Povezane vesti
"Koga ću da zagrlim, sine moj mili": Potresne reči majke Dalibora kog je Uroš Blažić ubio u masakru kod Mladenovca
Mondo pre 4 dana
Oglasila se majka Dalibora kog je Uroš Blažić ubio u masakru kod Mladenovca. "Koga će majka da zagrli i poljubi, sine moj mili", potresne su reči Danijele Vulić, majke Dalibora Todorovića kojeg je ubio Uroš Blažić u masakru u Duboni 4. maja… »
„Koga će majka da zagrli, sine moj mili?“ Potresne reči majke Dalibora kog je Uroš Blažić ubio u masakru u Duboni
Nova pre 4 dana
: "Koga će majka da zagrli i poljubi, sine moj mili", potresne su reči Danijele Vulić, majke Dalibora Todorovića kojeg je ubio Uroš Blažić u masakru u Duboni 4. maja 2023. godine. Porodice u Duboni i Malom Orašju izgubile su svoje najdraže kada… »
"Koga će majka da zagrli, sine moj: Mili?" Potresne reči majke Dalibora kog je Uroš Blažić ubio u masakru u Duboni
Blic pre 4 dana
- Koga će majka da zagrli i poljubi, sine moj mili - potresne su reči Danijele Vulić, majke Dalibora Todorovića kojeg je ubio Uroš Blažić u masakru u Duboni 4. maja 2023. godine. Porodice u Duboni i Malom Orašju izgubile su svoje najdraže kada je… »
Vesti dana »
Hamas odobrio spisak od 34 taoca za razmenu u okviru sporazuma za prekid vatre
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Danilo, sine, podnesi ostavku! Otac ministra policije javno pozvao sina da se povuče: "Pusti tog Bečića bez porekla, nastavi kao tvoji preci" (foto)
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
New York naplaćuje vozačima ulazak u najprometnije zone u gradu
Al Jazeera pre 32 minutajoš 1 povezana