Povezane vesti
"Njemu je posao na prvom mestu, a ja sam žena crnogorka" Evo zbog čega je Bojana Lazić napala bivšeg muža u emisiji
Kurir 02.01.2025
Žarko Lazić, bivši muž voditeljke Bojane Lazić, uključio se nedavno u emisiju koju ona vodi, a nju je jedno njegovo pitanje potpuno izbacilo iz takta. Naime, Žarko je tada otkrio da bi sve uradio za nju i istakao da bi voleo da Bojana napravi svoj neki… »
"Njemu je posao na prvom mestu. Ja sam prava žena Crnogorka": Evo zbog čega je Bojana Lazić napala bivšeg muža u emisiji…
Blic 02.01.2025
Bivši muž voditeljke Bojane Lazić, Žarko Lazić, uključio se nedavno u emisiju koju ona vodi, a nju je jedno njegovo pitanje potpuno izbacilo iz takta. Naime, Žarko je tada otkrio da bi sve uradio za nju i istakao da bi voleo da Bojana napravi svoj neki… »
Vesti dana »

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije i Dodik
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza za nedelju 3. avgust 2025: Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni
Beta pre 5 satijoš 1 povezana