Povezane vesti
"Želim da radim 8 sati i plata mi nije presudna" Ćerka srpskog muzičara traži traži stalan posao Ustajaću rano, a vikendom ću…
Kurir 31.12.2024
Pevačica i ćerka Dragana Stojkovića Bosanca završila je Muzičku akademiju, koju je upisala po završetku Srednje muzičke škole. - Konačno sam završila faks! Diplomirala sam pre dve nedelje. I tata mi je rekao: "E neka si ga više završila, bilo je vreme!"… »
"Želim da radim 8 sati, plata mi nije presudna": Ćerka našeg poznatog muzičara traži stalni posao: "Ustajaću rano, a vikendom…
Blic 30.12.2024
Pevačica i ćerka Dragana Stojkovića Bosanca završila je Muzičku akademiju, koju je upisala po završetku Srednje muzičke škole. - Konačno sam završila faks! Diplomirala sam pre dve nedelje. I tata mi je rekao: "E neka si ga više završila, bilo je vreme!"… »
Vesti dana »
Putin objavio da je uspešno izveden završni test krstareće rakete na nuklearni pogon Burevestnik
Beta pre 31 minutajoš 25 povezanih
Sručiće se velika količina kiše na Srbiju! Najnovije upozorenje RHMZ: U ovim delovima zemlje će biti najkritičnije
Blic pre 2 satajoš 25 povezanih
"Nema odmora na ovom svetu" Nikola Jokić stao pred kamere, pa citirao Tomija Šelbija! Srbin napravio šou na konferenciji za medije (video)
Kurir pre 50 minutajoš 47 povezanih