Povezane vesti
(INTERVJU) Pijanista o privođenjima: Postupci „svete stolice“ se ne smeju kritikovati – u njoj sedi bezgrešni
N1 Info 02.01.2025
„Svim mojim radovima se po pravilu pristupa službeno, po naređenju, odozgo. Najpre policija, a onda gradska čistoća - brzo i efikasno. Kad u svojstvu građanina kritikujete one koji jedino priznaju partijski sud, ne možete da ne očekujete takvu reakciju… »
„Svim mojim radovima se pristupa službeno, po naređenju, odozgo. Najpre policija, a onda gradska čistoća“: Pijanista o…
Nova 02.01.2025
: "Svim mojim radovima se po pravilu pristupa službeno, po naređenju, odozgo. Najpre policija, a onda gradska čistoća - brzo i efikasno. Kad u svojstvu građanina kritikujete one koji jedino priznaju partijski sud, ne možete da ne očekujete takvu… »
(INTERVJU) Pijanista o privođenjima: Postupci „svete stolice“ se ne smeju kritikovati – u njoj sedi bezgrešni
N1 Info 02.01.2025
„Svim mojim radovima se po pravilu pristupa službeno, po naređenju, odozgo. Najpre policija, a onda gradska čistoća - brzo i efikasno. Kad u svojstvu građanina kritikujete one koji jedino priznaju partijski sud, ne možete da ne očekujete takvu reakciju… »
Vesti dana »
Bojkot nastave u novosadskim školama u znak podrške štrajkačima glađu
Vreme pre 2 satajoš 30 povezanih
Poginulo svih 20 članova posade u padu turskog vojnog aviona, Erdogan izrazio saučešće
RTV pre 4 satijoš 36 povezanih
Studenti u blokadi i Dijana Hrka: Simbioza ili uzurpacija pokreta i stvaranje kulta ličnosti?
Kurir pre 3 satajoš 43 povezane
Vučić: Prihvatamo svaki zahtev OFAC-a za NIS, Rusi već razgovaraju o promeni vlasništva
Nedeljnik pre 57 minutajoš 53 povezane
„Lepo je igrati protiv saigrača iz reprezentacije“: Avramović se vratio u velikom stilu, pa pohvalio Zvezdu!
Hot sport pre 42 minutajoš 86 povezanih