Povezane vesti
"Ja sam bio prisutan": Vučić: "Dan nakon 'Ribnikara', strane službe tražile da im prepustimo dečaka ubicu"
Blic 02.01.2025
Dan posle, tačno dan posle Ribnikara, strane službe bezbednosti su tražile da im prepustimo dečaka ubicu, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - Direktno je predstavnik jedne strane službe tražio od nas - rekao je Vučić. On je… »
Dečaka ubicu je predstavnik strane službe tražio dan posle masakra u Ribnikaru Predsednik Vučić: Bio sam prisutan i odbio…
Kurir 02.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je dan posle tragedije u Ribnikaru predstavnik jedne strane zemlje i strane službe tražio "da im damo dečaka-ubicu". - Protivnik sam teorije zavere, ali su se čudne stvari događale oko Ribnikara… »
Da li je Vučić lagao kad je rekao da su strane službe tražile predaju K. K. nakon tragedije u Ribnikaru?
Nova 02.01.2025
: "Dan posle masovnog ubistva u Osnovnoj školi 'Vladislav Ribnikar' jedna strana država i služba su tražile da im predamo K.K, a ja sam odbio i razgovor na tu temu", izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić. „Protivnik sam teorija zavera, ali… »
Svesno zamagljivanje činjenica: Reakcije na Vučićevu izjavu o K. K. i stranim službama
Novi magazin 02.01.2025
Dan posle masovnog ubistva u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" jedna strana država i služba su tražile da im predamo K.K, a ja sam odbio i razgovor na tu temu, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Protivnik sam teorija zavera, ali čudne… »
„Radi se o svesnom zamagljivanju činjenica“: Reakcije na Vučićevu izjavu o K. K. i stranim službama
N1 Info 02.01.2025
Dan posle masovnog ubistva u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" jedna strana država i služba su tražile da im predamo K.K, a ja sam odbio i razgovor na tu temu, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Protivnik sam teorija zavera, ali čudne… »
„Šta ću da slažem danas“: Reakcije na Vučićevu izjavu da su strane službe tražile predaju K. K. nakon tragedije u…
Danas 02.01.2025
Dan posle masovnog ubistva u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ jedna strana država i služba su tražile da im predamo K.K, a ja sam odbio i razgovor na tu temu, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić. Protivnik sam teorija zavera, ali… »
Predsednik Srbije : Strane službe bezbednosti tražile da im prepustimo dečaka ubicu „Ribnikara“
In medija 02.01.2025
Dan posle masovnog ubistva u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ jedna strana država i služba su tražile da im predamo K.K, a ja sam odbio i razgovor na tu temu, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Protivnik sam teorija zavera… »
Vučić tvrdi da su strane službe tražile da im predaju K. K. nakon masovnog ubistva u Ribnikaru
Danas 02.01.2025
Dan posle masovnog ubistva u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ jedna strana država i služba su tražile da im predamo K.K, a ja sam odbio i razgovor na tu temu, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Protivnik sam teorija zavera… »
„Ubio sam Kenedija!“ Vučić i tragediju na Cetinju iskoristio za samopromociju na Pinku, pa zagazio u teorije zavere o…
Nova 02.01.2025
: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je jutros u jutarnjem programu televizije Pink. On se dotakao stravične pucnjave na Cetinju, u kojoj je dvanaestoro ljudi izgubilo život. Izjavio je saučešće porodicama i ponudio pomoć Crnoj Gori, a… »
Vučić o masovnom ubistvu u Ribnikaru: Predstavnik jedne strane zemlje dan kasnije tražio da im predamo maloletnog ubicu
Euronews 02.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se govoreći u jutarnjem programu na TV Pink o masakru na Cetinju, osvrnuo i na masovna ubistva u OŠ "Vladislav Ribnikar" i Duboni i Malom Orašju, te otkrio nove detalje. "Protivnik sam teorija zavere, ali da su se… »
Vučić o masovnom ubistvu u Ribnikaru: Predstavnik jedne strane zemlje tražio da im predamo maloletnog ubicu
NIN 02.01.2025
Dan posle masovnog ubistva u Osnovnoj školi " Vladislav Ribnika" jedna strana država i služba su tražile da im predamo K.K, a ja sam odbio i razgovor na tu temu, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Protivnik sam teorija zavera, ali… »
Vučić o Ribnikaru i Duboni: Zlikovci su pobili našu decu, "dečaka ubicu" tražile strane službe
Telegraf 02.01.2025
Preporučujemo. Dan posle, tačno dan posle Ribnikara, strane službe bezbednosti su tražile da im prepustimo dečaka ubicu, rekao je danas u Jutarnjem programu predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - Zlikovci su pobili našu decu. Protivnik sam teorije… »
Vesti dana »

Ministar unutrašnjih poslova Srbije: Proizvođač kaže da zvučni top nije upotrebljen u Beogradu
Beta pre 3 satajoš 4 povezane

Boris Džonson ljut na Trampa zbog Putina: Oglasio se bivši britanski premijer pa opleo po ruskom predsedniku: "On ne pregovara, on nam se ruga"
Blic pre 43 minutajoš 1 povezana

Zelenski: Ukrajina spremna na obustavu napada na infrastrukturu u Rusiji
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

Saobraćajna nesreća na putu Melenci-Bašaid: Tri osobe su poginule, a četvoro je povređeno
Danas pre 3 satajoš 1 povezana