Povezane vesti

Vučević izjavio saučešće građanima Crne Gore povodom tragedije na Cetinju

Vučević izjavio saučešće građanima Crne Gore povodom tragedije na Cetinju

RTV pre 4 dana
BEOGRAD - Premijer Srbije Miloš Vučić izrazio je sinoć najdublje saučešće porodicama žrtava masovnog zločina na Cetinju i poručio da je Vlada Srbije spremna da pruži svaku pomoć državnim organima Crne Gore. "Duboko sam potresen gubitkom… »
Spremni smo da pružimo svaku pomoć: Vučević izjavio saučešće građanima Crne Gore

Spremni smo da pružimo svaku pomoć: Vučević izjavio saučešće građanima Crne Gore

Blic pre 4 dana
Premijer Srbije Miloš Vučić izrazio je večeras najdublje saučešće porodicama žrtava masovnog zločina na Cetinju i poručio da je Vlada Srbije spremna da pruži svaku pomoć državnim organima Crne Gore. "Duboko sam potresen gubitkom nevinih… »
Milatović: „Zaprepašćen sam i potresen tragedijom koja je zavila u crno naše Cetinje“

Milatović: „Zaprepašćen sam i potresen tragedijom koja je zavila u crno naše Cetinje“

Danas pre 4 dana
Povodom današnje tragične situacije na Cetinju u kojoj je napadač usmrtio više osoba i ranio nekoliko oglasio se i predsednik Crne Gore Jakov Milatović. „Zaprepašćen sam i potresen ovom tragedijom koja je zavila u crno naše Cetinje, porodice i… »
"Tragedija je zavila u crno naše Cetinje": Oglasio se predsednik Milatović: Zaprepašćen sam i potresen

"Tragedija je zavila u crno naše Cetinje": Oglasio se predsednik Milatović: Zaprepašćen sam i potresen

Blic pre 4 dana
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović oglasio se povodom jezive tragedije na Cetinju gde je najmanje šest osoba, od kojih dvoje dece, ubijeno u krvavom piru u lokalnoj kafani. Milatović ističe "da se umesto praznične radosti, nad Podgoricom i celom… »

Vesti dana »