Povezane vesti

„Da li ćemo i kada dobiti Upotrebnu dozvolu očito da nije bitno i nije tema“: Šta otkriva deo prepiske o procesu…

„Da li ćemo i kada dobiti Upotrebnu dozvolu očito da nije bitno i nije tema“: Šta otkriva deo prepiske o procesu…

Danas pre 5 dana
„Radove moramo da završimo, a da li ćemo i kada ćemo dobiti Upotrebnu dozvolu očito da nije bitno i nije tema.“ Ovo je rečenica kojom je bivša v.d. pomoćnika ministra građevinarstva Anita Dimoski završila mejl upućen 20. januara ove godine… »
Dokumenta otkrivaju: "Radove moramo da završimo, a da li ćemo dobiti Upotrebnu dozvolu nije bitno"

Dokumenta otkrivaju: "Radove moramo da završimo, a da li ćemo dobiti Upotrebnu dozvolu nije bitno"

Radio 021 pre 5 dana
"Radove moramo da završimo, a da li ćemo i kada ćemo dobiti Upotrebnu dozvolu očito da nije bitno i nije tema". Ovo je rečenica kojom je bivša v.d. pomoćnika ministra građevinarstva Anita Dimoski završila mejl upućen 20. januara ove godine… »

Forbes pre 5 dana
„Radove moramo da završimo, a da li ćemo i kada ćemo dobiti Upotrebnu dozvolu očito da nije bitno i nije tema“. Ovo je rečenica kojom je bivša v.d. pomoćnika ministra građevinarstva Anita Dimoski završila mejl upućen 20. januara ove godine… »

Vesti dana »

Na Badnji dan umereno oblačno i toplije

Na Badnji dan umereno oblačno i toplije

Novi magazin pre 2 satajoš 20 povezanih
Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Sport klub pre 2 satajoš 18 povezanih
Dan žalosti u Srbiji

Dan žalosti u Srbiji

Insajder pre 3 satajoš 20 povezanih