Povezane vesti
Predsednik Vučić o studentima u blokadi: Ne zameram im ništa, beskrajno sam zahvalan većinskom delu koji ne blokira…
Kurir pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas govorio o mnogobrojnim aktuelnim temama, a jedna od njih je i pitanje studenata i blokada visokoobrazovnih ustanova koje su u toku. "Nemam šta da zamerim studentima u blokadi, još manje većinskom delu koji… »
Vučić jasan: Neće biti prelazne vlade! Osim mržnje koju gaje prema meni i sopstvenom narodu oni su svi izrazito antisrpski…
Kurir pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da prelazne vlade neće biti i da će u Srbiji vladati oni koji imaju većinu u Skupštini. - Tu nema dalje filozofije. To sam već rekao stotinu puta, u ovoj zemlji vladaće oni koji imaju većinu u… »
Vučić: Prelaznih vlada neće biti, vladaće oni koji budu imali većinu u Narodnoj skupštini
Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da tragedije zloupotrebljavaju uvek najgori ljudi koji žele samopromociju i da dođu na vlast, a nikakvu pomoć i podršku nisu pružili porodicama stradalih. ''Mislim da su to ljudi i… »
Vučić: ProGlas izrazito antisrpski orijentisan
Vreme pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da članovi inicijative ProGlas Miodrag Majić i Dragan Bjelogrlić „gaje mržnju prema njemu i sopstvenom narodu“. Inicijativu ProGlas karaketriše izrazito antisrpska orijentisanost i finansiranje iz… »
"Nije im pomogla ni tejlor svift": Vučić o Trampu, protestima i političkoj situaciji u zemlji: "Prelaznih vlada neće biti…
Blic pre 4 dana
Prelaznih vlada neće biti, to sam već rekao sto puta, u ovoj zemlji vladaće oni koji budu imali većinu u Narodnoj skupštini, odnosno oni koji suštinski, usklade sa principom narodnog suvereniteta, budu dobili podršku građana na izborima. I tu nema… »
Vesti dana »
U ovom delu Srbije danas toplije za 36 stepeni nego juče: Evo kakvo nas vreme očekuje za Božić
Mondo pre 3 satajoš 29 povezanih
Siniša Mali o povećanju penzija: Isplata sledi svima do kraja dana, priloženi i podaci o rastu primanja u proteklih pet godina
Kurir pre 5 satijoš 25 povezanih
Pucnjava u kafani u Jagodini na badnje veče! Opsadno stanje, policija juri napadača: Više ljudi upucano (video)
Kurir pre 7 minutajoš 25 povezanih
Zlatni globus: Nagrade za "Brutalistu", Edrijena Brodija, Demi Mur i "Emiliju Perez"
Glas Amerike pre 4 satijoš 21 povezana