Povezane vesti
"Kako tačno Sa 78 KG da se naberem na šipku" Martina otkrila istinu o striptiz baru u Americi: Bila sam ocepljena od srama...
Kurir pre 5 dana
Martina Vrbos u emisiji " Nije sve tako crno", autora i voditelja Jovane Matić Đokić, nedavno je predstavila sebe u pravom svetlu u otkrila kakva je iza kamera i u svoja četiri zida. Govorila je o svom životu, detinjstvu, umetnosti ali i prašini… »
„U hrani sam lečila tugu, depresiju i sve ružno u mom životu“: Naša pevačica se povukla sa scene, pa se ugojila više…
Nova pre 5 dana
: Anica Milenković otvorila je dušu i otkrila kroz šta je prolazila godinama, a nije želela da se oglašava. Anica Milenković je nedavno za domaće medije prvi put nakon 16 godina govorila o svom privatnom životu, karijeri, usponima i padovima… »
"Tražila sam spas u hrani, ugojila sam se mnogo" Anica Milenković o agoniji koju je godinama trpela zbog viška kilograma…
Kurir pre 5 dana
Anica Milenković je nedavno za Kurir prvi put nakon 16 godina govorila o svom privatnom životu, karijeri, usponima i padovima. Pevačica je u emisiji "1na1" autora i voditelja Jovane Matić Đokić ogolila dušu i priznala kroz koju agoniju je prolazila… »
Vesti dana »
Srbiju očekuje 40 stepeni razlike: Noćas i do minus 20, a onda stiže neverovatan preokret
Telegraf pre 1 satjoš 31 povezana
Studenti FTN ljuti zbog objavljivanja imena navodnih organizatora blokade, traže reakciju nadležnih
Danas pre 6 satijoš 26 povezanih
"Implementacija želje gospodina predsednika": Vučić požurivao radove na rekonstrukciji pruge
Radio 021 pre 14 satijoš 5 povezanih