Povezane vesti
Predsednik Vučić o studentima u blokadi: Ne zameram im ništa, beskrajno sam zahvalan većinskom delu koji ne blokira fakultete…
Kurir 02.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas govorio o mnogobrojnim aktuelnim temama, a jedna od njih je i pitanje studenata i blokada visokoobrazovnih ustanova koje su u toku. "Nemam šta da zamerim studentima u blokadi, još manje većinskom delu koji ne… »
Vučić jasan: Neće biti prelazne vlade! Osim mržnje koju gaje prema meni i sopstvenom narodu oni su svi izrazito antisrpski…
Kurir 02.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da prelazne vlade neće biti i da će u Srbiji vladati oni koji imaju većinu u Skupštini. - Tu nema dalje filozofije. To sam već rekao stotinu puta, u ovoj zemlji vladaće oni koji imaju većinu u… »
Vučić: Prelaznih vlada neće biti, vladaće oni koji budu imali većinu u Narodnoj skupštini
Telegraf 02.01.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da tragedije zloupotrebljavaju uvek najgori ljudi koji žele samopromociju i da dođu na vlast, a nikakvu pomoć i podršku nisu pružili porodicama stradalih. ''Mislim da su to ljudi i u… »
Vučić: ProGlas izrazito antisrpski orijentisan
Vreme 02.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da članovi inicijative ProGlas Miodrag Majić i Dragan Bjelogrlić „gaje mržnju prema njemu i sopstvenom narodu“. Inicijativu ProGlas karaketriše izrazito antisrpska orijentisanost i finansiranje iz… »
"Nije im pomogla ni tejlor svift": Vučić o Trampu, protestima i političkoj situaciji u zemlji: "Prelaznih vlada neće biti…
Blic 02.01.2025
Prelaznih vlada neće biti, to sam već rekao sto puta, u ovoj zemlji vladaće oni koji budu imali većinu u Narodnoj skupštini, odnosno oni koji suštinski, usklade sa principom narodnog suvereniteta, budu dobili podršku građana na izborima. I tu nema dalje… »
Vesti dana »
"(Ne) bojte se, i dalje smo tu": Održana protestna šetnja kroz centar Beograda, studenti poručili da je smena vlasti neminovna
Insajder pre 44 minutajoš 30 povezanih
"Iran ima rezerve za više od 200 nuklearnih bombi" Stiglo jezivo upozorenje iz Amerike, Iran preti Britaniji i Francuskoj, hitno se oglasio Makron: "Držimo vas na nišanu"
Blic pre 44 minutajoš 28 povezanih
Rusiji okreće leđa jedan od najvažnijih saveznika, u Kremlju besni: "To nije normalno..."
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih
Putnici s broda pogođenog zarazom stižu u karantin u svojim zemljama
Beta pre 20 minutajoš 86 povezanih