Povezane vesti
Predsednik Vučić o studentima u blokadi: Ne zameram im ništa, beskrajno sam zahvalan većinskom delu koji ne blokira…
Kurir 02.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas govorio o mnogobrojnim aktuelnim temama, a jedna od njih je i pitanje studenata i blokada visokoobrazovnih ustanova koje su u toku. "Nemam šta da zamerim studentima u blokadi, još manje većinskom delu koji… »
Vučić jasan: Neće biti prelazne vlade! Osim mržnje koju gaje prema meni i sopstvenom narodu oni su svi izrazito antisrpski…
Kurir 02.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da prelazne vlade neće biti i da će u Srbiji vladati oni koji imaju većinu u Skupštini. - Tu nema dalje filozofije. To sam već rekao stotinu puta, u ovoj zemlji vladaće oni koji imaju većinu u… »
Vučić: Prelaznih vlada neće biti, vladaće oni koji budu imali većinu u Narodnoj skupštini
Telegraf 02.01.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da tragedije zloupotrebljavaju uvek najgori ljudi koji žele samopromociju i da dođu na vlast, a nikakvu pomoć i podršku nisu pružili porodicama stradalih. ''Mislim da su to ljudi i… »
Vučić: ProGlas izrazito antisrpski orijentisan
Vreme 02.01.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da članovi inicijative ProGlas Miodrag Majić i Dragan Bjelogrlić „gaje mržnju prema njemu i sopstvenom narodu“. Inicijativu ProGlas karaketriše izrazito antisrpska orijentisanost i finansiranje iz… »
"Nije im pomogla ni tejlor svift": Vučić o Trampu, protestima i političkoj situaciji u zemlji: "Prelaznih vlada neće biti…
Blic 02.01.2025
Prelaznih vlada neće biti, to sam već rekao sto puta, u ovoj zemlji vladaće oni koji budu imali većinu u Narodnoj skupštini, odnosno oni koji suštinski, usklade sa principom narodnog suvereniteta, budu dobili podršku građana na izborima. I tu nema… »
Vesti dana »

Beogradski marš u finišu - na Terazijama svečani doček studenata iz cele Srbije
RTS pre 23 minutajoš 11 povezanih

Pokušao da pogura traktore parkirane oko Pionirskog parka, iz mnogih curi gorivo
RTV pre 35 minutajoš 62 povezane

Prva grupa studenata stigla na Terazije, Beograđani im pripremili doček: Blokiran Bulevar kralja Aleksandra, od Terazija do Slavije sve stoji (foto, video)
Blic pre 23 minutajoš 55 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 1 satjoš 35 povezanih