Povezane vesti
"Ti si onaj deo koji je nedostajao..." Joca Stefanović se emotivnim rečima obratio svojoj 5 godina starijoj devojci: Svaki…
Kurir pre 4 dana
Jovan Joca Stefanović (35) uživa u ljubavi sa koleginicom Ivom Bojanović koja je od njega starija pet godina. Joca je sada na svom Instagram nalogu podelio fotografiju sa Ivom i obratio joj se emotivnim rečima. - Meni je svaki dan sa tobom Nova godina… »
"Ti si onaj deo koji je nedostajao!" Joca Stefanović smuvao stariju koleginicu, a sada joj javno uputio dirljive reči: Njegov…
Kurir pre 3 dana
Pevač Jovan Joca Stefanović (35) uživa u ljubavi sa koleginicom Ivom Bojanović. Iva je od Joce starija pet godina, ali im to ne predstavlja nikakav problem jer ljubav među njima cveta. Joca je sada na Instagrami podelio fotografiju sa Ivom i obratio… »
(Foto) "ti si onaj deo koji je nedostajao": Naš pevač se javno obratio 5 godina starijoj koleginici: "Svaki dan sa tobom mi…
Blic pre 4 dana
Pevač Jovan Joca Stefanović (35) uživa u ljubavi sa koleginicom Ivom Bojanović koja je od njega starija pet godina. Joca je sada na svom Instagram nalogu podelio fotografiju sa Ivom i obratio joj se emotivnim rečima. - Meni je svaki dan sa tobom Nova… »
"Laku noć, otišao sam da spavam, ova: Go*** od ljudi..." Našeg poznatog glumca ne zanima da slavi novu godinu: Oglasio se iz…
Blic pre 4 dana
Saša Joksimović i njegova supruga Nevena jedan su od najdugovečnijih parova na našoj javnoj sceni. Iza njih je 23 godine velike ljubavi, koja je krunisana rođenjem sina Ilije. Pre nekoliko meseci proneo se glas da su Saša i Nevena pred razvodom. O… »
Vesti dana »
Vlada Srbije formirala dva tima zbog sankcija nisu! Oglasila se ministarka Đedović Handanović, ovo će biti njihovi zadaci
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
Jokić se uhvatio za glavu zbog pitanja novinara: „Ne znam kako da reagujem na ovo“ VIDEO
Nova pre 3 satajoš 18 povezanih
Studenti održali još jednu 15-minutnu blokadu u znak sećanja na žrtve pada nadstrešnice
NIN pre 2 satajoš 12 povezanih