Povezane vesti
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić: Pet stubova moje politike - vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i…
Kurir 31.12.2024
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić sumirao je danas rezultate rada uprave Grada Beograda i svog rada u protekle dve i po godine, navodeći da se njegova politika oslanjala na pet stubova: vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i uvođenje… »
Gradonačelnik Šapić: Pet stubova moje politike – vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i uvođenje reda
Alo 31.12.2024
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić sumirao je danas rezultate rada uprave Grada Beograda i svog rada u protekle dve i po godine, navodeći da se njegova politika oslanjala na pet stubova: vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i uvođenje… »
Gradonačelnik Šapić: Pet stubova moje politike – vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i uvođenje reda
Večernje novosti 31.12.2024
GRADONAČELNIK Beograda Aleksandar Šapić sumirao je danas rezultate rada uprave Grada Beograda i svog rada u protekle dve i po godine, navodeći da se njegova politika oslanjala na pet stubova: vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i uvođenje… »
Šapić: Pet stubova moje politike – vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i uvođenje reda
Telegraf 31.12.2024
Preporučujemo. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić sumirao je danas rezultate rada uprave Grada Beograda i svog rada u protekle dve i po godine, navodeći da se njegova politika oslanjala na pet stubova: vrednosni, socijalni, bezbednosni… »
Vesti dana »
Marsenić (Novi DSS): Vučić u Ćacilend ulazi kao na privatnu žurku, ostali građani ne
Beta pre 2 satajoš 26 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, radnici postavljaju montažne objekte za Novu godinu (FOTO)
Danas pre 25 minutajoš 18 povezanih
Kurti proglasio pobedu na izborima na Kosovu: preliminarni rezultati
BBC News pre 15 minutajoš 36 povezanih
Zelenski spreman za susret sa Putinom, ali pod jednim uslovom: "Trampu priča jedno..."
Telegraf pre 45 minutajoš 52 povezane