Povezane vesti
"Iza mene je godina prepuna izazova" Marija Šerifović podelila privatnu fotografiju sa sinom: Naučila sam šta je ljubav...
Kurir 31.12.2024
Marija Šerifović objavila je na svom Instagram nalogu fotofrafiju sa sinom Mariom i oprostila se od 2024. godine. Marija Šerifović istakla je da joj je ova godina bila puna izazova, ali da je u njoj naučila šta je zapravo ljubav. - Iza mene je godina… »
"Iza mene je godina prepuna izazova": Marija Šerifović podelila privatnu fotografiju sa sinom: "Naučila sam šta je ljubav"
Blic 31.12.2024
Pevačica Marija Šerifović objavila je na svom Instagram nalogu fotofrafiju sa sinom Mariom i oprostila se od 2024. godine. Marija Šerifović istakla je da joj je ova godina bila puna izazova, ali da je u njoj naučila šta je zapravo ljubav. - Iza mene je… »
Vesti dana »
Zašto Srbija uzima 5% NIS-a? Evo zašto će nam MOL prepustiti udeo u vlasništvu: "Blokiraćemo odluke sa kojima se ne slažemo"
Blic pre 1 satjoš 32 povezane
"Prijatelju, ne razumem šta radiš": Makron poslao SMS Trampu, pa najavio povratak Rusije u G8
Mondo pre 1 satjoš 22 povezane
RHMZ upalio alarm! Stiže novi haos: Evo kad kreće i kog datuma nas čeka potpuni preokret!
Telegraf pre 53 minutajoš 19 povezanih
Trodnevna žalost u Španiji, hitne službe na terenu: Angažovani kranovi u potrazi posmrtnih ostataka
B92 pre 8 minutajoš 19 povezanih
Poreska uprava: Ističe rok za prijavu prihoda frilensera za četvrti kvartal 2025. godine
Serbian News Media pre 1 satjoš 15 povezanih