Povezane vesti

"Moje ćerke će dodati moje prezime pored duškovog" jk emotivno o svojim naslednicama: Rođene su istog dana, a potpuno su…

"Moje ćerke će dodati moje prezime pored duškovog" jk emotivno o svojim naslednicama: Rođene su istog dana, a potpuno su…

Kurir pre 4 dana
Jelena Karleuša svojim izjavama prethodne godine izazivala je veliku buru, a njena mlađa ćerka zbog maminih poteza doživljavala je ozbiljne prozivke na društvenim mrežama, a svojim odgovorima hejterima, čvrsto je branila svoju majku.O tome je… »
Šok odluka Atine i Nike: Uskoro menjaju prezime u Karleuša, Jelena sve potvrdila i obrazložila zašto

Šok odluka Atine i Nike: Uskoro menjaju prezime u Karleuša, Jelena sve potvrdila i obrazložila zašto

Svet & Skandal pre 4 dana
Jelena Karleuša o ćerkama progovorila Atina i Nika Tošić, ćerke pop dive Jelene Karleuše i fudbalskog menadžera Duška Tošića privlače pažnju javnosti od svog rođenja. Jelena Karleuša o ćerkama izbegava da govori za medije, ali kad to čini… »
Karleuša u 2025. poželela bebu, pa progovorila o Niki i Atini: "Ćerke će dodati moje prezime pored Tošić"

Karleuša u 2025. poželela bebu, pa progovorila o Niki i Atini: "Ćerke će dodati moje prezime pored Tošić"

Mondo pre 4 dana
Jelena je sumirala utiske iz prethodne godine, pa emotivno govorila o svojim naslednicama. Jelena Karleuša svojim izjavama prethodne godine izazivala je veliku buru u javnosti, a njena mlađa ćerka Nika, zbog maminih poteza doživljavala je ozbiljne… »

Vesti dana »