Povezane vesti

"Uplašen i navučen na kokain sam rešio da ga ubijem": Izjava ubice iz Belvila, Tejić osuđen na 20 godina za likvidaciju

"Uplašen i navučen na kokain sam rešio da ga ubijem": Izjava ubice iz Belvila, Tejić osuđen na 20 godina za likvidaciju

Mondo pre 5 dana
Viši sud u Beogradu osudio je danas Lazara Tejića na 20 godina zatvora. Viši sud u Beogradu osudio je danas Lazara Tejića na 20 godina zatvora zbog toga što je 12. novembra 2020. godine u naselju Belvil ubio Bojana Mirkovića. Istom presudom, kao… »
Uplašen i navučen na kokain rešio sam da ga ubijem: Lazar Tejić osuđen na 20 godina zatvora zbog ubistva u naselju Belvil!

Uplašen i navučen na kokain rešio sam da ga ubijem: Lazar Tejić osuđen na 20 godina zatvora zbog ubistva u naselju Belvil!

Kurir pre 5 dana
Viši sud u Beogradu osudio je danas Lazara Tejića na 20 godina zatvora zbog toga što je 12. novembra 2020. godine u naselju Belvil ubio Bojana Mirkovića. Istom presudom, kao saučesnici su osuđeni Ivan Nikčević na 10 godina zatvora, a Bojan… »
Doneta presuda za ubistvo u Belvilu: Tejiću 20 godina zatvora, poznato kolike su kazne dobili ostali okrivljeni

Doneta presuda za ubistvo u Belvilu: Tejiću 20 godina zatvora, poznato kolike su kazne dobili ostali okrivljeni

Mondo pre 5 dana
Doneta je presuda za ubistvo Bojana Mirkovića u Belvilu. Prvookrivljeni za ubistvo Bojana Mirkovića u graži u Belvilu Lazar Tejić danas je u Višem sudu u Beogradu oglašen krivim i osuđen na kaznu od 20 godina zatvora. Osim njemu, presuda je… »
Lazar Tejić osuđen na 20 godina zbog ubistva u Belvilu

Lazar Tejić osuđen na 20 godina zbog ubistva u Belvilu

RTS pre 5 dana
Viši sud u Beogradu osudio je Lazara Tejića na kaznu zatvora od 20 godina jer je 12. novembra 2020. godine u Belvilu ubio Bojana Mirkovića. Ivan Nikčević je kao saučesnik teškog ubistva osuđen na kaznu zatvora od 10 godina, Bojan Kovačević na… »
Lazar Tejić osuđen na 20 godina za ubistvo u Belvilu!

Lazar Tejić osuđen na 20 godina za ubistvo u Belvilu!

Telegraf pre 5 dana
Preporučujemo. Prvookrivljeni za ubistvo Bojana Mirkovića u graži u Belvilu Lazar Tejić danas je u Višem sudu u Beogradu oglašen krivim i osuđen na kaznu od 20 godina zatvora. Osim njemu, presuda je izrečena još trojici okrivljenih, dok je… »

Vesti dana »