Повезане вести

Раде Крунић отворио душу: Нисам ја дошао у Звезду да се продам, него да овде завршим каријеру

Раде Крунић отворио душу: Нисам ја дошао у Звезду да се продам, него да овде завршим каријеру

Мондо 31.12.2024
Везни фудбалер Раде Крунић има жељу да каријеру заврши на стадиону "Рајко Митић". Босанскохерцеговачки репрезентативац Раде Крунић стигао је летос у Црвену звезду, десет година након што се први пут појавило интересовање за… »
Крунић: "Остварио сам дечачки сан, хоћу да завршим каријеру у Звезди!"

Крунић: "Остварио сам дечачки сан, хоћу да завршим каријеру у Звезди!"

Спортске.нет 31.12.2024
Доласком у Црвену звезду искусни везиста из Фоче Раде Крунић остварио је један од својих животних снова. Ипак, почетак на "Маракани" био је тежак, јер је у редове првака Србије дошао после лошег периода и неиграња у турском… »
Ово ће одушевити делије! Раде Крунић: Моја жеља је да завршим каријеру у Црвеној звезди

Ово ће одушевити делије! Раде Крунић: Моја жеља је да завршим каријеру у Црвеној звезди

Вечерње новости 31.12.2024
ЦРВЕНА звезда је у финишу летњег прелазног рока као велико појачање довела Радета Крунића. Везни фудбалер је облачењем црвено-белог дреса остварио сан. ФОТО: М. Вукадиновић Бивши играч Фенербахчеа и Милана је у интервјуу за… »

Вести дана »