Povezane vesti

"Sutra kreće isplata uvećanih penzija!" Vučić: Imamo konstanto povećanje plata, Srbija ide napred

"Sutra kreće isplata uvećanih penzija!" Vučić: Imamo konstanto povećanje plata, Srbija ide napred

Blic 02.01.2025
- Mislim da smo mnogo teže pritiske uspeli da izdržimo, da sačuvamo Srbiju i da nam Srbija ide napred. Za mene je važno da danas kažem da kreće isplata za penzionere, sutra će jedna trećina onih penzionera koji na kućne adrese dobijaju penzije da… »
Vučić najavio: Sutra počinje isplata penzija, sve će biti isplaćeno do Badnjeg dana

Vučić najavio: Sutra počinje isplata penzija, sve će biti isplaćeno do Badnjeg dana

Kurir 02.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da sutra počinje isplata penzija. - Kreće isplata za penzionere, sutra će jedna trećina onih koji dobijaju na kućnu adresu da dobiju, a svi će do Badnjeg dana. To je 10,9 uvećane penzije, čestitam… »
Vučić: Sutra počinje isplata uvećanih penzija, do Badnjeg dana dobiće ih svi penzioneri

Vučić: Sutra počinje isplata uvećanih penzija, do Badnjeg dana dobiće ih svi penzioneri

RTS 02.01.2025
Predsednik Aleksandar Vučić rekao je da se nada da će država penzionerima, koji su ranije bili zapostavljani, uspeti u narednom periodu da približi penzije koliko god je moguće rastu plata. Vučić je najavio da će večeras u 19 sati imati… »
Vučić: Sutra kreće isplata uvećanih penzija, do Badnjeg dana dobiće svi penzioneri

Vučić: Sutra kreće isplata uvećanih penzija, do Badnjeg dana dobiće svi penzioneri

Euronews 02.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da sutra kreće isplata uvećanih decembarskih penzija i da će svi penzioneri do Badnjeg dana dobiti penzije veće za 10,9 odsto. "Za mene je važno da danas kažem da kreće isplata za penzionere, sutra… »
Vučić: Sutra kreće isplata uvećanih penzija, do Badnjeg dana dobiće je svi penzioneri

Vučić: Sutra kreće isplata uvećanih penzija, do Badnjeg dana dobiće je svi penzioneri

Telegraf 02.01.2025
Teme za vas. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da sutra kreće isplata uvećanih decembarskih penzija i da će svi penzioneri do Badnjeg dana dobiti penzije veće za 10,9 odsto. - Za mene je važno da danas kažem da kreće isplata za… »
Važne vesti za penzionere! Isplata uvećanih penzija počinje sutra: Evo kako da izračunate koliko će vam biti primanja

Važne vesti za penzionere! Isplata uvećanih penzija počinje sutra: Evo kako da izračunate koliko će vam biti primanja

Blic 02.01.2025
Isplata decembarskih uvećanih penzija počinje sutra. Svim penzionerima i korisnicima ostalih prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja (PIO), primanja će biti uvećana za 10,9 odsto. Preko tekućih računa 3. januara novac dobija penzioneri iz… »

Vesti dana »