Povezane vesti
Srbija je druga najbrže rastuća ekonomija u Evropi! Predsednik Vučić: Ljudi žive bolje, to je ključni rezultat
Kurir 31.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je u 2024. godini bilo mnogo divnih, ali i tužnih godina. Gostujući na TV Prva, predsednik Vučić je rekao: "Godina je bila dobra, bilo je lepih, divnih, teških i tužnih događaja. Srbija je napredovala na… »
"Ja sam život posvetio Srbiji i srpskom narodu!" Vučić čestitao predstojeće praznike i poslao snažnu poruku: U borbi protiv…
Kurir 31.12.2024
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije Vesti na TV Prva. - Godina je bila dobra, bilo je lepih, divnih, teških i tužnih događaja. Srbija je napredovala na svim poljima. Ljudi žive bolje. To je ključni rezultat. Srbija je druga… »
Vučić: Postaraćemo se da 2025. bude najuspešnija i da se živi sve bolje
RTK 31.12.2024
Predsednik Aleksandar Vučić zahvalio je večeras svim građanima u Srbiji, kako je rekao, i onima koji podržavaju vladajuću stranku i onima koji je ne podržavaju, na tome što su poštovali i voleli Srbiju, i istakao da će se truditi da nova godina bude… »
Predsednik Vučić sumirao 2024. godinu: Najavio nova povećanja penzije i otkrio šta će raditi 1. januara
Telegraf 31.12.2024
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras u emisiji Vesti od 18 časova. Tom prilikom on će govoriti o svim aktulenim temama i sumirati godinu za nama. - Godina je bila dobra, bilo je lepih, divnih, teških i tužnih događaja kao i… »
Vučić: Ličnost godine su moja deca, a ne studenti
Nova 31.12.2024
: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u dnevniku televizije Prva da prvi put čuje da su mediji proglasili pobunjene studente za ličnosti godine. Na zahtev novinara da to prokomentariše Vučić je „začuđeno“ pitao „koji mediji“, a onda… »
Vučić: Nemci bi sve dali da imaju stopu rasta od četiri odsto, kao što ima Srbija
RTV 31.12.2024
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je 2024. godina bila dobra godina, jer je Srbija napredovala na svim poljima i bila druga najbrže rastuća ekonomija u Evropi, kao i zato što su ljudi živeli bolje nego prethodne godine. "Godina je… »
Vučić: Ne plašim se „nekog novog Apisa“ – ličnost godine su moja deca, a ne studenti
N1 Info 31.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se ne plaši protesta studenata i da ih poziva na razgovor, ali da oni neće da razgovaraju sa njim "jer nemaju argumente" i poručio da se ne plaši "nekog novog Apisa", jer bi, ako se to dogodi, bio u svim… »
Vučić: "Borba protiv korupcije biće osnova državne politike u idućoj godini"
Blic 31.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će žestoka borba protiv korupcije biti osnova državne politike u narednoj godini. Vučić je za TV Prva rekao da će nadležni organi da rade svoj posao, da niko neće da bude zaštićen i da će ljudi iz… »
Vučić: Život sam posvetio Srbiji i njenom narodu, ne plašim se hajke i pretnji
Euronews 31.12.2024
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je 2024. godina bila dobra godina, jer je Srbija napredovala na svim poljima i bila druga najbrže rastuća ekonomija u Evropi, kao i zato što su ljudi živeli bolje nego prethodne godine. "Godina je bila… »
Vučić: Srbija u 2024. napredovala, građani živeli bolje nego prethodne godine
NIN 31.12.2024
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je 2024. godina bila dobra godina, jer je Srbija napredovala na svim poljima i bila druga najbrže rastuća ekonomija u Evropi, kao i zato što su ljudi živeli bolje nego prethodne godine. "Godina je bila… »
Za mene su Danilo, Milica i Vukan ličnosti godine! Predsednik Vučić: Zat stvarno mislite da plenumi i krizni štabovi donose…
Kurir 31.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su za njega njegova deca ličnosti godine. Zamoljen da prokomentariše izbor jednog portala, prema kome su ličnost godine - studenti, predsednik Vučić je za TV Prva rekao: "Za mene su Danilo, Milica i Vukan… »
"Kako da objasnim majci i roditeljima koliko je to bio jeziv dan za nas" Vučić o 1. novembru: Naš je posao da izvučemo pouke i…
Kurir 31.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se osvrnuo na tragediju koja se 1. novembra dogodila na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Predsednik Vučić je napomenuo da je u 2024. godini bilo mnogo lepih stvari, ali i tužnih... "Nema nikakve sumnje da je 1… »
"Želim ljudima mir! Na nama je da se borimo i čuvamo Srbiju" Predsednik Vučić čestitao praznike, posebnu poruku poslao našem…
Kurir 31.12.2024
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je przanike građanima Srbije i našem narodu širom sveta. - Želim ljudima mir. Kada nam je bolje i dobro, ponekad smo besni i razmaženi. Mir je najvažniji, ako budemo imali mir, stabilnost, izborićemo se i dalje… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 26 povezanih

Mediji: Srbija kupuje od izraelske vojne kompanije vojnu opremu vrednu 1,64 milijarde dolara
Beta pre 38 minutajoš 12 povezanih

Žene zbora Ceraka sutra protestuju zbog policijskog zlostavljavljanja studentkinje Nikoline Sinđelić
Beta pre 28 minutajoš 19 povezanih

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 66 povezanih

Sindikat "Nezavisnost": Tražimo minimalac od 600 evra ili 70.000 dinara
N1 Info pre 37 minutajoš 22 povezane