Povezane vesti
"Iza mene je godina prepuna izazova" Marija Šerifović podelila privatnu fotografiju sa sinom: Naučila sam šta je ljubav...
Kurir 31.12.2024
Marija Šerifović objavila je na svom Instagram nalogu fotofrafiju sa sinom Mariom i oprostila se od 2024. godine. Marija Šerifović istakla je da joj je ova godina bila puna izazova, ali da je u njoj naučila šta je zapravo ljubav. - Iza mene je godina… »
"Iza mene je godina prepuna izazova": Marija Šerifović podelila privatnu fotografiju sa sinom: "Naučila sam šta je ljubav"
Blic 31.12.2024
Pevačica Marija Šerifović objavila je na svom Instagram nalogu fotofrafiju sa sinom Mariom i oprostila se od 2024. godine. Marija Šerifović istakla je da joj je ova godina bila puna izazova, ali da je u njoj naučila šta je zapravo ljubav. - Iza mene je… »
Vesti dana »

Partizan može na Hajduk Split: Crno-beli već znaju sve o žrebu za Ligu konferencije
Mondo pre 1 satjoš 13 povezanih

Oglasili se iz Bele kuće: Zemlje bez sporazuma o carinama dobiće odgovor od Amerike do ponoći
Blic pre 9 satijoš 5 povezanih

"Ono što Rusija radi je odvratno": Tramp se oglasio posle žestokog napada na Kijev
Kurir pre 6 satijoš 8 povezanih

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 6 povezanih

Na današnji dan: Poginulo 11 alpinista na Himalajima, među njima i Dren Mandić iz Srbije
Radio 021 pre 20 minutajoš 3 povezane