Повезане вести
Вучевић изјавио саучешће грађанима Црне Горе поводом трагедије на Цетињу
РТВ 02.01.2025
БЕОГРАД - Премијер Србије Милош Вучић изразио је синоћ најдубље саучешће породицама жртава масовног злочина на Цетињу и поручио да је Влада Србије спремна да пружи сваку помоћ државним органима Црне Горе. "Дубоко сам потресен… »
Спремни смо да пружимо сваку помоћ: Вучевић изјавио саучешће грађанима Црне Горе
Блиц 02.01.2025
Премијер Србије Милош Вучић изразио је вечерас најдубље саучешће породицама жртава масовног злочина на Цетињу и поручио да је Влада Србије спремна да пружи сваку помоћ државним органима Црне Горе. "Дубоко сам потресен губитком… »
Милатовић: „Запрепашћен сам и потресен трагедијом која је завила у црно наше Цетиње“
Данас 01.01.2025
Поводом данашње трагичне ситуације на Цетињу у којој је нападач усмртио више особа и ранио неколико огласио се и председник Црне Горе Јаков Милатовић. „Запрепашћен сам и потресен овом трагедијом која је завила у црно наше… »
"Трагедија је завила у црно наше Цетиње": Огласио се председник Милатовић: Запрепашћен сам и потресен
Блиц 01.01.2025
Председник Црне Горе Јаков Милатовић огласио се поводом језиве трагедије на Цетињу где је најмање шест особа, од којих двоје деце, убијено у крвавом пиру у локалној кафани. Милатовић истиче "да се уместо празничне радости, над… »
Вести дана »
(Мапа) "време је: Опасно!" Упаљени РХМЗ аларм због новог налета пљускова и хладноће, а ево када се завршава циклус лошег времена
Блиц пре 1 сатјош 7 повезаних
Председник Црне Горе постхумно одликовао митрополита Амфилохија
Радио 021 пре 11 минутајош 2 повезане
(Видео) Дарко Лазић певао на 40. Рођендану ане Севић Муж изнео велику торту, а слављеница гори у изазовној хаљини: Цела породица на окупу
Блиц пре 1 сатјош 4 повезане
Данас почињу 13. Сомборске музичке свечаности са слоганом - Женска посла
Бета пре 37 минутајош 1 повезана