Povezane vesti
Štefanek: Cvetaće srpski sport do la
Sportski žurnal 01.01.2025
Prvi čovek SSS zadovoljan uspesima naših sportista u minuloj godini. Čestitao bih svim sportistima u Srbiji koji su 2024. godine osvojili neku od medalja. Može se reći da je bila lepa godina za srpski sport, ali uvek može bolje, smatra predsednik… »
"Srpski sport će cvetati"
B92 01.01.2025
Predsednik Sportskog saveza Srbije (SSS) Davor Štefanek čestitao je svim sportistima u Srbiji koji su 2024. godine osvojili neku od medalja. Može se reći da je bila lepa godina za srpski sport, ali uvek može bolje, smatra Štefanek. "Takav sam, mislim da… »
Štefanek: Srpski sport će „cvetati”, a kruna uspeha biće na Igrama u Los Anđelesu
Politika 01.01.2025
Čestitao bih svim sportistima u Srbiji koji su 2024. godine osvojili neku od medalja. Može se reći da je bila lepa godina za srpski sport, ali uvek može bolje, smatra predsednik Sportskog saveza Srbije (SSS) Davor Štefanek. „Takav sam, mislim da uvek… »
Vesti dana »

Jovanović Ćuta: Oni koji su 5. oktobra 2000. nosili transparente danas nose partijske ugovore
Beta pre 58 minutajoš 30 povezanih

Tramp: Hamas čeka „potpuno uništenje“ ako insistira da ostane na vlasti
Nedeljnik pre 2 minutajoš 27 povezanih

Putin upozorio šta će se desiti ako Kijev dobije "tomahavk"; zašto je Ukrajini bilo teško da obara rakete i dronove
RTS pre 33 minutajoš 41 povezana

Novak posle velike borbe o ''brutalnim uslovima'' i ostvarenju sna!
Sportske.net pre 57 minutajoš 34 povezane

Džordž Rasel slavio u Singapuru, Meklaren odbranio titulu konstruktora
Danas pre 1 satjoš 38 povezanih