Povezane vesti
"Želim da radim 8 sati i plata mi nije presudna" Ćerka srpskog muzičara traži traži stalan posao Ustajaću rano, a vikendom ću…
Kurir 31.12.2024
Pevačica i ćerka Dragana Stojkovića Bosanca završila je Muzičku akademiju, koju je upisala po završetku Srednje muzičke škole. - Konačno sam završila faks! Diplomirala sam pre dve nedelje. I tata mi je rekao: "E neka si ga više završila, bilo je vreme!"… »
"Želim da radim 8 sati, plata mi nije presudna": Ćerka našeg poznatog muzičara traži stalni posao: "Ustajaću rano, a vikendom…
Blic 30.12.2024
Pevačica i ćerka Dragana Stojkovića Bosanca završila je Muzičku akademiju, koju je upisala po završetku Srednje muzičke škole. - Konačno sam završila faks! Diplomirala sam pre dve nedelje. I tata mi je rekao: "E neka si ga više završila, bilo je vreme!"… »
Vesti dana »
Rat na Bliskom istoku: Nije samo nafta - Iran ima još nešto u rukavu; Iran udara na Izrael - Haifa na meti napada; Tramp preti Teheranu
Večernje novosti pre 6 minutajoš 200 povezanih
SAD: Sledi "najveći udar do sada"; "Smrt i razaranje će pasti s neba" FOTO/VIDEO
B92 pre 2 satajoš 36 povezanih
Sutra počinje podela paketa pomoći penzionerima, izdvojeno 240 miliona dinara, evo ko je prioritet
Dnevnik pre 4 satijoš 23 povezane
Vlada utvrdila Predlog zakona o zaštiti potrošača: Trgovci obavezni da pri svakoj promeni cene ažuriraju cenovnik u realnom vremenu
Nova pre 36 minutajoš 17 povezanih