Povezane vesti
"Vrlo brzo sam otkrila, nije potrajalo": Godinama ne spava s mužem, voditeljka otkrila intimu iz spavaće sobe
Mondo 30.12.2024
Voditeljka i književnica Jelena Bačić Alimpić otkrila detalje u emisiji. Voditeljka Jelena Bačić Alimpić je više od dve i po decenije u braku sa sudijom Miroslavom Alimpićem. Iako drži do intime, poznato je da je sa suprugom dobila sina i ćerku, ali sada… »
"To je za mene traumatično": Voditeljka otkrila da ne spava s svojim mužem, ovo su razlozi
Telegraf 30.12.2024
Preporučujemo. Voditeljka Jelena Bačić Alimpić svoj privatni život krije od očiju javnosti, a u braku je više od dve i po decenije. Ona je sa sudijom Miroslavom Alimpićem stvorila je divnu porodicu - dobili su sina Marka i ćerku Dunju. Naprotiv, oni… »
"To je za mene traumatično": Voditeljka ne spava sa mužem, otkrila intimu iz njihove spavaće sobe
Blic 30.12.2024
Voditeljka Jelena Bačić Alimpić svoj privatni život krije od očiju javnosti, a u braku je više od dve i po decenije. Ona je sa sudijom Miroslavom Alimpićem stvorila je divnu porodicu - dobili su sina Marka i ćerku Dunju. Naprotiv, oni svakodnevno uživaju… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 18 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 22 minutajoš 1 povezana

Bogdan Diklić osvojio "Dobričin prsten": Glumcu Nagradu za životno delo Udruženja dramskih umetnika Srbije uručila Anita Mančić (foto)
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana

Sad: uvele sankcije najvećim ruskim naftnim kompanijama: Oglasio se američki ministar i osudio poteze Moskve
Blic pre 1 satjoš 2 povezane