Повезане вести
Гал Гадот током трудноће пронашли угрушак у мозгу: „Све што сам желела је да издржим“
Н1 Инфо 30.12.2024
Глумица Гал Гадот објавила је у марту да је родила ћерку, а током трудноће се борила са здравственим проблемима. Глумица Гал Гадот, најпознатија по улози у филму „Вондер Воман“, проговорила је о тешком периоду кроз који је прошла… »
Холивудској глумици пронашли угрушак на мозгу: "Само сам желела да издржим и живим" ФОТО
Б92 30.12.2024
Глумица Гал Гадот, најпознатија по улози у филму "Вондер Воман", проговорила је о тешком раздобљу кроз које је пролазила током своје последње трудноће. Гал је раније ове године била трудна с девојчицом, а због здравствених… »
Славној глумици у осмом месецу трудноће пронашли угрушак у мозгу: "Недељама сам трпела несносне главобоље"
Мондо 30.12.2024
Глумица Гал Гадот је у марту објавила да је родила ћерку, а током трудноће се борила са озбиљним здравственим проблемима. Глумица Гал Гадот, најпознатија по улози у филму "Вондер Воман", проговорила је о тешком периоду кроз који… »
Вести дана »
Авокатица Боровић: Тужилаштво нема ниједан валидан доказ, поступак покушај застрашивања студентског покрета
Н1 Инфо пре 1 сатјош 29 повезаних
Ђедовић: Држава ће учинити све да очува стабилност снабдевања горивом и енергетску стабилност
Бета пре 1 сатјош 39 повезаних
Колико кошта легализација и ко не мора уопште да плати! Овако изгледа сајт на који се пријављујете, врло је једноставно! Све готово у неколико кликова
Курир пре 1 сатјош 115 повезаних
Завршен састанак Вучића са тимовима за енергетску стабилност: „Грађани да не брину“
Данас пре 3 сатајош 43 повезане
Почео састанак у Лондону, Зеленски: Потребно јединство Европе, Украјине и САД
Телеграф пре 48 минутајош 57 повезаних