Povezane vesti
Oglasio se predsednik Crne Gore o masakru na Cetinju: Zaprepašćen sam i potresen tragedijom (foto)
Kurir pre 2 dana
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović kaže da se umesto praznične radosti, nad Podgoricom i celom Crnom Gorom nadvila se tuga zbog gubitka nevinih života. "Zaprepašćen sam i potresen ovom tragedijom koja je zavila u crno naše Cetinje, porodice i… »
Oglasio je Jakov Milatović: Zaprepašćen sam i potresen; Cetinje zavijeno u crno
Vesti online pre 2 dana
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović kaže da se umesto praznične radosti, nad Podgoricom i celom Crnom Gorom nadvila tuga zbog gubitka nevinih života. – Zaprepašćen sam i potresen ovom tragedijom koja je zavila u crno naše Cetinje, porodice i… »
Milatović: Naše misli večeras su sa porodicama koje su izgubile svoje voljene
Euronews pre 2 dana
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izrazio je saučešće porodicama stradalih u današnjoj pucnjavi na Cetinju i poručio da cela zemlja deli njihovu bol. "Umesto praznične radosti, nad našom prestonicom i celom Crnom Gorom nadvila se tuga zbog… »
Oglasio je Jakov Milatović: Zaprepašćen sam i potresen; Cetinje zavijeno u crno
B92 pre 2 dana
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović kaže da se umesto praznične radosti, nad Podgoricom i celom Crnom Gorom nadvila se tuga zbog gubitka nevinih života. "Zaprepašćen sam i potresen ovom tragedijom koja je zavila u crno naše Cetinje, porodice i… »
''Zaprepašćen sam i potresen'' Predsednik Crne Gore Milatović o masakru na Cetinju-Molimo se i nadamo za oporavak svih…
Večernje novosti pre 2 dana
UMESTO praznične radosti, nad našom Prijestonicom i celom Crnom Gorom nadvila se tuga zbog gubitka nevinih života, napisao je na mreži ''Iks'' predsednik Crne Gore Jakov Milatović. Foto: Profimedia - Zaprepašćen sam i potresen ovom tragedijom koja… »
Potresna objava Jakova Milatovića posle stravičnog masakra na Cetinju
Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Predsednik Crne Gore Jakov Milatović oglasio se posle stravičnog masakra na Cetinju, u kojem je ubijeno najmanje 7 ljudi, a četvoro je teško ranjeno. On je na X objavio poruku sledeće sadržine: "Umesto praznične radosti, nad našom… »
Vesti dana »
Temperature uglavnom ispod nule, uz mraz i maglu - tokom dana razvedravanje
Euronews pre 6 satijoš 23 povezane
Na Institut za majku i dete zbog petardi hospitalizovano troje dece tokom Nove godine
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih
Bajatović: Cene gasa ostaće nepromenjene do kraja grejne sezone, Srbija ima stabilno snabdevanje
Serbian News Media pre 1 satjoš 16 povezanih
Pravosnažna presuda neće biti ista! Šok tvrdnja File o majci dečaka ubice: Na 25 čaura, jedna ima njen otisak
Mondo pre 2 satajoš 14 povezanih