Povezane vesti
Kada počinje podela vaučera za odmor u narednoj godini? Kreće nova akcija za ovu pomoć države, evo šta se menja
Kurir pre 5 dana
Udruženje Moja Srbija uputilo je poziv Vladi da što pre pokrene neophodne aktivnosti u vezi sa akcijom podele vaučera za odmor u Srbiji u 2025. godini, odnosno da ne ukida taj vid subvencije. U pozivu se navodi da vaučeri za odmor u Srbiji… »
Šta će biti sa vaučerima za odmor u 2025. godini? Jedan od zahteva digitalizacija celokupnog procesa dodele
Mondo pre 5 dana
Tokom prethodnih 10 godina dodeljeno je više od 10.000 vaučera za odmor u Srbiji. Vaučeri za odmor možda se budu delili i tokom 2025. godine. Naime, udruženje "Moja Srbija" saopštilo je da je uputilo poziv Vladi Srbije da što pre pokrene neophodne… »
Udruženje "Moja Srbija" poziva Vladu Srbije da ne ukida vaučere za odmor
RTV pre 5 dana
BEOGRAD - Udruženje "Moja Srbija" saopštilo je danas da je uputilo poziv Vladi Srbije da što pre pokrene neophodne aktivnosti u vezi sa akcijom podele vaučera za odmor u Srbiji u 2025. godini, jer ti vaučeri predstavljaju, kako naglašavaju, jednu od… »
Da li će biti vaučera za odmor i tokom 2025. godine: Pokrenuta akcija za ovu pomoć države, evo šta sledi
Blic pre 5 dana
Vaučeri za odmor možda se budu delili i tokom 2025. godine. Naime, udruženje "Moja Srbija" saopštilo je da je uputilo poziv Vladi Srbije da što pre pokrene neophodne aktivnosti u vezi sa akcijom podele vaučera za odmor u Srbiji u 2025. godini, jer… »
Udruženje 'Moja Srbija' poziva Vladu da ne ukida vaučere za odmor u zemlji
Novi magazin pre 5 dana
Udruženje "Moja Srbija" uputilo je danas poziv Vladi da što pre pokrene neophodne aktivnosti u vezi sa akcijom podele vaučera za odmor u Srbiji u 2025. godini, odnosno da ne ukida taj vid subvencije. U pozivu se navodi da vaučeri za odmor u Srbiji… »
Udruženje „Moja Srbija“ poziva Vladu da ne ukida turističke vaučere
Danas pre 5 dana
Udruženje „Moja Srbija“ uputilo je danas poziv Vladi da što pre pokrene neophodne aktivnosti u vezi sa akcijom podele vaučera za odmor u Srbiji u 2025. godini, odnosno da ne ukida taj vid subvencije. U pozivu se navodi da vaučeri za odmor u Srbiji… »
Vesti dana »
(Mapa) najnovije upozorenje RHMZ: U ovom delu Srbije temperatura sutra pada na skoro -20 stepeni! Popaljeni meteoalarmi zbog opasnog vremena, slede temperaturni šokovi
Blic pre 24 satajoš 31 povezana
Studenti u Novom Sadu traže reakciju nadležnih zbog objavljivanja imena navodnih organizatora blokada
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 26 povezanih
Forbs: Vučić požurivao Kineze da završe rekonstrukciju pruge od Novog Sada do Mađarske pre roka
Nova ekonomija pre 15 satijoš 5 povezanih
Zelenski navodi da su ruske i severnokorejske trupe pretrpele velike gubitke u Kursku
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 16 povezanih