Povezane vesti
Vučević: Verujem da će 2025. godina biti bolja, ali nemamo pravo da se opustimo
RTV 30.12.2024
BEOGRAD - Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je večeras da veruje da će 2025. godina biti bolja u odnosu na ovu godinu, ali da se plaši da će se nastaviti teror nad Srbima u AP KiM. Vučević se osvrnuo na dešavanja tokom ove godine, navodeći da je… »
Vučević: Verujem da će 2025. godina biti bolja, tragedija u Novom Sadu je ostavila dubok trag
Euronews 30.12.2024
Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je večeras da veruje da će 2025. godina biti bolja u odnosu na ovu godinu, ali da se plaši da će se nastaviti teror nad Srbima u AP KiM. Vučević se osvrnuo na dešavanja tokom ove godine, navodeći da je tragedija u… »
Vučević: Verujem da će 2025. godina biti bolja, ali nemamo pravo da se opustimo
Telegraf 30.12.2024
Preporučujemo. Premijer Srbije Miloš Vučević izjavio je večeras da veruje da će 2025. godina biti bolja u odnosu na ovu godinu, ali da se plaši da će se nastaviti teror nad Srbima u AP KiM. Vučević se osvrnuo na dešavanja tokom ove godine, navodeći da je… »
Vesti dana »
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 1 satjoš 6 povezanih
AMSS upozorava na smanjenu vidljivost i poledicu na putevima u planinskim predelima
Serbian News Media pre 2 satajoš 34 povezane
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 21 minutajoš 49 povezanih