Povezane vesti
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić: Pet stubova moje politike - vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i…
Kurir 31.12.2024
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić sumirao je danas rezultate rada uprave Grada Beograda i svog rada u protekle dve i po godine, navodeći da se njegova politika oslanjala na pet stubova: vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i uvođenje… »
Gradonačelnik Šapić: Pet stubova moje politike – vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i uvođenje reda
Alo 31.12.2024
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić sumirao je danas rezultate rada uprave Grada Beograda i svog rada u protekle dve i po godine, navodeći da se njegova politika oslanjala na pet stubova: vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i uvođenje… »
Gradonačelnik Šapić: Pet stubova moje politike – vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i uvođenje reda
Večernje novosti 31.12.2024
GRADONAČELNIK Beograda Aleksandar Šapić sumirao je danas rezultate rada uprave Grada Beograda i svog rada u protekle dve i po godine, navodeći da se njegova politika oslanjala na pet stubova: vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i uvođenje… »
Šapić: Pet stubova moje politike – vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i uvođenje reda
Telegraf 31.12.2024
Preporučujemo. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić sumirao je danas rezultate rada uprave Grada Beograda i svog rada u protekle dve i po godine, navodeći da se njegova politika oslanjala na pet stubova: vrednosni, socijalni, bezbednosni… »
Vesti dana »

Dačić: Na gašenjima požara bili angažovani svi kapaciteti, treba nam više vatrogasaca i opreme
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih

Radnik pao sa skele na gradilištu na Voždovcu, prevezen u Urgentni
N1 Info pre 1 satjoš 26 povezanih

Okončan pakao na tasosu: Pomoć stigla iz Kavale: Požar stigao nadomak turista, ljudi bežali u kolonama po noći
Blic pre 1 satjoš 22 povezane

Bitkoin premašio 112.000 dolara i porastao na novi istorijski maksimum
Politika pre 18 minutajoš 16 povezanih