Povezane vesti
"Blic" intervju: Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil: Srbija ide u dobrom pravcu (video)
Blic pre 4 dana
Iz moje perspektive, tokom aktuelnog boravka ali i dok sam radio sa Srbijom u prošlosti, dok stojim po strani i gledam trendove ovde mogu da kažem - Srbija se kreće u pravom smeru. Neki ljudi će imati veliki problem sa tim odgovorom. Reći će… »
Hil: Srbija i SAD se ne slažu po pitanju Kosova, ali…
Vesti online pre 4 dana
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil ocenio je da, iako se ne slažu po pitanju Kosova, odnosi Srbije i SAD kreću se u dobrom pravcu, i da se ne sme dozvoliti da jedan nesporazum uspori zajedničku sposobnost dve zemlje da rade u drugim oblastima. “U… »
Ambasador Hil: "Srbija ide u dobrom pravcu, siguran sam da ću zbog te ocene dobiti poruke mržnje"
Radio 021 pre 4 dana
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil ocenio je da Srbija ide u dobrom pravcu, i da se srpsko-američki odnosi kreću napred. Hil je u razgovoru za praznični trobroj Blica rekao da će neki imati problem sa tom njegovom ocenom, i da razume da su ljudi… »
Ambasador Hil: Srbija ide u dobrom pravcu - siguran sam da ću zbog te ocene dobiti poruke mržnje
Kurir pre 5 dana
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil ocenio je da Srbija ide u dobrom pravcu, i da se srpsko-američki odnosi kreću napred. Hil je rekao da će neki imati problem sa tom njegovom ocenom, i da razume da su ljudi frustrirani, i da kada žive na jednom… »
Ambasador Hil: Srbija ide u dobrom pravcu – siguran sam da ću zbog te ocene dobiti poruke mržnje
N1 Info pre 5 dana
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil ocenio je da Srbija ide u dobrom pravcu, i da se srpsko-američki odnosi kreću napred. Hil je u razgovoru za praznični trobroj Blica rekao da će neki imati problem sa tom njegovom ocenom, i da razume da su ljudi… »
Hil: Srbija ide u pravom smeru
NIN pre 5 dana
Američki ambasador u Beogradu Kristofer Hil izjavio je za novogodišnje izdanje Blica da se oseća ohrabreno i misli da Srbija ide u pravom smeru, a siguran je da će zbog tih reči dobiti poruke mržnje. Hil je rekao da Srbija ima ambiciju, ima ljude… »
Zbog kojih reči Kristofer Hil misli da će dobiti poruke mržnje u Srbiji?
Danas pre 5 dana
Američki ambasador u Beogradu Kristofer Hil izjavio je za novogodišnje izdanje Blica da se oseća ohrabreno i misli da Srbija ide u pravom smeru, a siguran je da će zbog tih reči dobiti poruke mržnje. Hil je rekao da Srbija ima ambiciju, ima ljude… »
Vesti dana »
Evo kakvo nas vreme očekuje za Božić! Rhmz najavio vreme za 7 dana, od 10. januara preokret
Telegraf pre 2 satajoš 20 povezanih
Meloun: Jokić je potpuno ravnodušan prema objavama na društvenim mrežama (video)
Sportski žurnal pre 1 satjoš 18 povezanih
Vlada formirala timove za dugoročni gasni aranžman sa Rusijom i pitanje NIS-a
NIN pre 1 satjoš 11 povezanih