Povezane vesti

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić: Pet stubova moje politike - vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i…

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić: Pet stubova moje politike - vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i…

Kurir pre 4 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić sumirao je danas rezultate rada uprave Grada Beograda i svog rada u protekle dve i po godine, navodeći da se njegova politika oslanjala na pet stubova: vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i… »
Gradonačelnik Šapić: Pet stubova moje politike – vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i uvođenje reda

Gradonačelnik Šapić: Pet stubova moje politike – vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i uvođenje reda

Večernje novosti pre 4 dana
GRADONAČELNIK Beograda Aleksandar Šapić sumirao je danas rezultate rada uprave Grada Beograda i svog rada u protekle dve i po godine, navodeći da se njegova politika oslanjala na pet stubova: vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i… »

Alo pre 4 dana
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić sumirao je danas rezultate rada uprave Grada Beograda i svog rada u protekle dve i po godine, navodeći da se njegova politika oslanjala na pet stubova: vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i… »
Šapić: Pet stubova moje politike – vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i uvođenje reda

Šapić: Pet stubova moje politike – vrednosni, socijalni, bezbednosni, infrastrukturni i uvođenje reda

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić sumirao je danas rezultate rada uprave Grada Beograda i svog rada u protekle dve i po godine, navodeći da se njegova politika oslanjala na pet stubova: vrednosni, socijalni, bezbednosni… »

Vesti dana »