Povezane vesti
Pevačica prodala nula karata za nastup: U klubu bili samo konobari, a nekoliko meseci kasnije desio se ogroman preokret
Nova 02.01.2025
: Pevačica Danijela Martinović ispričala je kako su izgledali njeni počeci na estradi. Pevačica Danijela Martinović (53), bivša devojka Petra Graša, svojevremeno je u jednom emsiji ispričala da joj se u karijeri dogodilo da ne proda ni jednu jedinu kartu… »
Pevačica (53) nije prodala nijednu kartu za nastup: "Otišla sam kući kad sam videla da niko neće doći", nakon par meseci se…
Blic 02.01.2025
Bivša devojka Petra Graša, pevačica Danijela Martinović (53), svojevremeno je u jednom emsiji ispričala da joj se u karijeri dogodilo da ne proda ni jednu jedinu kartu za svoj nastup. - Bio je jedan disko klub u blizini čini mi se Siska, gde sam imala… »
Prodala nula karata za nastup: U klubu bili samo konobari, otišla kući, nakon nekoliko meseci se desio preokret (foto)
Kurir 02.01.2025
Pevačica Danijela Martinović (53), bivša devojka Petra Graša, svojevremeno je u jednom emsiji ispričala da joj se u karijeri dogodilo da ne proda ni jednu jedinu kartu za svoj nastup. - Bio je jedan disko klub u blizini čini mi se Siska, gde sam imala… »
Vesti dana »
Tusk: Mađari pokazali da Evropa nije osuđena na autoritarne korumpirane režime
Nova pre 17 minutajoš 60 povezanih
"Moraćemo da sednemo za sto sa Putinom!" Šta je to upravo izjavio budući mađarski premijer?
Kurir pre 2 minutajoš 31 povezana
(VIDEO) Prvi Evropljanin ikada u NBA plej ofu: Sve dugujem Srbiji
Sport klub pre 17 minutajoš 47 povezanih
"Hvala što ste me pitali za Vujoševića": Bogdanović objasnio Amerikancima koliko mu je značio Duško
Mondo pre 1 satjoš 43 povezane
Tramp najavio, Centralna komanda SAD potvrdila: Blokada iranskih luka stupa na snagu u ponedeljak
Newsmax Balkans pre 43 minutajoš 18 povezanih