Povezane vesti

"Ja sam bio prisutan": Vučić: "Dan nakon 'Ribnikara', strane službe tražile da im prepustimo dečaka ubicu"

"Ja sam bio prisutan": Vučić: "Dan nakon 'Ribnikara', strane službe tražile da im prepustimo dečaka ubicu"

Blic pre 3 dana
Dan posle, tačno dan posle Ribnikara, strane službe bezbednosti su tražile da im prepustimo dečaka ubicu, rekao je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - Direktno je predstavnik jedne strane službe tražio od nas - rekao je Vučić. On je… »
Dečaka ubicu je predstavnik strane službe tražio dan posle masakra u Ribnikaru Predsednik Vučić: Bio sam prisutan i odbio…

Dečaka ubicu je predstavnik strane službe tražio dan posle masakra u Ribnikaru Predsednik Vučić: Bio sam prisutan i odbio…

Kurir pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je dan posle tragedije u Ribnikaru predstavnik jedne strane zemlje i strane službe tražio "da im damo dečaka-ubicu". - Protivnik sam teorije zavere, ali su se čudne stvari događale oko Ribnikara… »
Da li je Vučić lagao kad je rekao da su strane službe tražile predaju K. K. nakon tragedije u Ribnikaru?

Da li je Vučić lagao kad je rekao da su strane službe tražile predaju K. K. nakon tragedije u Ribnikaru?

Nova pre 2 dana
: "Dan posle masovnog ubistva u Osnovnoj školi 'Vladislav Ribnikar' jedna strana država i služba su tražile da im predamo K.K, a ja sam odbio i razgovor na tu temu", izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić. „Protivnik sam teorija zavera, ali… »
Svesno zamagljivanje činjenica: Reakcije na Vučićevu izjavu o K. K. i stranim službama

Svesno zamagljivanje činjenica: Reakcije na Vučićevu izjavu o K. K. i stranim službama

Novi magazin pre 2 dana
Dan posle masovnog ubistva u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" jedna strana država i služba su tražile da im predamo K.K, a ja sam odbio i razgovor na tu temu, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Protivnik sam teorija zavera, ali čudne… »
„Radi se o svesnom zamagljivanju činjenica“: Reakcije na Vučićevu izjavu o K. K. i stranim službama

„Radi se o svesnom zamagljivanju činjenica“: Reakcije na Vučićevu izjavu o K. K. i stranim službama

N1 Info pre 2 dana
Dan posle masovnog ubistva u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" jedna strana država i služba su tražile da im predamo K.K, a ja sam odbio i razgovor na tu temu, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Protivnik sam teorija zavera, ali čudne… »
„Šta ću da slažem danas“: Reakcije na Vučićevu izjavu da su strane službe tražile predaju K. K. nakon tragedije u…

„Šta ću da slažem danas“: Reakcije na Vučićevu izjavu da su strane službe tražile predaju K. K. nakon tragedije u…

Danas pre 2 dana
Dan posle masovnog ubistva u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ jedna strana država i služba su tražile da im predamo K.K, a ja sam odbio i razgovor na tu temu, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić. Protivnik sam teorija zavera, ali… »
Predsednik Srbije : Strane službe bezbednosti tražile da im prepustimo dečaka ubicu „Ribnikara“

Predsednik Srbije : Strane službe bezbednosti tražile da im prepustimo dečaka ubicu „Ribnikara“

In medija pre 2 dana
Dan posle masovnog ubistva u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ jedna strana država i služba su tražile da im predamo K.K, a ja sam odbio i razgovor na tu temu, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Protivnik sam teorija zavera… »
Vučić tvrdi da su strane službe tražile da im predaju K. K. nakon masovnog ubistva u Ribnikaru

Vučić tvrdi da su strane službe tražile da im predaju K. K. nakon masovnog ubistva u Ribnikaru

Danas pre 2 dana
Dan posle masovnog ubistva u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ jedna strana država i služba su tražile da im predamo K.K, a ja sam odbio i razgovor na tu temu, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Protivnik sam teorija zavera… »
„Ubio sam Kenedija!“ Vučić i tragediju na Cetinju iskoristio za samopromociju na Pinku, pa zagazio u teorije zavere o…

„Ubio sam Kenedija!“ Vučić i tragediju na Cetinju iskoristio za samopromociju na Pinku, pa zagazio u teorije zavere o…

Nova pre 2 dana
: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je jutros u jutarnjem programu televizije Pink. On se dotakao stravične pucnjave na Cetinju, u kojoj je dvanaestoro ljudi izgubilo život. Izjavio je saučešće porodicama i ponudio pomoć Crnoj Gori, a… »
Vučić o masovnom ubistvu u Ribnikaru: Predstavnik jedne strane zemlje dan kasnije tražio da im predamo maloletnog ubicu

Vučić o masovnom ubistvu u Ribnikaru: Predstavnik jedne strane zemlje dan kasnije tražio da im predamo maloletnog ubicu

Euronews pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se govoreći u jutarnjem programu na TV Pink o masakru na Cetinju, osvrnuo i na masovna ubistva u OŠ "Vladislav Ribnikar" i Duboni i Malom Orašju, te otkrio nove detalje. "Protivnik sam teorija zavere, ali da su se… »
Vučić o masovnom ubistvu u Ribnikaru: Predstavnik jedne strane zemlje tražio da im predamo maloletnog ubicu

Vučić o masovnom ubistvu u Ribnikaru: Predstavnik jedne strane zemlje tražio da im predamo maloletnog ubicu

NIN pre 2 dana
Dan posle masovnog ubistva u Osnovnoj školi " Vladislav Ribnika" jedna strana država i služba su tražile da im predamo K.K, a ja sam odbio i razgovor na tu temu, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Protivnik sam teorija zavera, ali… »
Vučić o Ribnikaru i Duboni: Zlikovci su pobili našu decu, "dečaka ubicu" tražile strane službe

Vučić o Ribnikaru i Duboni: Zlikovci su pobili našu decu, "dečaka ubicu" tražile strane službe

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Dan posle, tačno dan posle Ribnikara, strane službe bezbednosti su tražile da im prepustimo dečaka ubicu, rekao je danas u Jutarnjem programu predsednik Srbije Aleksandar Vučić. - Zlikovci su pobili našu decu. Protivnik sam teorije… »

Vesti dana »