Повезане вести

Приведена једна особа Детаљи пожара у Чачку, станари у шоку од призора: "Отворила сам врата и угледала много дима!" има…

Приведена једна особа Детаљи пожара у Чачку, станари у шоку од призора: "Отворила сам врата и угледала много дима!" има…

Курир 01.01.2025
Огроман пожар који је избио у стану стамбене зграде у Чачку локалицују ватрогасне екипе са 14 ватрогасаца и са шест возила. Пламен прети да се прошири на остале станове. Након пожара четири особе су превезене у болницу, две су… »
Пожар у вишеспратници у Чачку, станари евакуисани

Пожар у вишеспратници у Чачку, станари евакуисани

РТС 01.01.2025
У вишеспратници у Немањиној улици у Чачку избио је пожар у стану на трећем спрату. Брзом интервенцијом ватрогасаца станари зграде су евакуисани а пожар стављен под контролу. Четири особе су због гутања дима и опекотина… »
"Отворила сам врата и угледала много дима": Станари зграде у Чачку једва побегли након пожара, 4 особе у болници

"Отворила сам врата и угледала много дима": Станари зграде у Чачку једва побегли након пожара, 4 особе у болници

Мондо 01.01.2025
Огласили су се станари зграде у Чачку у којој је избио пожар. Огроман пожар који је избио у стану стамбене зграде у Чачку локалицују ватрогасне екипе са 14 ватрогасаца и са шест возила. Пламен прети да се прошири на остале… »
Четири особе превезене у болницу после пожара у Чачку: Две задобиле опекотине

Четири особе превезене у болницу после пожара у Чачку: Две задобиле опекотине

Телеграф 01.01.2025
Препоручујемо. Огроман пожар који је избио у стану стамбене зграде у Чачку локалицују ватрогасне екипе са 14 ватрогасаца и са шест возила. Пламен прети да се прошири на остале станове. Након пожара четири особе су превезене у… »

Вести дана »