Povezane vesti

Moja žena nije debela! Rajan Rejnolds se obrušio na "starog prijatelja" zbog Blejk Lajvli besan kao ris

Moja žena nije debela! Rajan Rejnolds se obrušio na "starog prijatelja" zbog Blejk Lajvli besan kao ris

Kurir pre 5 dana
Holivud je postao arena za ozbiljan sukob između glumice Blejk Lajvli, njenog muža Rajana Rejnoldsa i reditelja Džastina Baldonija, a sve je započelo tužbama koje su pokrenule ozbiljne optužbe. Blejk Lajvli je pre desetak dana podnela tužbu protiv… »
Blejk Lajvli i zvanično tužila kolegu za seksualno uznemiravanje: Oglasili se njeni advokati

Blejk Lajvli i zvanično tužila kolegu za seksualno uznemiravanje: Oglasili se njeni advokati

Nova pre 4 dana
: Glumica Blejk Lajvli i zvanično je tužila svog kolegu Džastina Baldonija. Blejk Lajvli i Džastin Baldoni zajedno su glumili u filmu „Sa nama se završava“, a glumica je nedavno iznela optužbe na račun kolege, tvrdeći da ju je seksualno… »
"Molila sam ga da prestane..." Nakon optužbi, Blejk Lajvli presavila i tabak: Podnela zvaničnu tužbu za uznemiravanje protiv…

"Molila sam ga da prestane..." Nakon optužbi, Blejk Lajvli presavila i tabak: Podnela zvaničnu tužbu za uznemiravanje protiv…

Kurir pre 4 dana
Nakon što ga je nedavno optužila za seksualno uznemiravanje na snimanju filma, Blejk Lajvli je podnela i zvaničnu tužbu protiv svog kolege Džastina Baldonija. U utorak ga je tužila za seksualno uznemiravanje, odmazdu, kršenje ugovora, nanošenje… »

Vesti dana »