Повезане вести
"Ја сам био присутан": Вучић: "Дан након 'Рибникара', стране службе тражиле да им препустимо дечака убицу"
Блиц 02.01.2025
Дан после, тачно дан после Рибникара, стране службе безбедности су тражиле да им препустимо дечака убицу, рекао је данас председник Србије Александар Вучић. - Директно је представник једне стране службе тражио од нас - рекао је… »
Дечака убицу је представник стране службе тражио дан после масакра у Рибникару Председник Вучић: Био сам присутан и одбио сам…
Курир 02.01.2025
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да је дан после трагедије у Рибникару представник једне стране земље и стране службе тражио "да им дамо дечака-убицу". - Противник сам теорије завере, али су се чудне ствари… »
Да ли је Вучић лагао кад је рекао да су стране службе тражиле предају К. К. након трагедије у Рибникару?
Нова 02.01.2025
: "Дан после масовног убиства у Основној школи 'Владислав Рибникар' једна страна држава и служба су тражиле да им предамо К.К, а ја сам одбио и разговор на ту тему", изјавио је данас председник Александар Вучић. „Противник сам… »
Свесно замагљивање чињеница: Реакције на Вучићеву изјаву о К. К. и страним службама
Нови магазин 02.01.2025
Дан после масовног убиства у Основној школи "Владислав Рибникар" једна страна држава и служба су тражиле да им предамо К.К, а ја сам одбио и разговор на ту тему, изјавио је председник Србије Александар Вучић. Противник сам… »
„Ради се о свесном замагљивању чињеница“: Реакције на Вучићеву изјаву о К. К. и страним службама
Н1 Инфо 02.01.2025
Дан после масовног убиства у Основној школи "Владислав Рибникар" једна страна држава и служба су тражиле да им предамо К.К, а ја сам одбио и разговор на ту тему, изјавио је председник Србије Александар Вучић. Противник сам… »
„Шта ћу да слажем данас“: Реакције на Вучићеву изјаву да су стране службе тражиле предају К. К. након трагедије у Рибникару…
Данас 02.01.2025
Дан после масовног убиства у Основној школи „Владислав Рибникар“ једна страна држава и служба су тражиле да им предамо К.К, а ја сам одбио и разговор на ту тему, изјавио је данас председник Александар Вучић. Противник сам теорија… »
Председник Србије : Стране службе безбедности тражиле да им препустимо дечака убицу „Рибникара“
Ин медија 02.01.2025
Дан после масовног убиства у Основној школи „Владислав Рибникар“ једна страна држава и служба су тражиле да им предамо К.К, а ја сам одбио и разговор на ту тему, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић. Противник сам… »
Вучић тврди да су стране службе тражиле да им предају К. К. након масовног убиства у Рибникару
Данас 02.01.2025
Дан после масовног убиства у Основној школи „Владислав Рибникар“ једна страна држава и служба су тражиле да им предамо К.К, а ја сам одбио и разговор на ту тему, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић. Противник сам… »
„Убио сам Кенедија!“ Вучић и трагедију на Цетињу искористио за самопромоцију на Пинку, па загазио у теорије завере о Рибникару…
Нова 02.01.2025
: Председник Србије Александар Вучић гостовао је јутрос у јутарњем програму телевизије Пинк. Он се дотакао стравичне пуцњаве на Цетињу, у којој је дванаесторо људи изгубило живот. Изјавио је саучешће породицама и понудио… »
Вучић о масовном убиству у Рибникару: Представник једне стране земље дан касније тражио да им предамо малолетног убицу
Еуроневс 02.01.2025
Председник Србије Александар Вучић се говорећи у јутарњем програму на ТВ Пинк о масакру на Цетињу, осврнуо и на масовна убиства у ОШ "Владислав Рибникар" и Дубони и Малом Орашју, те открио нове детаље. "Противник сам теорија… »
Вучић о масовном убиству у Рибникару: Представник једне стране земље тражио да им предамо малолетног убицу
НИН 02.01.2025
Дан после масовног убиства у Основној школи " Владислав Рибника" једна страна држава и служба су тражиле да им предамо К.К, а ја сам одбио и разговор на ту тему, изјавио је данас председник Србије Александар Вучић. Противник сам… »
Вучић о Рибникару и Дубони: Зликовци су побили нашу децу, "дечака убицу" тражиле стране службе
Телеграф 02.01.2025
Препоручујемо. Дан после, тачно дан после Рибникара, стране службе безбедности су тражиле да им препустимо дечака убицу, рекао је данас у Јутарњем програму председник Србије Александар Вучић. - Зликовци су побили нашу децу… »
Вести дана »
Висок ниво загађења ваздуха у Србији током зимског периода са здравственим ризицима
Наслови.аи пре 10 минутајош 21 повезана
Ништа од лиценце за рад, рафинерија у Панчеву обуставља производњу
BBC News пре 3 сатајош 25 повезаних
Ректорка без квалификација? Како је и због чега ухапшена Федерика Могерини
Вечерње новости пре 1 сатјош 48 повезаних