Povezane vesti

"Neka, Branko, pusti, molim te": Bolna ispovest majke ubijenog Predraga iz Arilja za "Blic": Ubio je našu decu potpuno svesno…

"Neka, Branko, pusti, molim te": Bolna ispovest majke ubijenog Predraga iz Arilja za "Blic": Ubio je našu decu potpuno svesno…

Blic pre 3 dana
- Ubio mi je prvo snaju, pa onda sina. Uradio je to potpuno hladnokrvno, bez ikakvog razloga - ovim rečima započinje potresnu ispovest za "Blic" majka Predraga N. koji je poslednjeg dana decembra 2024. ubijen sa suprugom Ivanom, tokom novogodišnje… »
"Ubio ih je svesno, radio je kod nas u Arilju 15 godina, uvek imao pištolj": Ispovest majke ubijenog Predraga

"Ubio ih je svesno, radio je kod nas u Arilju 15 godina, uvek imao pištolj": Ispovest majke ubijenog Predraga

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. "Ubio mi je prvo snaju, pa onda sina. Uradio je to potpuno hladnokrvno, bez ikakvog razloga", reči su kojima potresnu ispovest započinje majka Predraga N, koji je nekoliko sati pre Novu godinu, sa suprugom Ivanom, ubijen u kafiću u… »
"Bio je njihov radnik 15 godina, ubio ih je bez razloga": Ovo su mogući motivi ubistva bračnog para u Arilju

"Bio je njihov radnik 15 godina, ubio ih je bez razloga": Ovo su mogući motivi ubistva bračnog para u Arilju

Mondo pre 2 dana
Ubica iz Arilja hladnokrvno je pucao u Predraga i Ivanu N, a motiv ovog zločina još uvek nije poznat. Predrag N. i Ivana N, roditelji dve maloletne devojčice, ubijeni su u prepunom kafiću u centru Arilja tokom proslave uoči Nove godine, 31. decembra… »
Šta se pominje kao motiv dvostrukog ubistva bračnog para u Arilju? Maline, hladnjače i dugovi

Šta se pominje kao motiv dvostrukog ubistva bračnog para u Arilju? Maline, hladnjače i dugovi

Nova pre 2 dana
: Predrag N. i Ivana N., roditelji dve maloletne devojčice, ubijeni su u prepunom kafiću u centru Arilja tokom proslave uoči Nove godine, 31. decembra. Branko P. je usmrtio bračni par i pobegao sa mesta zločina, ali je ubrzo uhapšen. Motiv ovog… »
„Ubio mi je prvo snaju, pa onda sina. Uradio je to potpuno hladnokrvno, bez ikakvog razloga“: Potresna ispovest majke…

„Ubio mi je prvo snaju, pa onda sina. Uradio je to potpuno hladnokrvno, bez ikakvog razloga“: Potresna ispovest majke…

Nova pre 2 dana
: "Ubio mi je prvo snaju, pa onda sina. Uradio je to potpuno hladnokrvno, bez ikakvog razloga", ovim rečima započinje potresnu ispovest majka Predraga N. koji je poslednjeg dana decembra 2024. ubijen sa suprugom Ivanom, tokom novogodišnje proslave u… »
"Ubio je našu decu potpuno svesno i hladnokrvno": Ispovest majke ubijenog Predraga u Arilju

"Ubio je našu decu potpuno svesno i hladnokrvno": Ispovest majke ubijenog Predraga u Arilju

Mondo pre 2 dana
Ispovest majke Predraga koji je ubijen u Arilju. "Ubio mi je prvo snaju, pa onda sina. Uradio je to potpuno hladnokrvno, bez ikakvog razloga", ovim rečima započinje potresnu ispovest majka Predraga N. koji je poslednjeg dana decembra 2024. ubijen sa… »

Vesti dana »