Povezane vesti

Kifer Saterlend: 'Kao klinac nisam znao da mi je ćale velika glumačka faca'

BBC News 30.12.2024
Tek kada se preselio u Holivud, pokušavajući da izgradi vlastitu glumačku karijeru, Kifer Saterlend je shvatio koliko je njegov otac veliki i važan glumac. Glumac Kifer Saterlend tokom odrastanja „nije bio svestan" koliko je uspešan njegov otac… »
Kifer Saterlend: ‘Kao klinac nisam znao da mi je ćale velika glumačka faca’

Kifer Saterlend: ‘Kao klinac nisam znao da mi je ćale velika glumačka faca’

Danas 30.12.2024
Glumac Kifer Saterlend tokom odrastanja „nije bio svestan“ koliko je uspešan njegov otac Donald. Tek kada se sa 17 godina doselio u Holivud, pokušavajući da izgradi sopstvenu glumačku karijeru, shvatio je koliko je „veliki i poseban“ glumac… »

Blic 30.12.2024
Glumac Kifer Saterlend tokom odrastanja „nije bio svestan" koliko je uspešan njegov otac Donald. Tek kada se sa 17 godina doselio u Holivud, pokušavajući da izgradi sopstvenu glumačku karijeru, shvatio je koliko je „veliki i poseban" glumac bio… »

NIN 30.12.2024
Glumac Kifer Saterlend tokom odrastanja "nije bio svestan" koliko je uspešan njegov otac Donald. Tek kada se sa 17 godina doselio u Holivud, pokušavajući da izgradi sopstvenu glumačku karijeru, shvatio je koliko je "veliki i poseban" glumac bio njegov… »

Radio 021 30.12.2024
Tek kada se preselio u Holivud, pokušavajući da izgradi vlastitu glumačku karijeru, Kifer Saterlend je shvatio koliko je njegov otac veliki i važan glumac. Getty Images Donald Saterlend (levo) sa sinom Kiferom, takođe glumcem, na ceremoniji dodele… »

Vesti dana »