Povezane vesti
Rade Krunić otvorio dušu: Nisam ja došao u Zvezdu da se prodam, nego da ovde završim karijeru
Mondo pre 4 dana
Vezni fudbaler Rade Krunić ima želju da karijeru završi na stadionu "Rajko Mitić". Bosanskohercegovački reprezentativac Rade Krunić stigao je letos u Crvenu zvezdu, deset godina nakon što se prvi put pojavilo interesovanje za njega sa "Marakane"… »
Krunić: "Ostvario sam dečački san, hoću da završim karijeru u Zvezdi!"
Sportske.net pre 4 dana
Dolaskom u Crvenu zvezdu iskusni vezista iz Foče Rade Krunić ostvario je jedan od svojih životnih snova. Ipak, početak na "Marakani" bio je težak, jer je u redove prvaka Srbije došao posle lošeg perioda i neigranja u turskom Fenerbahčeu. Ipak… »
Ovo će oduševiti delije! Rade Krunić: Moja želja je da završim karijeru u Crvenoj zvezdi
Večernje novosti pre 4 dana
CRVENA zvezda je u finišu letnjeg prelaznog roka kao veliko pojačanje dovela Radeta Krunića. Vezni fudbaler je oblačenjem crveno-belog dresa ostvario san. FOTO: M. Vukadinović Bivši igrač Fenerbahčea i Milana je u intervjuu za "Alo" istakao da… »
Vesti dana »
Oglasili se Putevi Srbije: Vozače upozorili na 3 opasne pojave na kolovozu: Oprez, mnogi putuju zbog praznika
Blic pre 1 satjoš 21 povezana
Vlada formirala timove za pregovore sa Rusima o NIS-u i dugoročnom gasnom aranžmanu
RTV pre 2 satajoš 15 povezanih
Studenti održali još jednu blokadu kao podsećanje na žrtve pada nadstrenice
Novi magazin pre 1 satjoš 11 povezanih