Povezane vesti
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić: Pet stubova moje politike - vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i…
Kurir pre 4 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić sumirao je danas rezultate rada uprave Grada Beograda i svog rada u protekle dve i po godine, navodeći da se njegova politika oslanjala na pet stubova: vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i… »
Gradonačelnik Šapić: Pet stubova moje politike – vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i uvođenje reda
Večernje novosti pre 4 dana
GRADONAČELNIK Beograda Aleksandar Šapić sumirao je danas rezultate rada uprave Grada Beograda i svog rada u protekle dve i po godine, navodeći da se njegova politika oslanjala na pet stubova: vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i… »
Gradonačelnik Šapić: Pet stubova moje politike – vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i uvođenje reda
Alo pre 4 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić sumirao je danas rezultate rada uprave Grada Beograda i svog rada u protekle dve i po godine, navodeći da se njegova politika oslanjala na pet stubova: vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i… »
Šapić: Pet stubova moje politike – vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i uvođenje reda
Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić sumirao je danas rezultate rada uprave Grada Beograda i svog rada u protekle dve i po godine, navodeći da se njegova politika oslanjala na pet stubova: vrednosni, socijalni, bezbednosni… »
Vesti dana »
Kakva bruka! Jokić mu servirao sve na tacni, a Vestbruk upisao promašaj godine (video)
Večernje novosti pre 2 satajoš 18 povezanih
Vlada formirala timove za pregovore sa Rusima o NIS-u i dugoročnom gasnom aranžmanu
RTV pre 1 satjoš 9 povezanih