Povezane vesti

"Ni preči mi nisu izašli u susret da ponude to što je on!" Ono što je Branko iz Bogatića uradio za školskog druga Sinišu…

"Ni preči mi nisu izašli u susret da ponude to što je on!" Ono što je Branko iz Bogatića uradio za školskog druga Sinišu…

Kurir pre 4 dana
Podvig Branka Đalamića (43), iz Bogatića, ovih dana zadivio je Mačvane i Srbiju. Branko je sa Sinišom sedeo u školskoj klupi i kaže da kada je čuo da je Siniši odstranjen jedan bubreg, a drugi prestaje da radi, ni trenutka nije razmišljao da li… »
Branko donirao bubreg školskom drugu! Human gest taksiste oduševio Srbiju: "Mi smo sada braća"

Branko donirao bubreg školskom drugu! Human gest taksiste oduševio Srbiju: "Mi smo sada braća"

Mondo pre 5 dana
Zbog humanog čina Branka Đalamića cela Srbija je oduševljena. Podvig Branka Đalamića (43), iz Bogatića, ovih dana zadivio je Mačvane i Srbiju. Hrabri taksista donirao je bubreg školskom drugu. Obojica su o tome govorila iz klinike u Istanbulu… »
"Nismo više drugovi, sada smo braća": Branko je sa Sinišom sedeo u školskoj klupi, a onda je čuo da mu je život ugrožen…

"Nismo više drugovi, sada smo braća": Branko je sa Sinišom sedeo u školskoj klupi, a onda je čuo da mu je život ugrožen…

Blic pre 5 dana
Podvig 43-godišnjeg Branka Đalamića iz Bogatića, ovih dana zadivio je Mačvane i Srbiju. Hrabri taksista donirao je bubreg školskom drugu. Obojica su o tome govorila iz klinike u Istanbulu. Branko Đalamić iz Bogatića, koji je sa Sinišom sedeo u… »

Vesti dana »