Povezane vesti
"Razmišljam kako bi zajedno čuvali dete, presvlačili": Terza se obratio trudnoj Milici, sve mu je teže kako se bliži porođaj…
Blic 30.12.2024
Borislav Terzić Terza otkrio je voditelji Ivani Šopić kako se oseća s obzirom da se bliži porođaj njegove bivše verenice Milice Veličković. - Danas sam plakao na garnituri, baš me je sve stiglo i razmišljam da li je moglo drugačije. Danas gledam Sofijinu… »
Terza se obratio trudnoj milici, pa priznao šta SAD oseća prema ljubavnici: Molim te, dozvao sam se pameti!
Kurir 30.12.2024
Borislav Terzić Terza otkrio je voditelji Ivani Šopić kako se oseća s obzirom da se bliži porođaj Milice Veličković. - Danas sam plakao na garnituri, baš me je sve stiglo i razmišljam da li je moglo drugačije. Danas gledam Sofijinu majku i kakva je… »
Vesti dana »

"Ovo je mračan trenutak za Ameriku": Tramp se obratio i obećao obračun sa političkim nasiljem (Video)
Mondo pre 3 minutajoš 24 povezane

(Mape) puno kiše za kratko vreme, grad i vetar olujne jačine! Danas se spremite za jako nevreme, a evo šta nas čeka za vikend
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA - Zelenski: Ruski dronovi namerno ušli u Poljsku; Moskva: Varšava nema dokaze
RTV pre 49 minutajoš 3 povezane

Pre 24 godine teroristi izveli najveći napad na SAD - srušene kule bliznakinje
Radio 021 pre 14 minutajoš 3 povezane

Danas je Usekovanje glave Svetog Jovana: Ovo obavezno skinite sa ruke, a jedan predmet nikako ne uzimajte!
Telegraf pre 14 minutajoš 4 povezane