Povezane vesti

Kifer Saterlend: 'Kao klinac nisam znao da mi je ćale velika glumačka faca'

BBC News pre 5 dana
Tek kada se preselio u Holivud, pokušavajući da izgradi vlastitu glumačku karijeru, Kifer Saterlend je shvatio koliko je njegov otac veliki i važan glumac. Glumac Kifer Saterlend tokom odrastanja „nije bio svestan" koliko je uspešan njegov otac… »
Kifer Saterlend: ‘Kao klinac nisam znao da mi je ćale velika glumačka faca’

Kifer Saterlend: ‘Kao klinac nisam znao da mi je ćale velika glumačka faca’

Danas pre 5 dana
Glumac Kifer Saterlend tokom odrastanja „nije bio svestan“ koliko je uspešan njegov otac Donald. Tek kada se sa 17 godina doselio u Holivud, pokušavajući da izgradi sopstvenu glumačku karijeru, shvatio je koliko je „veliki i poseban“ glumac… »

Blic pre 5 dana
Glumac Kifer Saterlend tokom odrastanja „nije bio svestan" koliko je uspešan njegov otac Donald. Tek kada se sa 17 godina doselio u Holivud, pokušavajući da izgradi sopstvenu glumačku karijeru, shvatio je koliko je „veliki i poseban" glumac bio… »

NIN pre 5 dana
Glumac Kifer Saterlend tokom odrastanja "nije bio svestan" koliko je uspešan njegov otac Donald. Tek kada se sa 17 godina doselio u Holivud, pokušavajući da izgradi sopstvenu glumačku karijeru, shvatio je koliko je "veliki i poseban" glumac bio njegov… »

Radio 021 pre 5 dana
Tek kada se preselio u Holivud, pokušavajući da izgradi vlastitu glumačku karijeru, Kifer Saterlend je shvatio koliko je njegov otac veliki i važan glumac. Getty Images Donald Saterlend (levo) sa sinom Kiferom, takođe glumcem, na ceremoniji dodele… »

Vesti dana »