Povezane vesti
(INTERVJU) Pijanista o privođenjima: Postupci „svete stolice“ se ne smeju kritikovati – u njoj sedi bezgrešni
N1 Info pre 4 dana
„Svim mojim radovima se po pravilu pristupa službeno, po naređenju, odozgo. Najpre policija, a onda gradska čistoća - brzo i efikasno. Kad u svojstvu građanina kritikujete one koji jedino priznaju partijski sud, ne možete da ne očekujete takvu… »
„Svim mojim radovima se pristupa službeno, po naređenju, odozgo. Najpre policija, a onda gradska čistoća“: Pijanista o…
Nova pre 4 dana
: "Svim mojim radovima se po pravilu pristupa službeno, po naređenju, odozgo. Najpre policija, a onda gradska čistoća - brzo i efikasno. Kad u svojstvu građanina kritikujete one koji jedino priznaju partijski sud, ne možete da ne očekujete takvu… »
(INTERVJU) Pijanista o privođenjima: Postupci „svete stolice“ se ne smeju kritikovati – u njoj sedi bezgrešni
N1 Info pre 4 dana
„Svim mojim radovima se po pravilu pristupa službeno, po naređenju, odozgo. Najpre policija, a onda gradska čistoća - brzo i efikasno. Kad u svojstvu građanina kritikujete one koji jedino priznaju partijski sud, ne možete da ne očekujete takvu… »
Vesti dana »
(Video, foto) Niš na Badnji dan u znaku tradicije: Česnica od dva metra sa tri zlatnika podeljena za samo nekoliko minuta, pomagali izviđači
Blic pre 1 satjoš 52 povezane
U ovom delu Srbije danas toplije za 36 stepeni nego juče: Evo kakvo nas vreme očekuje za Božić
Mondo pre 1 satjoš 29 povezanih
"Danas će svim penzionerima biti isplaćena penzija sa povišicom": Koliko su povećane za pet godina
Euronews pre 6 satijoš 25 povezanih
Zelenski: Ukrajina ima 980.000 vojnika u borbi, imamo najveći armiju u Evropi
NIN pre 5 satijoš 22 povezane
Krajnja desnica na: Vlasti?! To bi bilo prvi put od II svetskog rata: Lider FPO Kikl dobio mandat za formiranje vlade
Blic pre 3 satajoš 21 povezana