Povezane vesti
"Razmišljam kako bi zajedno čuvali dete, presvlačili": Terza se obratio trudnoj Milici, sve mu je teže kako se bliži porođaj…
Blic 30.12.2024
Borislav Terzić Terza otkrio je voditelji Ivani Šopić kako se oseća s obzirom da se bliži porođaj njegove bivše verenice Milice Veličković. - Danas sam plakao na garnituri, baš me je sve stiglo i razmišljam da li je moglo drugačije. Danas gledam Sofijinu… »
Terza se obratio trudnoj milici, pa priznao šta SAD oseća prema ljubavnici: Molim te, dozvao sam se pameti!
Kurir 30.12.2024
Borislav Terzić Terza otkrio je voditelji Ivani Šopić kako se oseća s obzirom da se bliži porođaj Milice Veličković. - Danas sam plakao na garnituri, baš me je sve stiglo i razmišljam da li je moglo drugačije. Danas gledam Sofijinu majku i kakva je… »
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Puška, figura na krovu i nagrada od 100.000 dolara za informaciju o osumnjičenom
BBC News pre 58 minutajoš 29 povezanih

Ogroman napad na Rusiju: Na meti i Moskva, gori postrojenje Lukoila! Letovi na aerodromu u Sankt Peterburgu otkazani (foto, video)
Blic pre 18 minutajoš 22 povezane

Bivši predsednik Brazila Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora za pripremu državnog udara
Beta pre 43 minutajoš 21 povezana

Okupio pola estrade: Evo ko je sve sinoć bio na proslavi punoletstva ćerke Saše Matića
Nova pre 43 minutajoš 16 povezanih