Povezane vesti
"Razmišljam kako bi zajedno čuvali dete, presvlačili": Terza se obratio trudnoj Milici, sve mu je teže kako se bliži…
Blic pre 6 dana
Borislav Terzić Terza otkrio je voditelji Ivani Šopić kako se oseća s obzirom da se bliži porođaj njegove bivše verenice Milice Veličković. - Danas sam plakao na garnituri, baš me je sve stiglo i razmišljam da li je moglo drugačije. Danas… »
Terza se obratio trudnoj milici, pa priznao šta SAD oseća prema ljubavnici: Molim te, dozvao sam se pameti!
Kurir pre 5 dana
Borislav Terzić Terza otkrio je voditelji Ivani Šopić kako se oseća s obzirom da se bliži porođaj Milice Veličković. - Danas sam plakao na garnituri, baš me je sve stiglo i razmišljam da li je moglo drugačije. Danas gledam Sofijinu majku i… »
Vesti dana »
(Mapa) najnovije upozorenje RHMZ: U ovom delu Srbije temperatura sutra pada na skoro -20 stepeni! Popaljeni meteoalarmi zbog opasnog vremena, slede temperaturni šokovi
Blic pre 24 satajoš 31 povezana
Studenti u Novom Sadu traže reakciju nadležnih zbog objavljivanja imena navodnih organizatora blokada
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 26 povezanih
"Implementacija želje gospodina predsednika": Vučić požurivao radove na rekonstrukciji pruge
Radio 021 pre 14 satijoš 5 povezanih
Nemačka opozicija otkriva kada se Šolc sastaje s Putinom; kako Kijev pokušava da šarmira Trampa
RTS pre 1 satjoš 16 povezanih