Povezane vesti

Možda i najtužnija sportska nepravda, nije znao da neće biti druge šanse: Deki Milojević bio zvan da trenira Partizan…

Možda i najtužnija sportska nepravda, nije znao da neće biti druge šanse: Deki Milojević bio zvan da trenira Partizan…

Hot sport 31.12.2024
Zaista stvari ne bi bile iste da Željko nije došao! Partizan se 2022. godine usled upražnjenih mesta u Evroligi usled izbacivanja čak tri ruska kluba zbog vojnog sukoba u Ukrajini vratio u evropsku elitu posle gotovo deset godina. Ipak, nije bilo… »
Mijailović ponudio Željku Obradoviću da bude trener-predsednik crno-belih: Odgovorio mi je da Partizan ne može bez mene…

Mijailović ponudio Željku Obradoviću da bude trener-predsednik crno-belih: Odgovorio mi je da Partizan ne može bez mene…

Danas 31.12.2024
Prvi čovek Košarkškog kluba Partizan Ostoja Mijailović otkrio je da je ponudio treneru crno-belih Željku Obradoviću da preuzme i funkciju predsednika. U intervju za Mozzart sport Mijailović je objasnio da je legendarni trener odbio ponudu… »
Evo kako je Željko Obradović ponovo postao trener partizana: Ostoja Mijailović otkrio čitavu priču oko potpisa koji je…

Evo kako je Željko Obradović ponovo postao trener partizana: Ostoja Mijailović otkrio čitavu priču oko potpisa koji je…

Hot sport 31.12.2024
Zaista stvari ne bi bile iste da Željko nije došao! Partizan se 2022. godine usled upražnjenih mesta u Evroligi usled izbacivanja čak tri ruska kluba zbog vojnog sukoba u Ukrajini vratio u evropsku elitu posle gotovo deset godina. Ipak, teško je… »

Vesti dana »