Повезане вести
Огласио се председник Црне Горе о масакру на Цетињу: Запрепашћен сам и потресен трагедијом (фото)
Курир 01.01.2025
Председник Црне Горе Јаков Милатовић каже да се уместо празничне радости, над Подгорицом и целом Црном Гором надвила се туга због губитка невиних живота. "Запрепашћен сам и потресен овом трагедијом која је завила у црно наше… »
Огласио је Јаков Милатовић: Запрепашћен сам и потресен; Цетиње завијено у црно
Вести онлине 01.01.2025
Председник Црне Горе Јаков Милатовић каже да се уместо празничне радости, над Подгорицом и целом Црном Гором надвила туга због губитка невиних живота. – Запрепашћен сам и потресен овом трагедијом која је завила у црно наше… »
Милатовић: Наше мисли вечерас су са породицама које су изгубиле своје вољене
Еуроневс 01.01.2025
Председник Црне Горе Јаков Милатовић изразио је саучешће породицама страдалих у данашњој пуцњави на Цетињу и поручио да цела земља дели њихову бол. "Уместо празничне радости, над нашом престоницом и целом Црном Гором надвила… »
''Запрепашћен сам и потресен'' Председник Црне Горе Милатовић о масакру на Цетињу-Молимо се и надамо за опоравак свих…
Вечерње новости 01.01.2025
УМЕСТО празничне радости, над нашом Пријестоницом и целом Црном Гором надвила се туга због губитка невиних живота, написао је на мрежи ''Икс'' председник Црне Горе Јаков Милатовић. Фото: Профимедиа - Запрепашћен сам и потресен… »
Огласио је Јаков Милатовић: Запрепашћен сам и потресен; Цетиње завијено у црно
Б92 01.01.2025
Председник Црне Горе Јаков Милатовић каже да се уместо празничне радости, над Подгорицом и целом Црном Гором надвила се туга због губитка невиних живота. "Запрепашћен сам и потресен овом трагедијом која је завила у црно наше… »
Потресна објава Јакова Милатовића после стравичног масакра на Цетињу
Телеграф 01.01.2025
Препоручујемо. Председник Црне Горе Јаков Милатовић огласио се после стравичног масакра на Цетињу, у којем је убијено најмање 7 људи, а четворо је тешко рањено. Он је на КС објавио поруку следеће садржине: "Уместо празничне… »
Вести дана »
Тањга: Звезди је утакмица у четвртак важнија и ту смо видели нашу шансу, више смо желели победу
РТС пре 12 минутајош 73 повезане
Његош Петровић пројектилом заледио Маракану: Овако је Војводина повела против Звезде
Курир пре 57 минутајош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних