Povezane vesti
"Jedva sam čekala da se ova godina završi": Ana Radulović o razvodu nakon 11 godina braka sa pevačem
Mondo 31.12.2024
Voditeljka Ana Radulović otkrila i da bi volela da sin "povuče" na oca, Mirčeta Radulovića. Voditeljka televizije Pink, Ana Radulović, nedavno je saopštila da se nakon 11 godina razvodi od supruga Mirčeta Radulovića, a sada je progovorila o njihovom… »
"Nisam uspela da ostvarim planove" Ana Radulović o godini koja je na izmaku, a evo šta je poželela za sledeću: Ne smem da…
Kurir 31.12.2024
Ana Radulović, nedavno je saopštila da se nakon 11 godina razvodi od supruga Mirčeta Radulovića, a sada je progovorila o njihovom rastanku. Ana Radulović je sada sumirala 2024. godinu koja joj nije bila nimalo laka. - Generalno nije bila moja godina… »
"Volela bih da sin nasledi Mirčeta": Ana Radulović o razvodu nakon 11 godina braka: "Jedva sam čekala da se ova godina završi"…
Blic 31.12.2024
Voditeljka televizije Pink, Ana Radulović, nedavno je saopštila da se nakon 11 godina razvodi od supruga Mirčeta Radulovića, a sada je progovorila o njihovom rastanku. Ana Radulović je sada sumirala 2024. godinu koja joj nije bila nimalo laka. -… »
Vesti dana »

Prekinuta konstitutivna sednica Skupštine Zaječara, bačena dimna bomba i biber sprej
Sputnik pre 25 minutajoš 21 povezana

"Nato treba da obori ruske avione": Počeo sastanak Trampa i Zelenskog, lider SAD oštar na početku: Ovo će biti glavne teme razgovora (video)
Blic pre 25 minutajoš 59 povezanih

Uživajte još malo u suncu, danas stiže naoblačenje – RHMZ objavio kad kreću pljuskovi, a od sutra na snazi i meteoalarm
Nova pre 2 satajoš 23 povezane

Izvršen napad na Gretinu flotilu; Brodovi zasuti šok bombama i eksplozivima? VIDEO/FOTO
B92 pre 4 satijoš 5 povezanih

Dva miliona ljudi evakuisano u Kini zbog supertajfuna, na Tajvanu najmanje 15 poginulih
BBC News pre 11 minutajoš 20 povezanih