Povezane vesti

„Danas znam gde je Matej i znam da ćemo se ponovo sresti“: Bolna ispovest oca Mateja Periša nakon tri godine od tragedije

„Danas znam gde je Matej i znam da ćemo se ponovo sresti“: Bolna ispovest oca Mateja Periša nakon tri godine od tragedije

Nova pre 4 dana
: "Svaki dan je novi dan, hodam napred, postoje trenuci koji su teži, emotivniji... Bogu hvala Matej je nađen, sahranjen. Znam gde je moj sin, ali sto je važno znam da ćemo se sresti i to je jedina istina” počinje priču Nenad Periš, otac… »
Doček Nove godine se pretvorio u agoniju dugu 5 meseci: Prošle su tri godine od smrti Mateja Periša u Beogradu! Mladi…

Doček Nove godine se pretvorio u agoniju dugu 5 meseci: Prošle su tri godine od smrti Mateja Periša u Beogradu! Mladi…

Kurir pre 4 dana
Splićanin Matej Periš (27) sa društvom stigao je u Beograd 30. decembra 2021. kako bi proslavili Novu godinu, ali umesto pesme, lepih želja i dobrog provoda doživeli su pravu agoniju, jer je on jednostavno nestao nakon što je napustio klub u Beton… »
"Protivio sam se njegovom odlasku u Beograd i onda se dogodilo ono najgore": Bolna ispovest oca Mateja Periša, otkrio u čemu…

"Protivio sam se njegovom odlasku u Beograd i onda se dogodilo ono najgore": Bolna ispovest oca Mateja Periša, otkrio u čemu…

Kurir pre 4 dana
"Svaki dan je novi dan, hodam napred, postoje trenuci koji su teži, emotivniji... Bogu hvala Matej je nađen, sahranjen. Znam gde je moj sin, ali što je važno znam da ćemo se sresti i to je jedina istina" počinje priču Nenad Periš, otac tragično… »
"Znam gde je moj sin i da ćemo se sresti": Potresne reči oca Mateja Periše nakon 3 godine od tragedije

"Znam gde je moj sin i da ćemo se sresti": Potresne reči oca Mateja Periše nakon 3 godine od tragedije

Mondo pre 4 dana
Matej Periš nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra 2021. godine, a njegovo telo pronađeno je pet meseci kasnije. "Svaki dan je novi dan, hodam napred, postoje trenuci koji su teži, emotivniji... Bogu hvala Matej je nađen, sahranjen… »
Znam gde je Matej i znam gde ćemo se sresti: Posle tri godine od tragedije Nenad Periš otvorio dušu

Znam gde je Matej i znam gde ćemo se sresti: Posle tri godine od tragedije Nenad Periš otvorio dušu

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. "Svaki dan je novi dan, hodam napred, postoje trenuci koji su teži, emotivniji... Bogu hvala Matej je nađen, sahranjen. Znam gde je moj sin, ali sto je važno znam da ćemo se sresti i to je jedina istina” počinje priču za… »
Došao u Beograd, slavio s prijateljima, pa nestao! Na današnji dan Mateju Perišu se izgubio svaki trag: Detalji njegovog…

Došao u Beograd, slavio s prijateljima, pa nestao! Na današnji dan Mateju Perišu se izgubio svaki trag: Detalji njegovog…

Blic pre 5 dana
Pre tačno tri godine, 30. decembra, u svim medijima je osvanula vest da je u Beogradu nestao Mateja Periš, mladić iz Splita. Od samog početka, okolnosti njegovog nestanka su bile veoma misteriozne. Bez jasnog odgovora o tome šta se zapravo dogodilo… »

Vesti dana »