Povezane vesti

Pevačica prodala nula karata za nastup: U klubu bili samo konobari, a nekoliko meseci kasnije desio se ogroman preokret

Pevačica prodala nula karata za nastup: U klubu bili samo konobari, a nekoliko meseci kasnije desio se ogroman preokret

Nova pre 4 dana
: Pevačica Danijela Martinović ispričala je kako su izgledali njeni počeci na estradi. Pevačica Danijela Martinović (53), bivša devojka Petra Graša, svojevremeno je u jednom emsiji ispričala da joj se u karijeri dogodilo da ne proda ni jednu… »
Pevačica (53) nije prodala nijednu kartu za nastup: "Otišla sam kući kad sam videla da niko neće doći", nakon par meseci…

Pevačica (53) nije prodala nijednu kartu za nastup: "Otišla sam kući kad sam videla da niko neće doći", nakon par meseci…

Blic pre 4 dana
Bivša devojka Petra Graša, pevačica Danijela Martinović (53), svojevremeno je u jednom emsiji ispričala da joj se u karijeri dogodilo da ne proda ni jednu jedinu kartu za svoj nastup. - Bio je jedan disko klub u blizini čini mi se Siska, gde sam… »
Prodala nula karata za nastup: U klubu bili samo konobari, otišla kući, nakon nekoliko meseci se desio preokret (foto)

Prodala nula karata za nastup: U klubu bili samo konobari, otišla kući, nakon nekoliko meseci se desio preokret (foto)

Kurir pre 4 dana
Pevačica Danijela Martinović (53), bivša devojka Petra Graša, svojevremeno je u jednom emsiji ispričala da joj se u karijeri dogodilo da ne proda ni jednu jedinu kartu za svoj nastup. - Bio je jedan disko klub u blizini čini mi se Siska, gde sam… »

Vesti dana »