Повезане вести

"Нека, Бранко, пусти, молим те": Болна исповест мајке убијеног Предрага из Ариља за "Блиц": Убио је нашу децу потпуно свесно…

"Нека, Бранко, пусти, молим те": Болна исповест мајке убијеног Предрага из Ариља за "Блиц": Убио је нашу децу потпуно свесно…

Блиц 02.01.2025
- Убио ми је прво снају, па онда сина. Урадио је то потпуно хладнокрвно, без икаквог разлога - овим речима започиње потресну исповест за "Блиц" мајка Предрага Н. који је последњег дана децембра 2024. убијен са супругом Иваном… »
"Убио их је свесно, радио је код нас у Ариљу 15 година, увек имао пиштољ": Исповест мајке убијеног Предрага

"Убио их је свесно, радио је код нас у Ариљу 15 година, увек имао пиштољ": Исповест мајке убијеног Предрага

Телеграф 02.01.2025
Препоручујемо. "Убио ми је прво снају, па онда сина. Урадио је то потпуно хладнокрвно, без икаквог разлога", речи су којима потресну исповест започиње мајка Предрага Н, који је неколико сати пре Нову годину, са супругом Иваном… »
"Био је њихов радник 15 година, убио их је без разлога": Ово су могући мотиви убиства брачног пара у Ариљу

"Био је њихов радник 15 година, убио их је без разлога": Ово су могући мотиви убиства брачног пара у Ариљу

Мондо 02.01.2025
Убица из Ариља хладнокрвно је пуцао у Предрага и Ивану Н, а мотив овог злочина још увек није познат. Предраг Н. и Ивана Н, родитељи две малолетне девојчице, убијени су у препуном кафићу у центру Ариља током прославе уочи Нове… »
Шта се помиње као мотив двоструког убиства брачног пара у Ариљу? Малине, хладњаче и дугови

Шта се помиње као мотив двоструког убиства брачног пара у Ариљу? Малине, хладњаче и дугови

Нова 02.01.2025
: Предраг Н. и Ивана Н., родитељи две малолетне девојчице, убијени су у препуном кафићу у центру Ариља током прославе уочи Нове године, 31. децембра. Бранко П. је усмртио брачни пар и побегао са места злочина, али је убрзо… »
„Убио ми је прво снају, па онда сина. Урадио је то потпуно хладнокрвно, без икаквог разлога“: Потресна исповест мајке убијеног…

„Убио ми је прво снају, па онда сина. Урадио је то потпуно хладнокрвно, без икаквог разлога“: Потресна исповест мајке убијеног…

Нова 02.01.2025
: "Убио ми је прво снају, па онда сина. Урадио је то потпуно хладнокрвно, без икаквог разлога", овим речима започиње потресну исповест мајка Предрага Н. који је последњег дана децембра 2024. убијен са супругом Иваном, током… »
"Убио је нашу децу потпуно свесно и хладнокрвно": Исповест мајке убијеног Предрага у Ариљу

"Убио је нашу децу потпуно свесно и хладнокрвно": Исповест мајке убијеног Предрага у Ариљу

Мондо 02.01.2025
Исповест мајке Предрага који је убијен у Ариљу. "Убио ми је прво снају, па онда сина. Урадио је то потпуно хладнокрвно, без икаквог разлога", овим речима започиње потресну исповест мајка Предрага Н. који је последњег дана… »

Вести дана »