Povezane vesti
Ispovest Jelene Karleuše: “Imam još 12 godina života prema svom proračunu!”
Vesti online 01.01.2025
Pevačica Jelena Karleuša je u intervjuu za domaće medije sumirala svoju 2024. godinu, ističući da je to bila turbulentna, ali i najuspešnija godina u karijeri. – Počela je strašno, završila se strašno, ali između je bilo fantastično – priznaje Jelena… »
"Ionako misle da sam sva izoperisana, pa što ne bih": Karleuša posle silikona ide na još jednu plastičnu operaciju
Mondo 01.01.2025
Pevačica Jelena Karleuša otkrila i da je "u debelom minusu" zbog svojih nastupa. Pevačica Jelena Karleuša otkrila je kako bi sumirala godinu za nama, nakon čega je priznala i da će u 2025. otići na plastičnu operaciju. "Jako burna, ali čini mi se, što se… »
Vesti dana »
Atmosferski sudar na Sretenje! Dobro pogledajte ove radarske snimke iznad Srbije, hladan front nezaustavljivo juri: zna se tačan sat kad sve počinje
Blic pre 1 satjoš 16 povezanih
Danas na Sretenje obeležavanje Dana državnosti, svečanost u Orašcu predvodiće Macut
RTV pre 49 minutajoš 14 povezanih
Danas je praznik Dan državnosti Republike Srbije, zašto se obeležava baš na Sretenje
Morava info pre 9 minutajoš 11 povezanih
Tinejdžer (19): Bmw-om pokosio devojčicu (13) na pešačkom prelazu! Dete u teškom stanju, bore joj se za život
Blic pre 29 minutajoš 10 povezanih
Na današnji dan: Usvojen Sretenjski ustav, umrli Aleksandar Tišma, Stanislav Binički i Nat King Kol
Radio 021 pre 1 satjoš 4 povezane