Povezane vesti
Vučević izjavio saučešće građanima Crne Gore povodom tragedije na Cetinju
RTV 02.01.2025
BEOGRAD - Premijer Srbije Miloš Vučić izrazio je sinoć najdublje saučešće porodicama žrtava masovnog zločina na Cetinju i poručio da je Vlada Srbije spremna da pruži svaku pomoć državnim organima Crne Gore. "Duboko sam potresen gubitkom… »
Spremni smo da pružimo svaku pomoć: Vučević izjavio saučešće građanima Crne Gore
Blic 02.01.2025
Premijer Srbije Miloš Vučić izrazio je večeras najdublje saučešće porodicama žrtava masovnog zločina na Cetinju i poručio da je Vlada Srbije spremna da pruži svaku pomoć državnim organima Crne Gore. "Duboko sam potresen gubitkom nevinih… »
Milatović: „Zaprepašćen sam i potresen tragedijom koja je zavila u crno naše Cetinje“
Danas 01.01.2025
Povodom današnje tragične situacije na Cetinju u kojoj je napadač usmrtio više osoba i ranio nekoliko oglasio se i predsednik Crne Gore Jakov Milatović. „Zaprepašćen sam i potresen ovom tragedijom koja je zavila u crno naše Cetinje, porodice i… »
"Tragedija je zavila u crno naše Cetinje": Oglasio se predsednik Milatović: Zaprepašćen sam i potresen
Blic 01.01.2025
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović oglasio se povodom jezive tragedije na Cetinju gde je najmanje šest osoba, od kojih dvoje dece, ubijeno u krvavom piru u lokalnoj kafani. Milatović ističe "da se umesto praznične radosti, nad Podgoricom i celom… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 2 satajoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana

Antonio Košta ohrabren razgovorom Zelenskog i Trampa: Nastavićemo razgovore sa ukrajinskim predsednikom na Evropskom savetu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane