Povezane vesti
Vučević izjavio saučešće građanima Crne Gore povodom tragedije na Cetinju
RTV 02.01.2025
BEOGRAD - Premijer Srbije Miloš Vučić izrazio je sinoć najdublje saučešće porodicama žrtava masovnog zločina na Cetinju i poručio da je Vlada Srbije spremna da pruži svaku pomoć državnim organima Crne Gore. "Duboko sam potresen gubitkom nevinih života… »
Spremni smo da pružimo svaku pomoć: Vučević izjavio saučešće građanima Crne Gore
Blic 02.01.2025
Premijer Srbije Miloš Vučić izrazio je večeras najdublje saučešće porodicama žrtava masovnog zločina na Cetinju i poručio da je Vlada Srbije spremna da pruži svaku pomoć državnim organima Crne Gore. "Duboko sam potresen gubitkom nevinih života, od toga… »
Milatović: „Zaprepašćen sam i potresen tragedijom koja je zavila u crno naše Cetinje“
Danas 01.01.2025
Povodom današnje tragične situacije na Cetinju u kojoj je napadač usmrtio više osoba i ranio nekoliko oglasio se i predsednik Crne Gore Jakov Milatović. „Zaprepašćen sam i potresen ovom tragedijom koja je zavila u crno naše Cetinje, porodice i prijatelje… »
"Tragedija je zavila u crno naše Cetinje": Oglasio se predsednik Milatović: Zaprepašćen sam i potresen
Blic 01.01.2025
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović oglasio se povodom jezive tragedije na Cetinju gde je najmanje šest osoba, od kojih dvoje dece, ubijeno u krvavom piru u lokalnoj kafani. Milatović ističe "da se umesto praznične radosti, nad Podgoricom i celom Crnom… »
Vesti dana »

Upozorenje na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u delovima Srbije
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 31 povezana

Američki izaslanik: Putin pristao na bezbednosne garancije Ukrajini
Beta pre 38 minutajoš 124 povezane

Spremite se, grmi, seva, stiže! Rhmz izdao upozorenje evo ko će najviše da pokisne
Dnevnik pre 23 minutajoš 17 povezanih