Povezane vesti

Srbija je druga najbrže rastuća ekonomija u Evropi! Predsednik Vučić: Ljudi žive bolje, to je ključni rezultat

Srbija je druga najbrže rastuća ekonomija u Evropi! Predsednik Vučić: Ljudi žive bolje, to je ključni rezultat

Kurir pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je u 2024. godini bilo mnogo divnih, ali i tužnih godina. Gostujući na TV Prva, predsednik Vučić je rekao: "Godina je bila dobra, bilo je lepih, divnih, teških i tužnih događaja. Srbija je… »
"Ja sam život posvetio Srbiji i srpskom narodu!" Vučić čestitao predstojeće praznike i poslao snažnu poruku: U borbi…

"Ja sam život posvetio Srbiji i srpskom narodu!" Vučić čestitao predstojeće praznike i poslao snažnu poruku: U borbi…

Kurir pre 5 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gost je emisije Vesti na TV Prva. - Godina je bila dobra, bilo je lepih, divnih, teških i tužnih događaja. Srbija je napredovala na svim poljima. Ljudi žive bolje. To je ključni rezultat. Srbija je druga… »
Vučić: Postaraćemo se da 2025. bude najuspešnija i da se živi sve bolje

Vučić: Postaraćemo se da 2025. bude najuspešnija i da se živi sve bolje

RTK pre 5 dana
Predsednik Aleksandar Vučić zahvalio je večeras svim građanima u Srbiji, kako je rekao, i onima koji podržavaju vladajuću stranku i onima koji je ne podržavaju, na tome što su poštovali i voleli Srbiju, i istakao da će se truditi da nova godina… »
Predsednik Vučić sumirao 2024. godinu: Najavio nova povećanja penzije i otkrio šta će raditi 1. januara

Predsednik Vučić sumirao 2024. godinu: Najavio nova povećanja penzije i otkrio šta će raditi 1. januara

Telegraf pre 5 dana
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje večeras u emisiji Vesti od 18 časova. Tom prilikom on će govoriti o svim aktulenim temama i sumirati godinu za nama. - Godina je bila dobra, bilo je lepih, divnih, teških i tužnih događaja… »
Vučić: Ličnost godine su moja deca, a ne studenti

Vučić: Ličnost godine su moja deca, a ne studenti

Nova pre 4 dana
: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras u dnevniku televizije Prva da prvi put čuje da su mediji proglasili pobunjene studente za ličnosti godine. Na zahtev novinara da to prokomentariše Vučić je „začuđeno“ pitao „koji… »
Vučić: Nemci bi sve dali da imaju stopu rasta od četiri odsto, kao što ima Srbija

Vučić: Nemci bi sve dali da imaju stopu rasta od četiri odsto, kao što ima Srbija

RTV pre 4 dana
BEOGRAD - Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je 2024. godina bila dobra godina, jer je Srbija napredovala na svim poljima i bila druga najbrže rastuća ekonomija u Evropi, kao i zato što su ljudi živeli bolje nego prethodne godine… »
Vučić: "Borba protiv korupcije biće osnova državne politike u idućoj godini"

Vučić: "Borba protiv korupcije biće osnova državne politike u idućoj godini"

Blic pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će žestoka borba protiv korupcije biti osnova državne politike u narednoj godini. Vučić je za TV Prva rekao da će nadležni organi da rade svoj posao, da niko neće da bude zaštićen i da… »
Vučić: Ne plašim se „nekog novog Apisa“ – ličnost godine su moja deca, a ne studenti

Vučić: Ne plašim se „nekog novog Apisa“ – ličnost godine su moja deca, a ne studenti

N1 Info pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da se ne plaši protesta studenata i da ih poziva na razgovor, ali da oni neće da razgovaraju sa njim "jer nemaju argumente" i poručio da se ne plaši "nekog novog Apisa", jer bi, ako se to dogodi, bio u… »
Vučić: Život sam posvetio Srbiji i njenom narodu, ne plašim se hajke i pretnji

Vučić: Život sam posvetio Srbiji i njenom narodu, ne plašim se hajke i pretnji

Euronews pre 4 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je 2024. godina bila dobra godina, jer je Srbija napredovala na svim poljima i bila druga najbrže rastuća ekonomija u Evropi, kao i zato što su ljudi živeli bolje nego prethodne godine. "Godina je bila… »
Vučić: Srbija u 2024. napredovala, građani živeli bolje nego prethodne godine

Vučić: Srbija u 2024. napredovala, građani živeli bolje nego prethodne godine

NIN pre 4 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da je 2024. godina bila dobra godina, jer je Srbija napredovala na svim poljima i bila druga najbrže rastuća ekonomija u Evropi, kao i zato što su ljudi živeli bolje nego prethodne godine. "Godina je bila… »
"Kako da objasnim majci i roditeljima koliko je to bio jeziv dan za nas" Vučić o 1. novembru: Naš je posao da izvučemo…

"Kako da objasnim majci i roditeljima koliko je to bio jeziv dan za nas" Vučić o 1. novembru: Naš je posao da izvučemo…

Kurir pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se osvrnuo na tragediju koja se 1. novembra dogodila na Železničkoj stanici u Novom Sadu. Predsednik Vučić je napomenuo da je u 2024. godini bilo mnogo lepih stvari, ali i tužnih... "Nema nikakve sumnje da je 1… »
Za mene su Danilo, Milica i Vukan ličnosti godine! Predsednik Vučić: Zat stvarno mislite da plenumi i krizni štabovi donose…

Za mene su Danilo, Milica i Vukan ličnosti godine! Predsednik Vučić: Zat stvarno mislite da plenumi i krizni štabovi donose…

Kurir pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su za njega njegova deca ličnosti godine. Zamoljen da prokomentariše izbor jednog portala, prema kome su ličnost godine - studenti, predsednik Vučić je za TV Prva rekao: "Za mene su Danilo, Milica i… »
"Želim ljudima mir! Na nama je da se borimo i čuvamo Srbiju" Predsednik Vučić čestitao praznike, posebnu poruku poslao…

"Želim ljudima mir! Na nama je da se borimo i čuvamo Srbiju" Predsednik Vučić čestitao praznike, posebnu poruku poslao…

Kurir pre 5 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je przanike građanima Srbije i našem narodu širom sveta. - Želim ljudima mir. Kada nam je bolje i dobro, ponekad smo besni i razmaženi. Mir je najvažniji, ako budemo imali mir, stabilnost, izborićemo… »

Vesti dana »