Povezane vesti
(Video) "izvadi pištolj Na sto i počne da vrti": Barbara Bobak o jezivim momentima na nastupima: "Prišao mi je jedan čovek…
Blic pre 5 dana
Pevačica Barabara Bobak gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji, na kanalu 117 ponedeljkom u 22 sata u kojoj otvoreno priča o neprijatnim situacijama koje su joj se dešavale na nastupima… »
(Video) "naša muzika je seljačka": Barabara Bobak je ovako govorila u detinjstvu, a u tom periodu joj je najviše nedostajao…
Blic pre 5 dana
Gošća emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji na kanalu 117 ponedeljkom u 22 sata je pevačica Barbara Bobak koja je otvorila dušu i pričala o bolnim momentima iz detinjstva, ali i o tome kako je… »
(Video) "lepša iskustva sam imala sa koleginicama nego sa kolegama": Barbara Bobak iskreno o neprijatnim situacijama na…
Blic pre 5 dana
Pevačica Barbara Bobak gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic televiziji ponedejkom u 22 sata u kojoj otvoreno priča o odnosima na estradi. Barbara Bobak je sa 18-19 godina donela odluku da se oproba… »
Vesti dana »
(Mapa) najnovije upozorenje RHMZ: U ovom delu Srbije temperatura sutra pada na skoro -20 stepeni! Popaljeni meteoalarmi zbog opasnog vremena, slede temperaturni šokovi
Blic pre 24 satajoš 31 povezana
Studenti FTN-a osudili targetiranje kolega i deljenje privatnih podataka na mrežama
Moj Novi Sad pre 6 satijoš 26 povezanih
Lepo za videti: Letos otišao iz Čuke za tri miliona, sada je debitovao na velikoj sceni! (video)
Hot sport pre 2 satajoš 18 povezanih
Forbs: Predsednik Vučić požurivao Kineze da završe rekonstrukciju pruge pre roka - evo koliko to dodatno koštalo
Pravda pre 16 satijoš 5 povezanih