Povezane vesti
"Iz policije mi rekli samo ovo, a kada sam prilazio telu prepoznao sam nemanju" Brat ubijenog mladića (20) u Zemunu zatekao…
Kurir pre 4 dana
"Policija me je pozvala i rekla da dođem. Kada sam prilazio, rekli su mi da je u pitanju telo. Prepoznao sam brata...", ovim rečima oglasio se Saša Ž., brat ubijenog Nemanje Ž. (20) čije je telo pronađeno 30. decembra na obali Dunava i sa vidljivim… »
"Kad sam prilazio rekli su mi da je u pitanju telo": Oglasio se brat Nemanje (20) kog je ubio cimer u Zemunu
Mondo pre 4 dana
Oglasio se brat ubijenog Nemanje u Zemunu. "Policija me je pozvala i rekla da dođem. Kada sam prilazio, rekli su mi da je u pitanju telo. Prepoznao sam brata...", ovim rečima oglasio se Saša Ž., brat ubijenog Nemanje Ž. (20) čije je telo pronađeno… »
Vesti dana »
Mali o sankcijama NIS-u, penzijama i stanovima za mlade: Predsednik i ja smo apsolutno saglasni, ovo je veliki izazov, ali rešićemo! Penzioneri dobili povišicu
Kurir pre 25 minutajoš 17 povezanih
"Neka mir božiji prati svakog od nas": Vučić čestitao Božić po julijanskom kalendaru
Blic pre 42 minutajoš 16 povezanih
U Srbiji danas osetno toplije, temperatura do 14 stepeni: Kada se očekuje postepeno zahlađenje
Euronews pre 2 satajoš 16 povezanih
Zelenski: Bezbednosne garancije će funkcionisati samo ako ih SAD obezbede
Vesti online pre 1 satjoš 14 povezanih