Povezane vesti

Ukrajinci zadali Putinu brutalan udarac za novu godinu! "Ovo nije viđeno u istoriji ratovanja": Tajno oružje uništilo ponos…

Ukrajinci zadali Putinu brutalan udarac za novu godinu! "Ovo nije viđeno u istoriji ratovanja": Tajno oružje uništilo ponos…

Blic pre 4 dana
Vojnici Odbrambene obaveštajne službe Ukrajine tvrde da su prvi put u istoriji uništili su ruski helikopter Mi-8 tokom bitke u Crnom moru pomoću pomorskog udarnog drona Magura V5. Prema navodima agencije Ukrinform, ovo je objavila odbrambena… »
Ruski udari na vojne objekte: Oštećeni aerodrom i fabrika za proizvodnju baruta

Ruski udari na vojne objekte: Oštećeni aerodrom i fabrika za proizvodnju baruta

Pravda pre 4 dana
Ruska vojska izvela je jutarnje grupne udare visoko preciznim oružjem i dronovima na infrastrukturu vojnog aerodroma i fabriku vojno-industrijskog kompleksa u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije. Ciljevi su uspešno pogođeni, a… »
Ukrajinci izveli napad do sada nezabeležen u istoriji ratovanja! Pogledajte kako su uspeli da pogode cilj, ovo je neverovatno…

Ukrajinci izveli napad do sada nezabeležen u istoriji ratovanja! Pogledajte kako su uspeli da pogode cilj, ovo je neverovatno…

Kurir pre 4 dana
Ukrajinska Glavna obaveštajna uprava (GUR)izvestila je da je pomorski bespilotni dron Magura V5, opremljen raketnim oružjem, uspešno pogodio vazdušni cilj prvi put u vojnoj istoriji. U saopštenju GUR navodi da je dron pogodio raketom ruski helikopter… »
"Ovo nije viđeno u istoriji ratovanja": Ukrajinci tvrde da su zadali Rusiji brutalan udarac (video)

"Ovo nije viđeno u istoriji ratovanja": Ukrajinci tvrde da su zadali Rusiji brutalan udarac (video)

Pravda pre 4 dana
Ukrajinska vojska danas je saopštila da su njene snage uništile ruski helikopter MI-8 tokom bitke u Crnom moru uz pomoć jurišnog drona Magura V5. Ukrajinska vojska tvrdi da je ovo prvi put u istoriji da je uništen MI-8. Kako prenosi Ukrinfrom, Magura… »
Ukrajinci tvrde kako je mornarički dron prvi put uništio ruski helikopter MI-8

Ukrajinci tvrde kako je mornarički dron prvi put uništio ruski helikopter MI-8

Al Jazeera pre 4 dana
U bici blizu rta Tarkhankut, na zapadnoj obali Krima, pomorska bespilotna letjelica Magura V5, opremljena projektilima, pogodila je ruski helikopter Mi-8. Ukrajinska vojna obavještajna služba saopćila je u utorak kako je jedna od njenih mornaričkih… »
VIDEO Ukrajinci tvrde da su kod Krima izveli napad kakav do sad nije zabeležen u istoriji

VIDEO Ukrajinci tvrde da su kod Krima izveli napad kakav do sad nije zabeležen u istoriji

Nova pre 4 dana
: Ukrajinci tvrde da su uspeli da unište vazdušnu metu pomoću pomorskog drona Magura V5. Tvrde da je to prvi uspešan napad te vrste u istoriji sveta. Ukrajinska odbrambena obaveštajna služba izvestila je da je ruski helikopter Mi-8 uništen raketama… »
Ukrajina zadala težak udarac Putinu, ima i snimak: "Izveli smo dosad nezabeležen napad u istoriji ratovanja"

Ukrajina zadala težak udarac Putinu, ima i snimak: "Izveli smo dosad nezabeležen napad u istoriji ratovanja"

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Ukrajinska vojska danas je saopštila da su njene snage uništile ruski helikopter MI-8 tokom bitke u Crnom moru uz pomoć jurišnog drona Magura V5. Ukrajinska vojska tvrdi da je ovo prvi put u istoriji da je uništen MI-8. Kako prenosi… »

Vesti dana »