Povezane vesti
Gal Gadot tokom trudnoće pronašli ugrušak u mozgu: „Sve što sam želela je da izdržim“
N1 Info pre 9 dana
Glumica Gal Gadot objavila je u martu da je rodila ćerku, a tokom trudnoće se borila sa zdravstvenim problemima. Glumica Gal Gadot, najpoznatija po ulozi u filmu „Wonder Woman“, progovorila je o teškom periodu kroz koji je prošla tokom poslednje… »
Holivudskoj glumici pronašli ugrušak na mozgu: "Samo sam želela da izdržim i živim" FOTO
B92 pre 9 dana
Glumica Gal Gadot, najpoznatija po ulozi u filmu "Wonder Woman", progovorila je o teškom razdoblju kroz koje je prolazila tokom svoje poslednje trudnoće. Gal je ranije ove godine bila trudna s devojčicom, a zbog zdravstvenih problema je morala da ide… »
Slavnoj glumici u osmom mesecu trudnoće pronašli ugrušak u mozgu: "Nedeljama sam trpela nesnosne glavobolje"
Mondo pre 9 dana
Glumica Gal Gadot je u martu objavila da je rodila ćerku, a tokom trudnoće se borila sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Glumica Gal Gadot, najpoznatija po ulozi u filmu "Wonder Woman", progovorila je o teškom periodu kroz koji je prolazila tokom… »
Vesti dana »
Studenti objavili kad je protest: BIA ne mora da dolazi nama na prag, mi dolazimo na njihov
Radio 021 pre 2 satajoš 33 povezane
Pokret Bravo traži ostavka načelnika policije i gradonačelnika Novog Sada zbog prebijanja mladića
Novi magazin pre 1 satjoš 34 povezane
Apelacioni sud vratio na ponovno odlučivanje predlog o pritvaranju Gorana Vesića
Beta pre 3 satajoš 21 povezana