Povezane vesti

Možda i najtužnija sportska nepravda, nije znao da neće biti druge šanse: Deki Milojević bio zvan da trenira Partizan…

Možda i najtužnija sportska nepravda, nije znao da neće biti druge šanse: Deki Milojević bio zvan da trenira Partizan…

Hot sport pre 20 dana
Zaista stvari ne bi bile iste da Željko nije došao! Partizan se 2022. godine usled upražnjenih mesta u Evroligi usled izbacivanja čak tri ruska kluba zbog vojnog sukoba u Ukrajini vratio u evropsku elitu posle gotovo deset godina. Ipak, nije bilo… »
Mijailović ponudio Željku Obradoviću da bude trener-predsednik crno-belih: Odgovorio mi je da Partizan ne može bez mene…

Mijailović ponudio Željku Obradoviću da bude trener-predsednik crno-belih: Odgovorio mi je da Partizan ne može bez mene…

Danas pre 20 dana
Prvi čovek Košarkškog kluba Partizan Ostoja Mijailović otkrio je da je ponudio treneru crno-belih Željku Obradoviću da preuzme i funkciju predsednika. U intervju za Mozzart sport Mijailović je objasnio da je legendarni trener odbio ponudu… »
Evo kako je Željko Obradović ponovo postao trener partizana: Ostoja Mijailović otkrio čitavu priču oko potpisa koji je…

Evo kako je Željko Obradović ponovo postao trener partizana: Ostoja Mijailović otkrio čitavu priču oko potpisa koji je…

Hot sport pre 20 dana
Zaista stvari ne bi bile iste da Željko nije došao! Partizan se 2022. godine usled upražnjenih mesta u Evroligi usled izbacivanja čak tri ruska kluba zbog vojnog sukoba u Ukrajini vratio u evropsku elitu posle gotovo deset godina. Ipak, teško je… »

Vesti dana »