Повезане вести

Огласио се председник Црне Горе о масакру на Цетињу: Запрепашћен сам и потресен трагедијом (фото)

Огласио се председник Црне Горе о масакру на Цетињу: Запрепашћен сам и потресен трагедијом (фото)

Курир 01.01.2025
Председник Црне Горе Јаков Милатовић каже да се уместо празничне радости, над Подгорицом и целом Црном Гором надвила се туга због губитка невиних живота. "Запрепашћен сам и потресен овом трагедијом која је завила у црно наше… »
Огласио је Јаков Милатовић: Запрепашћен сам и потресен; Цетиње завијено у црно

Вести онлине 01.01.2025
Председник Црне Горе Јаков Милатовић каже да се уместо празничне радости, над Подгорицом и целом Црном Гором надвила туга због губитка невиних живота. – Запрепашћен сам и потресен овом трагедијом која је завила у црно наше… »
Милатовић: Наше мисли вечерас су са породицама које су изгубиле своје вољене

Милатовић: Наше мисли вечерас су са породицама које су изгубиле своје вољене

Еуроневс 01.01.2025
Председник Црне Горе Јаков Милатовић изразио је саучешће породицама страдалих у данашњој пуцњави на Цетињу и поручио да цела земља дели њихову бол. "Уместо празничне радости, над нашом престоницом и целом Црном Гором надвила… »
''Запрепашћен сам и потресен'' Председник Црне Горе Милатовић о масакру на Цетињу-Молимо се и надамо за опоравак свих…

''Запрепашћен сам и потресен'' Председник Црне Горе Милатовић о масакру на Цетињу-Молимо се и надамо за опоравак свих…

Вечерње новости 01.01.2025
УМЕСТО празничне радости, над нашом Пријестоницом и целом Црном Гором надвила се туга због губитка невиних живота, написао је на мрежи ''Икс'' председник Црне Горе Јаков Милатовић. Фото: Профимедиа - Запрепашћен сам и потресен… »

Б92 01.01.2025
Председник Црне Горе Јаков Милатовић каже да се уместо празничне радости, над Подгорицом и целом Црном Гором надвила се туга због губитка невиних живота. "Запрепашћен сам и потресен овом трагедијом која је завила у црно наше… »
Потресна објава Јакова Милатовића после стравичног масакра на Цетињу

Потресна објава Јакова Милатовића после стравичног масакра на Цетињу

Телеграф 01.01.2025
Препоручујемо. Председник Црне Горе Јаков Милатовић огласио се после стравичног масакра на Цетињу, у којем је убијено најмање 7 људи, а четворо је тешко рањено. Он је на КС објавио поруку следеће садржине: "Уместо празничне… »

Вести дана »