Povezane vesti

"Sutra kreće isplata uvećanih penzija!" Vučić: Imamo konstanto povećanje plata, Srbija ide napred

"Sutra kreće isplata uvećanih penzija!" Vučić: Imamo konstanto povećanje plata, Srbija ide napred

Blic pre 4 dana
- Mislim da smo mnogo teže pritiske uspeli da izdržimo, da sačuvamo Srbiju i da nam Srbija ide napred. Za mene je važno da danas kažem da kreće isplata za penzionere, sutra će jedna trećina onih penzionera koji na kućne adrese dobijaju penzije da… »
Vučić najavio: Sutra počinje isplata penzija, sve će biti isplaćeno do Badnjeg dana

Vučić najavio: Sutra počinje isplata penzija, sve će biti isplaćeno do Badnjeg dana

Kurir pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da sutra počinje isplata penzija. - Kreće isplata za penzionere, sutra će jedna trećina onih koji dobijaju na kućnu adresu da dobiju, a svi će do Badnjeg dana. To je 10,9 uvećane penzije, čestitam… »
Vučić: Sutra počinje isplata uvećanih penzija, do Badnjeg dana dobiće ih svi penzioneri

Vučić: Sutra počinje isplata uvećanih penzija, do Badnjeg dana dobiće ih svi penzioneri

RTS pre 4 dana
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da se nada da će država penzionerima, koji su ranije bili zapostavljani, uspeti u narednom periodu da približi penzije koliko god je moguće rastu plata. Vučić je najavio da će večeras u 19 sati imati… »
Vučić: Sutra kreće isplata uvećanih penzija, do Badnjeg dana dobiće svi penzioneri

Vučić: Sutra kreće isplata uvećanih penzija, do Badnjeg dana dobiće svi penzioneri

Euronews pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da sutra kreće isplata uvećanih decembarskih penzija i da će svi penzioneri do Badnjeg dana dobiti penzije veće za 10,9 odsto. "Za mene je važno da danas kažem da kreće isplata za penzionere, sutra… »
Vučić: Sutra kreće isplata uvećanih penzija, do Badnjeg dana dobiće je svi penzioneri

Vučić: Sutra kreće isplata uvećanih penzija, do Badnjeg dana dobiće je svi penzioneri

Telegraf pre 4 dana
Teme za vas. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da sutra kreće isplata uvećanih decembarskih penzija i da će svi penzioneri do Badnjeg dana dobiti penzije veće za 10,9 odsto. - Za mene je važno da danas kažem da kreće isplata za… »
Važne vesti za penzionere! Isplata uvećanih penzija počinje sutra: Evo kako da izračunate koliko će vam biti primanja

Važne vesti za penzionere! Isplata uvećanih penzija počinje sutra: Evo kako da izračunate koliko će vam biti primanja

Blic pre 4 dana
Isplata decembarskih uvećanih penzija počinje sutra. Svim penzionerima i korisnicima ostalih prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja (PIO), primanja će biti uvećana za 10,9 odsto. Preko tekućih računa 3. januara novac dobija penzioneri iz… »

Vesti dana »