Повезане вести

Гал Гадот током трудноће пронашли угрушак у мозгу: „Све што сам желела је да издржим“

Гал Гадот током трудноће пронашли угрушак у мозгу: „Све што сам желела је да издржим“

Н1 Инфо 30.12.2024
Глумица Гал Гадот објавила је у марту да је родила ћерку, а током трудноће се борила са здравственим проблемима. Глумица Гал Гадот, најпознатија по улози у филму „Вондер Воман“, проговорила је о тешком периоду кроз који је прошла… »
Холивудској глумици пронашли угрушак на мозгу: "Само сам желела да издржим и живим" ФОТО

Холивудској глумици пронашли угрушак на мозгу: "Само сам желела да издржим и живим" ФОТО

Б92 30.12.2024
Глумица Гал Гадот, најпознатија по улози у филму "Вондер Воман", проговорила је о тешком раздобљу кроз које је пролазила током своје последње трудноће. Гал је раније ове године била трудна с девојчицом, а због здравствених… »
Славној глумици у осмом месецу трудноће пронашли угрушак у мозгу: "Недељама сам трпела несносне главобоље"

Славној глумици у осмом месецу трудноће пронашли угрушак у мозгу: "Недељама сам трпела несносне главобоље"

Мондо 30.12.2024
Глумица Гал Гадот је у марту објавила да је родила ћерку, а током трудноће се борила са озбиљним здравственим проблемима. Глумица Гал Гадот, најпознатија по улози у филму "Вондер Воман", проговорила је о тешком периоду кроз који… »

Вести дана »