Povezane vesti

Gal Gadot tokom trudnoće pronašli ugrušak u mozgu: „Sve što sam želela je da izdržim“

Gal Gadot tokom trudnoće pronašli ugrušak u mozgu: „Sve što sam želela je da izdržim“

N1 Info pre 9 dana
Glumica Gal Gadot objavila je u martu da je rodila ćerku, a tokom trudnoće se borila sa zdravstvenim problemima. Glumica Gal Gadot, najpoznatija po ulozi u filmu „Wonder Woman“, progovorila je o teškom periodu kroz koji je prošla tokom poslednje… »
Holivudskoj glumici pronašli ugrušak na mozgu: "Samo sam želela da izdržim i živim" FOTO

Holivudskoj glumici pronašli ugrušak na mozgu: "Samo sam želela da izdržim i živim" FOTO

B92 pre 9 dana
Glumica Gal Gadot, najpoznatija po ulozi u filmu "Wonder Woman", progovorila je o teškom razdoblju kroz koje je prolazila tokom svoje poslednje trudnoće. Gal je ranije ove godine bila trudna s devojčicom, a zbog zdravstvenih problema je morala da ide… »
Slavnoj glumici u osmom mesecu trudnoće pronašli ugrušak u mozgu: "Nedeljama sam trpela nesnosne glavobolje"

Slavnoj glumici u osmom mesecu trudnoće pronašli ugrušak u mozgu: "Nedeljama sam trpela nesnosne glavobolje"

Mondo pre 9 dana
Glumica Gal Gadot je u martu objavila da je rodila ćerku, a tokom trudnoće se borila sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Glumica Gal Gadot, najpoznatija po ulozi u filmu "Wonder Woman", progovorila je o teškom periodu kroz koji je prolazila tokom… »

Vesti dana »