Повезане вести

"Ти си онај део који је недостајао..." Јоца Стефановић се емотивним речима обратио својој 5 година старијој девојци: Сваки дан…

"Ти си онај део који је недостајао..." Јоца Стефановић се емотивним речима обратио својој 5 година старијој девојци: Сваки дан…

Курир 01.01.2025
Јован Јоца Стефановић (35) ужива у љубави са колегиницом Ивом Бојановић која је од њега старија пет година. Јоца је сада на свом Инстаграм налогу поделио фотографију са Ивом и обратио јој се емотивним речима. - Мени је сваки… »
"Ти си онај део који је недостајао!" Јоца Стефановић смувао старију колегиницу, а сада јој јавно упутио дирљиве речи: Његов…

"Ти си онај део који је недостајао!" Јоца Стефановић смувао старију колегиницу, а сада јој јавно упутио дирљиве речи: Његов…

Курир 01.01.2025
Певач Јован Јоца Стефановић (35) ужива у љубави са колегиницом Ивом Бојановић. Ива је од Јоце старија пет година, али им то не представља никакав проблем јер љубав међу њима цвета. Јоца је сада на Инстаграми поделио… »
(Фото) "ти си онај део који је недостајао": Наш певач се јавно обратио 5 година старијој колегиници: "Сваки дан са тобом ми је…

(Фото) "ти си онај део који је недостајао": Наш певач се јавно обратио 5 година старијој колегиници: "Сваки дан са тобом ми је…

Блиц 01.01.2025
Певач Јован Јоца Стефановић (35) ужива у љубави са колегиницом Ивом Бојановић која је од њега старија пет година. Јоца је сада на свом Инстаграм налогу поделио фотографију са Ивом и обратио јој се емотивним речима. - Мени је… »
"Лаку ноћ, отишао сам да спавам, ова: Го*** од људи..." Нашег познатог глумца не занима да слави нову годину: Огласио се из…

"Лаку ноћ, отишао сам да спавам, ова: Го*** од људи..." Нашег познатог глумца не занима да слави нову годину: Огласио се из…

Блиц 31.12.2024
Саша Јоксимовић и његова супруга Невена један су од најдуговечнијих парова на нашој јавној сцени. Иза њих је 23 године велике љубави, која је крунисана рођењем сина Илије. Пре неколико месеци пронео се глас да су Саша и… »

Вести дана »