Povezane vesti

Radu Manojlović ujela žena na nastupu, pevačica okrivila Desingericu: Bila sam zatečena!

Radu Manojlović ujela žena na nastupu, pevačica okrivila Desingericu: Bila sam zatečena!

Vesti online pre 4 dana
Mnogim pevačima se na nastupima dešavaju čudne stvari, ali ono što se desilo Radi Manojlović ni ona, ni bilo ko drugi, nije mogao da očekuje. Naime, pevačica je ispričala da joj se nedavno desila neprijatna situacija kada ju je ujela žena na… »
Radu Manojlović ujela žena! Stegla me jako i napala kao ajkula! Za sve je kriv desingerica!

Radu Manojlović ujela žena! Stegla me jako i napala kao ajkula! Za sve je kriv desingerica!

Kurir pre 4 dana
Pevačica Rada Manojlović u Novu godinu je ušla radno, ali sa osmehom na licu. Pevačica je podelila utiske i otkrila nam kakvu je neprijatnost pre nekoliko nedelja doživela od fana. - Uvek nosim miniće ali sam rešila da u ovu Novu godinu uđem kao… »
(Video) "stegla me je jako": Radu Manojlović ujela žena! Pevačica na dočeku Nove godine pokazala modricu: "Kao ajkula da me…

(Video) "stegla me je jako": Radu Manojlović ujela žena! Pevačica na dočeku Nove godine pokazala modricu: "Kao ajkula da me…

Blic pre 4 dana
Pevačica Rada Manojlović u Novu godinu je ušla radno, ali sa osmehom na licu, a u intervjuu za "Blic" je podelila utiske i otkrila nam kakvu je neprijatnost pre nekoliko nedelja doživela od fana. Rada je kako kaže, ove godine napravila ustupak što… »

Vesti dana »