi da jurim ovaj san koji je postao stvarnost
RTS pre 4 satijoš 41 povezana