Повезане вести
"Сутра креће исплата увећаних пензија!" Вучић: Имамо константо повећање плата, Србија иде напред
Блиц 02.01.2025
- Мислим да смо много теже притиске успели да издржимо, да сачувамо Србију и да нам Србија иде напред. За мене је важно да данас кажем да креће исплата за пензионере, сутра ће једна трећина оних пензионера који на кућне адресе… »
Вучић најавио: Сутра почиње исплата пензија, све ће бити исплаћено до Бадњег дана
Курир 02.01.2025
Председник Србије Александар Вучић најавио је да сутра почиње исплата пензија. - Креће исплата за пензионере, сутра ће једна трећина оних који добијају на кућну адресу да добију, а сви ће до Бадњег дана. То је 10,9 увећане… »
Вучић: Сутра почиње исплата увећаних пензија, до Бадњег дана добиће их сви пензионери
РТС 02.01.2025
Председник Александар Вучић рекао је да се нада да ће држава пензионерима, који су раније били запостављани, успети у наредном периоду да приближи пензије колико год је могуће расту плата. Вучић је најавио да ће вечерас у 19… »
Вучић: Сутра креће исплата увећаних пензија, до Бадњег дана добиће сви пензионери
Еуроневс 02.01.2025
Председник Србије Александар Вучић најавио је да сутра креће исплата увећаних децембарских пензија и да ће сви пензионери до Бадњег дана добити пензије веће за 10,9 одсто. "За мене је важно да данас кажем да креће исплата за… »
Вучић: Сутра креће исплата увећаних пензија, до Бадњег дана добиће је сви пензионери
Телеграф 02.01.2025
Теме за вас. Председник Србије Александар Вучић најавио је да сутра креће исплата увећаних децембарских пензија и да ће сви пензионери до Бадњег дана добити пензије веће за 10,9 одсто. - За мене је важно да данас кажем да креће… »
Важне вести за пензионере! Исплата увећаних пензија почиње сутра: Ево како да израчунате колико ће вам бити примања
Блиц 02.01.2025
Исплата децембарских увећаних пензија почиње сутра. Свим пензионерима и корисницима осталих права из пензијског и инвалидског осигурања (ПИО), примања ће бити увећана за 10,9 одсто. Преко текућих рачуна 3. јануара новац добија… »
Вести дана »
Орбан у новом проблему: Мађарска тражи начине да заобиђе санкције САД руским нафтним компанијама, причао сам и са МОЛ-ом
Блиц пре 8 минутајош 23 повезане
Студенти из Новог Пазара заустављени на маршу — полицији понудили вазелин уместо отпора
Луфтика пре 31 минутајош 8 повезаних