Povezane vesti
Javno izvinjenje zbog pretnji Žaklini Tatalović: Hakovan mi je profil, to nije moj vokabular
N1 Info 30.12.2024
Predsednik Omladinske filharmonije u Nišu Zoran Andrić izvinio se reporterki N1 Žaklini Tatalović zbog pretnji i uvreda koje su joj sa njegovog profila upućene, tvrdeći da mu je profil hakovan. „Na samom početku moram Vam reći da sam iznenađen… »
Predsednik Omladinske filharmonije u Nišu se izvinio zbog pretnji Žaklini Tatalović: „Hakovan mi je profil, to nije moj…
Nova 30.12.2024
: Predsednik Omladinske filharmonije u Nišu Zoran Andrić izvinio se reporterki N1 Žaklini Tatalović zbog pretnji i uvreda koje su joj sa njegovog profila upućene, tvrdeći da mu je profil hakovan. „Na samom početku moram Vam reći da sam… »
Vesti dana »

Direktor BIA tvrdio da niko nije video zvučni top na protestu, a onda je „dobio“ i slike i snimke i demonstraciju
N1 Info pre 29 minutajoš 32 povezane

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 7 satijoš 22 povezane

Protest ispred RTS-a, širom Srbije odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 28 minutajoš 30 povezanih

Žandarm tvrdi: Više „zvučnih topova“ bilo raspoređeno u subotu na protestu
Pravda pre 3 satajoš 14 povezanih

Tragedija na koju FSS nije mogao da ćuti: Moćna poruka nakon smrti čuvenog fudbalera!
Hot sport pre 4 satijoš 48 povezanih