Povezane vesti
Ivanka Popović: Studenti su nam za Novu godinu poklonili nadu i razbili nam strah
Novi magazin 31.12.2024
"Studenti koji su u blokadama građanima se doneli dve stvari - nadu koja se bila izgubila i razbili su nam strah. Mi smo bili ostali paralisani tim strahom koji je nakada opravdan, a nekada je više ziheraški. I to su dve ključne stvari koje su nam… »
Ivanka Popović: Studenti su nam za Novu godinu poklonili nadu i razbili nam strah
N1 Info 31.12.2024
"Studenti koji su u blokadama građanima se doneli dve stvari - nadu koja se bila izgubila i razbili su nam strah. Mi smo bili ostali paralisani tim strahom koji je nakada opravdan, a nekada je više ziheraški. I to su dve ključne stvari koje su nam… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 24 minutajoš 3 povezane

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 48 minutajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 48 minutajoš 1 povezana

Kecmanović pobedio u prvom kolu mastersa u Majamiju, srpski teniser u drugoj rundi protiv petog nosioca
Danas pre 48 minutajoš 2 povezane