Povezane vesti
Kifer Saterlend: 'Kao klinac nisam znao da mi je ćale velika glumačka faca'
BBC News pre 5 dana
Tek kada se preselio u Holivud, pokušavajući da izgradi vlastitu glumačku karijeru, Kifer Saterlend je shvatio koliko je njegov otac veliki i važan glumac. Glumac Kifer Saterlend tokom odrastanja „nije bio svestan" koliko je uspešan njegov otac… »
Kifer Saterlend: ‘Kao klinac nisam znao da mi je ćale velika glumačka faca’
Danas pre 5 dana
Glumac Kifer Saterlend tokom odrastanja „nije bio svestan“ koliko je uspešan njegov otac Donald. Tek kada se sa 17 godina doselio u Holivud, pokušavajući da izgradi sopstvenu glumačku karijeru, shvatio je koliko je „veliki i poseban“ glumac… »
Blic pre 5 dana
Glumac Kifer Saterlend tokom odrastanja „nije bio svestan" koliko je uspešan njegov otac Donald. Tek kada se sa 17 godina doselio u Holivud, pokušavajući da izgradi sopstvenu glumačku karijeru, shvatio je koliko je „veliki i poseban" glumac bio… »
NIN pre 5 dana
Glumac Kifer Saterlend tokom odrastanja "nije bio svestan" koliko je uspešan njegov otac Donald. Tek kada se sa 17 godina doselio u Holivud, pokušavajući da izgradi sopstvenu glumačku karijeru, shvatio je koliko je "veliki i poseban" glumac bio njegov… »
Radio 021 pre 5 dana
Tek kada se preselio u Holivud, pokušavajući da izgradi vlastitu glumačku karijeru, Kifer Saterlend je shvatio koliko je njegov otac veliki i važan glumac. Getty Images Donald Saterlend (levo) sa sinom Kiferom, takođe glumcem, na ceremoniji dodele… »
Vesti dana »
"Namerno ubistvo ruskih novinara je još jedan brutalni zločin": Oglasili se Poljanski i Zaharova povodom pogibije dopisnika Izvestije
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Srećne praznike i dobar pogled lovcima želi Lovački savez Srbije
Niške vesti pre 2 satajoš 2 povezane
Dvoje povređeno u udesu kod novog pazara: Jedna osoba prevezena u bolnicu u besvesnom stanju
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Hilari Klinton, Džordž Soroš…: Bajden uručio 19 predsedničkih medalja slobode
Danas pre 4 satijoš 1 povezana