Povezane vesti

"Ovo mi je prva nova godina sa bratom" Rada Manojlović srećna što će i sestra Maja biti s njima na dočeku! Bliskost sa…

"Ovo mi je prva nova godina sa bratom" Rada Manojlović srećna što će i sestra Maja biti s njima na dočeku! Bliskost sa…

Kurir pre 20 dana
Tik pred kraj godine, Rada Manojlović je govorila o dešavanjima iz 2024. godine, kao i svojim planovima za sledeću. Kako je rekla, ostvarila je sve ciljeve, ali i dosta naučila iz svojih gešaka. Kad sumiraš utiske, šta je najbolje što ti se desilo… »
"Volela bih da budem zaljubljena": Rada Manojlović otvorila dušu o teškom periodu, pa pomenula udaju: "Moja novogodišnja…

"Volela bih da budem zaljubljena": Rada Manojlović otvorila dušu o teškom periodu, pa pomenula udaju: "Moja novogodišnja…

Blic pre 20 dana
Pevačica Rada Manojlović progovorila je o dešavanjima iz 2024. godine kao i planovima za narednu. Rada je istakla da joj je ova godina bila veoma uspešna, a rekla je i kakvi su joj planovi za 2025. - Meni je ova godina bila jako uspešna, hvala Bogu… »
"Jedva čekam da se 2024.: Završi" Nataša Bekvalac otvorila dušu o teškom periodu: "Ova godina mi je bila surova…

"Jedva čekam da se 2024.: Završi" Nataša Bekvalac otvorila dušu o teškom periodu: "Ova godina mi je bila surova…

Blic pre 20 dana
Muzička zvezda Nataša Bekvalac (44) oglasila se na društvenim mrežama i priznala da joj je ova godina bila teška. Ona je prvo navela želje za publiku, a potom istakla kakva joj je bila 2024. godina. - Dragi ljudi, želim vam stećnu Novu godinu… »

Vesti dana »