Povezane vesti
"Iz policije mi rekli samo ovo, a kada sam prilazio telu prepoznao sam nemanju" Brat ubijenog mladića (20) u Zemunu zatekao…
Kurir 01.01.2025
"Policija me je pozvala i rekla da dođem. Kada sam prilazio, rekli su mi da je u pitanju telo. Prepoznao sam brata...", ovim rečima oglasio se Saša Ž., brat ubijenog Nemanje Ž. (20) čije je telo pronađeno 30. decembra na obali Dunava i sa vidljivim… »
"Kad sam prilazio rekli su mi da je u pitanju telo": Oglasio se brat Nemanje (20) kog je ubio cimer u Zemunu
Mondo 01.01.2025
Oglasio se brat ubijenog Nemanje u Zemunu. "Policija me je pozvala i rekla da dođem. Kada sam prilazio, rekli su mi da je u pitanju telo. Prepoznao sam brata...", ovim rečima oglasio se Saša Ž., brat ubijenog Nemanje Ž. (20) čije je telo pronađeno 30… »
Vesti dana »
Kada Zvezda igra revanš sa Izraelcima: Na Marakani pada odluka o plej-ofu Lige šampiona i milionima evra
Mondo pre 35 minutajoš 34 povezane
Počela sedma runda pregovora Libana i Izraela u Rimu; Indijski brod pogođen i potopljen u blizini Jemena
RTS pre 20 minutajoš 33 povezane
Miganti narušili odnos saveznika: Madrid pozvao Italiju da obustavi selektivne granične kontrole putnika iz Španije
Euronews pre 1 satjoš 28 povezanih
Potresna ispovest Nevenke Dobrić: Hrvatska vojska ubila mi je sina i svekra u izbegličkoj koloni
Euronews pre 45 minutajoš 55 povezanih
Udruženja za zaštitu životinja traže povlačenje Nactra zakona o dobrobiti životinja
Serbian News Media pre 10 satijoš 8 povezanih