Povezane vesti
"Koga ću da zagrlim, sine moj mili": Potresne reči majke Dalibora kog je Uroš Blažić ubio u masakru kod Mladenovca
Mondo 01.01.2025
Oglasila se majka Dalibora kog je Uroš Blažić ubio u masakru kod Mladenovca. "Koga će majka da zagrli i poljubi, sine moj mili", potresne su reči Danijele Vulić, majke Dalibora Todorovića kojeg je ubio Uroš Blažić u masakru u Duboni 4. maja 2023. godine… »
„Koga će majka da zagrli, sine moj mili?“ Potresne reči majke Dalibora kog je Uroš Blažić ubio u masakru u Duboni
Nova 01.01.2025
: "Koga će majka da zagrli i poljubi, sine moj mili", potresne su reči Danijele Vulić, majke Dalibora Todorovića kojeg je ubio Uroš Blažić u masakru u Duboni 4. maja 2023. godine. Porodice u Duboni i Malom Orašju izgubile su svoje najdraže kada je Uroš… »
"Koga će majka da zagrli, sine moj: Mili?" Potresne reči majke Dalibora kog je Uroš Blažić ubio u masakru u Duboni
Blic 01.01.2025
- Koga će majka da zagrli i poljubi, sine moj mili - potresne su reči Danijele Vulić, majke Dalibora Todorovića kojeg je ubio Uroš Blažić u masakru u Duboni 4. maja 2023. godine. Porodice u Duboni i Malom Orašju izgubile su svoje najdraže kada je Uroš… »
Vesti dana »
Gde je bio Šon Pen? Osvojio je Oskara, ali se nije pojavio na dodeli
N1 Info pre 1 satjoš 52 povezane
Novak Đoković zadržao treće mesto na ATP listi, Karlos Alkaraz ostao prvi
Insajder pre 51 minutajoš 32 povezane
Premijer Republike Srpske podneo ostavku kako bi ponovo bio mandatar
Insajder pre 46 minutajoš 16 povezanih
Dramatična promena vremena! Visinski ciklon donosi obilniju kišu i sneg: Ovi delovi Srbije biće prvi na udaru
Telegraf pre 41 minutajoš 17 povezanih