Povezane vesti
"Sedeo sam s tastom, a ceo stadion mi psuje ženu": Kalinić otkrio šta je doživeo sa bivšom suprugom i njenim ocem
Mondo pre 4 dana
Voditelj Milan Kalinić prošle godine se razveo od supruge Sandre, a sad je izneo u javnost njihove privatne detalje, o kojima dosad nije pričao. Voditelj i glumac Milan Kalinić, često ističe da je strastveni zvezdaš, a jednom priliko je otkrio kako… »
“To bruji, moj tast gleda…”: Kalinić prvi put otkrio nepoznate detalje iz braka sa Sandrom, pomenuo i policiju
Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Glumac Milan Kalinić prošle godine se razveo od supruge Sandre, a sad je izneo u javnost njihove privatne detalje. Milan je otkrio kako je izgledalo kad je njegova sad već bivša žena došla na jednu utakmicu sa njim. Kalinić je… »
Vesti dana »
Vladiki toplički Petar: Šta sve treba da znamo o Badnoj večeri i kakav je značaj porodice za ovaj praznik?
Euronews pre 2 satajoš 53 povezane
U ovom gradu danas 25 stepeni toplije nego juče, a u Sjenici čak 35 stepeni viša temperatura
Telegraf pre 5 satijoš 29 povezanih
Siniša Mali o povećanju penzija: Isplata sledi svima do kraja dana, priloženi i podaci o rastu primanja u proteklih pet godina
Kurir pre 6 satijoš 25 povezanih
Prve slike sa mesta pucnjave u Jagodini: Ovo je kafana u kojoj se sve desilo, policija u poteri za napadačem
Telegraf pre 36 minutajoš 25 povezanih
Zlatni Globus 2025: Dominacija za Brutalist, Emili Perez i Demi Mur
BBC News pre 6 satijoš 21 povezana