Povezane vesti
"Svaka suza je bolna..." Dušan Svilar se svake Nove godine priseti detinjstva: Nikada nije govorio o privatnom životu, a sad…
Kurir 01.01.2025
Pevač Dušan Svilar sumirao je utiske godine koja je za nama i prisetio se detinjstva, koje je kako kaže, bilo bajkovito. Svilar je istakao da često voli da se priseti svog detinjstva. - Moje detinjstvo je uvek bilo vezano za mirise bakinih kolača, bakine… »
(Video) "miris bakine kuhinje i kolači": Dušan Svilar pokazao svoju drugu stranu: "Veoma sam emotivan"
Blic 01.01.2025
Pevač Dušan Svilar je u intervjuu za "Blic" sumirao utiske godine koja je za nama i prisetio se detinjstva, koje je kako kaže, bilo bajkovito. Svilar je istakao da često voli da se priseti svog detinjstva. - Moje detinjstvo je uvek bilo vezano za mirise… »
Vesti dana »

Danas Dan žalosti i tri sahrane u Sremskoj Mitrovici: Zastave na pola koplja: Porodicama nastradalih u nesreći stiže pomoć
Blic pre 1 satjoš 32 povezane

Nedeljna vremenska prognoza: Temperatura raste do 24 stepena, a onda jače pogoršanje
Nova pre 26 minutajoš 20 povezanih

Srušio se boing 747 pri sletanju, pao u more, ima mrtvih! Stravična tragedija! Objavljeni zastrašujući snimci nesreće na aerodromu u Hong Kongu! (foto/video)
Kurir pre 56 minutajoš 18 povezanih

Uživo Rusi potvrdili: Uništeni su; Objavljen jeziv snimak FOTO/VIDEO
B92 pre 26 minutajoš 17 povezanih

Politiko: EU razmatra prijem novih članica bez prava veta radi ubrzanja proširenja
NIN pre 56 minutajoš 9 povezanih