Povezane vesti
Štefanek: Cvetaće srpski sport do la
Sportski žurnal pre 4 dana
Prvi čovek SSS zadovoljan uspesima naših sportista u minuloj godini. Čestitao bih svim sportistima u Srbiji koji su 2024. godine osvojili neku od medalja. Može se reći da je bila lepa godina za srpski sport, ali uvek može bolje, smatra predsednik… »
"Srpski sport će cvetati"
B92 pre 4 dana
Predsednik Sportskog saveza Srbije (SSS) Davor Štefanek čestitao je svim sportistima u Srbiji koji su 2024. godine osvojili neku od medalja. Može se reći da je bila lepa godina za srpski sport, ali uvek može bolje, smatra Štefanek. "Takav sam… »
Štefanek: Srpski sport će „cvetati”, a kruna uspeha biće na Igrama u Los Anđelesu
Politika pre 4 dana
Čestitao bih svim sportistima u Srbiji koji su 2024. godine osvojili neku od medalja. Može se reći da je bila lepa godina za srpski sport, ali uvek može bolje, smatra predsednik Sportskog saveza Srbije (SSS) Davor Štefanek. „Takav sam, mislim da… »
Vesti dana »
Od mraza i magle do proleća. Južni vetar donosi temperature i do 14 °C
Glas juga pre 56 minutajoš 15 povezanih
Danas slavimo Badnji dan – Tradicija i običaji koji okupljaju porodicu
InfoKG pre 1 satjoš 7 povezanih
Rusija tvrdi da je preuzela kontrolu nad gradom Kurahovo; Vašington planira nove sankcije Moskvi
RTS pre 8 minutajoš 5 povezanih
Hamas odobrio spisak od 34 taoca za razmenu u okviru sporazuma za prekid vatre
Blic pre 8 satijoš 5 povezanih
Zašto je Cetinje u noći masakra čuvalo samo 9 policajaca: Oglasio se ministar policije: "Bilo je bitno da se premeste na primorje"
Blic pre 44 minutajoš 7 povezanih