Povezane vesti

"Koga ću da zagrlim, sine moj mili": Potresne reči majke Dalibora kog je Uroš Blažić ubio u masakru kod Mladenovca

"Koga ću da zagrlim, sine moj mili": Potresne reči majke Dalibora kog je Uroš Blažić ubio u masakru kod Mladenovca

Mondo pre 4 dana
Oglasila se majka Dalibora kog je Uroš Blažić ubio u masakru kod Mladenovca. "Koga će majka da zagrli i poljubi, sine moj mili", potresne su reči Danijele Vulić, majke Dalibora Todorovića kojeg je ubio Uroš Blažić u masakru u Duboni 4. maja… »
„Koga će majka da zagrli, sine moj mili?“ Potresne reči majke Dalibora kog je Uroš Blažić ubio u masakru u Duboni

„Koga će majka da zagrli, sine moj mili?“ Potresne reči majke Dalibora kog je Uroš Blažić ubio u masakru u Duboni

Nova pre 4 dana
: "Koga će majka da zagrli i poljubi, sine moj mili", potresne su reči Danijele Vulić, majke Dalibora Todorovića kojeg je ubio Uroš Blažić u masakru u Duboni 4. maja 2023. godine. Porodice u Duboni i Malom Orašju izgubile su svoje najdraže kada… »
"Koga će majka da zagrli, sine moj: Mili?" Potresne reči majke Dalibora kog je Uroš Blažić ubio u masakru u Duboni

"Koga će majka da zagrli, sine moj: Mili?" Potresne reči majke Dalibora kog je Uroš Blažić ubio u masakru u Duboni

Blic pre 4 dana
- Koga će majka da zagrli i poljubi, sine moj mili - potresne su reči Danijele Vulić, majke Dalibora Todorovića kojeg je ubio Uroš Blažić u masakru u Duboni 4. maja 2023. godine. Porodice u Duboni i Malom Orašju izgubile su svoje najdraže kada je… »

Vesti dana »