Povezane vesti
"Njemu je posao na prvom mestu, a ja sam žena crnogorka" Evo zbog čega je Bojana Lazić napala bivšeg muža u emisiji
Kurir 02.01.2025
Žarko Lazić, bivši muž voditeljke Bojane Lazić, uključio se nedavno u emisiju koju ona vodi, a nju je jedno njegovo pitanje potpuno izbacilo iz takta. Naime, Žarko je tada otkrio da bi sve uradio za nju i istakao da bi voleo da Bojana napravi svoj neki… »
"Njemu je posao na prvom mestu. Ja sam prava žena Crnogorka": Evo zbog čega je Bojana Lazić napala bivšeg muža u emisiji…
Blic 02.01.2025
Bivši muž voditeljke Bojane Lazić, Žarko Lazić, uključio se nedavno u emisiju koju ona vodi, a nju je jedno njegovo pitanje potpuno izbacilo iz takta. Naime, Žarko je tada otkrio da bi sve uradio za nju i istakao da bi voleo da Bojana napravi svoj neki… »
Vesti dana »
[POSLEDNJA VEST] Udes helikoptera Helikopterske jedinice MUP-a: Tvrđe sletanje Gazele nakon tehničkog kvara, posada nepovređena
Tango Six pre 25 minutajoš 43 povezane
Kolegijum Nova.rs o prodaji ANN: Mi smo garant uređivačke politike, dok smo tu neće biti promena
Cenzolovka pre 1 satjoš 28 povezanih
Istraživanje otkrilo realno stanje u Srbiji: Skoro polovina radnika u jednom sektoru radi "na crno"
Telegraf pre 2 satajoš 34 povezane