Povezane vesti

Privedena jedna osoba Detalji požara u Čačku, stanari u šoku od prizora: "Otvorila sam vrata i ugledala mnogo dima!" ima…

Privedena jedna osoba Detalji požara u Čačku, stanari u šoku od prizora: "Otvorila sam vrata i ugledala mnogo dima!" ima…

Kurir pre 4 dana
Ogroman požar koji je izbio u stanu stambene zgrade u Čačku lokalicuju vatrogasne ekipe sa 14 vatrogasaca i sa šest vozila. Plamen preti da se proširi na ostale stanove. Nakon požara četiri osobe su prevezene u bolnicu, dve su osobe zadobile… »
Požar u višespratnici u Čačku, stanari evakuisani

Požar u višespratnici u Čačku, stanari evakuisani

RTS pre 4 dana
U višespratnici u Nemanjinoj ulici u Čačku izbio je požar u stanu na trećem spratu. Brzom intervencijom vatrogasaca stanari zgrade su evakuisani a požar stavljen pod kontrolu. Četiri osobe su zbog gutanja dima i opekotina prevezene u bolnicu. Na… »
"Otvorila sam vrata i ugledala mnogo dima": Stanari zgrade u Čačku jedva pobegli nakon požara, 4 osobe u bolnici

"Otvorila sam vrata i ugledala mnogo dima": Stanari zgrade u Čačku jedva pobegli nakon požara, 4 osobe u bolnici

Mondo pre 4 dana
Oglasili su se stanari zgrade u Čačku u kojoj je izbio požar. Ogroman požar koji je izbio u stanu stambene zgrade u Čačku lokalicuju vatrogasne ekipe sa 14 vatrogasaca i sa šest vozila. Plamen preti da se proširi na ostale stanove. Nakon požara… »
Četiri osobe prevezene u bolnicu posle požara u Čačku: Dve zadobile opekotine

Četiri osobe prevezene u bolnicu posle požara u Čačku: Dve zadobile opekotine

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Ogroman požar koji je izbio u stanu stambene zgrade u Čačku lokalicuju vatrogasne ekipe sa 14 vatrogasaca i sa šest vozila. Plamen preti da se proširi na ostale stanove. Nakon požara četiri osobe su prevezene u bolnicu, dve su osobe… »

Vesti dana »