Povezane vesti

Rade Krunić otvorio dušu: Nisam ja došao u Zvezdu da se prodam, nego da ovde završim karijeru

Rade Krunić otvorio dušu: Nisam ja došao u Zvezdu da se prodam, nego da ovde završim karijeru

Mondo pre 4 dana
Vezni fudbaler Rade Krunić ima želju da karijeru završi na stadionu "Rajko Mitić". Bosanskohercegovački reprezentativac Rade Krunić stigao je letos u Crvenu zvezdu, deset godina nakon što se prvi put pojavilo interesovanje za njega sa "Marakane"… »
Krunić: "Ostvario sam dečački san, hoću da završim karijeru u Zvezdi!"

Krunić: "Ostvario sam dečački san, hoću da završim karijeru u Zvezdi!"

Sportske.net pre 4 dana
Dolaskom u Crvenu zvezdu iskusni vezista iz Foče Rade Krunić ostvario je jedan od svojih životnih snova. Ipak, početak na "Marakani" bio je težak, jer je u redove prvaka Srbije došao posle lošeg perioda i neigranja u turskom Fenerbahčeu. Ipak… »
Ovo će oduševiti delije! Rade Krunić: Moja želja je da završim karijeru u Crvenoj zvezdi

Ovo će oduševiti delije! Rade Krunić: Moja želja je da završim karijeru u Crvenoj zvezdi

Večernje novosti pre 4 dana
CRVENA zvezda je u finišu letnjeg prelaznog roka kao veliko pojačanje dovela Radeta Krunića. Vezni fudbaler je oblačenjem crveno-belog dresa ostvario san. FOTO: M. Vukadinović Bivši igrač Fenerbahčea i Milana je u intervjuu za "Alo" istakao da… »

Vesti dana »