Povezane vesti
"Amerikanke su debele, tešila sam se": Hrvatica sa 18 godina radila kao striptizeta, javno otkrila i zbog čega
Mondo pre 5 dana
Pošla je u Ameriku u potrazi za boljim životom, završavala je fakultet, a u isto vreme je radila i u striptiz klubu. Hrvatska pevačica koja je često na meti brutalnih komentara, naročito nakon učešća na muzičkom takmičenju "Pesma za Evroviziju… »
"Radila sam kao striptizeta dok sam studirala": Pevačica otkrila šok detalje iz života, imala 120 kg, a ovako je uspela da…
Blic pre 5 dana
Hrvatska pevačica Martina Vrbos postala je poznata javnosti tokom učešća u rijalitiju "Survivor". Martina danas živi mirnim, porodičnim životom, a jednom prilikom prisetila se svojih početaka i tom prilikom je priznala da je u jednom momentu… »
Vesti dana »
Pred Srbijom je ledena noć, temperatura u gradovima pada na -15: U ovom mestu ide i do -18 stepeni, poznato i kakvo nas vreme očekuje za Božić
Kurir pre 2 satajoš 31 povezana
Studenti FTN u Novom Sadu oštro osudili targetiranje kolega i deljenje njihovih privatnih podataka
Novi magazin pre 6 satijoš 26 povezanih
Forbs: Predsednik Vučić požurivao Kineze da završe rekonstrukciju pruge pre roka - evo koliko to dodatno koštalo
Pravda pre 15 satijoš 5 povezanih