Povezane vesti

Oglasio se predsednik Crne Gore o masakru na Cetinju: Zaprepašćen sam i potresen tragedijom (foto)

Oglasio se predsednik Crne Gore o masakru na Cetinju: Zaprepašćen sam i potresen tragedijom (foto)

Kurir 01.01.2025
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović kaže da se umesto praznične radosti, nad Podgoricom i celom Crnom Gorom nadvila se tuga zbog gubitka nevinih života. "Zaprepašćen sam i potresen ovom tragedijom koja je zavila u crno naše Cetinje, porodice i… »
Oglasio je Jakov Milatović: Zaprepašćen sam i potresen; Cetinje zavijeno u crno

Vesti online 01.01.2025
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović kaže da se umesto praznične radosti, nad Podgoricom i celom Crnom Gorom nadvila tuga zbog gubitka nevinih života. – Zaprepašćen sam i potresen ovom tragedijom koja je zavila u crno naše Cetinje, porodice i… »
Milatović: Naše misli večeras su sa porodicama koje su izgubile svoje voljene

Milatović: Naše misli večeras su sa porodicama koje su izgubile svoje voljene

Euronews 01.01.2025
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izrazio je saučešće porodicama stradalih u današnjoj pucnjavi na Cetinju i poručio da cela zemlja deli njihovu bol. "Umesto praznične radosti, nad našom prestonicom i celom Crnom Gorom nadvila se tuga zbog… »

B92 01.01.2025
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović kaže da se umesto praznične radosti, nad Podgoricom i celom Crnom Gorom nadvila se tuga zbog gubitka nevinih života. "Zaprepašćen sam i potresen ovom tragedijom koja je zavila u crno naše Cetinje, porodice i… »
''Zaprepašćen sam i potresen'' Predsednik Crne Gore Milatović o masakru na Cetinju-Molimo se i nadamo za oporavak svih…

''Zaprepašćen sam i potresen'' Predsednik Crne Gore Milatović o masakru na Cetinju-Molimo se i nadamo za oporavak svih…

Večernje novosti 01.01.2025
UMESTO praznične radosti, nad našom Prijestonicom i celom Crnom Gorom nadvila se tuga zbog gubitka nevinih života, napisao je na mreži ''Iks'' predsednik Crne Gore Jakov Milatović. Foto: Profimedia - Zaprepašćen sam i potresen ovom tragedijom koja… »
Potresna objava Jakova Milatovića posle stravičnog masakra na Cetinju

Potresna objava Jakova Milatovića posle stravičnog masakra na Cetinju

Telegraf 01.01.2025
Preporučujemo. Predsednik Crne Gore Jakov Milatović oglasio se posle stravičnog masakra na Cetinju, u kojem je ubijeno najmanje 7 ljudi, a četvoro je teško ranjeno. On je na X objavio poruku sledeće sadržine: "Umesto praznične radosti, nad našom… »

Vesti dana »