Повезане вести

Председник Вучић о студентима у блокади: Не замерам им ништа, бескрајно сам захвалан већинском делу који не блокира факултете…

Председник Вучић о студентима у блокади: Не замерам им ништа, бескрајно сам захвалан већинском делу који не блокира факултете…

Курир 02.01.2025
Председник Србије Александар Вучић је данас говорио о многобројним актуелним темама, а једна од њих је и питање студената и блокада високообразовних установа које су у току. "Немам шта да замерим студентима у блокади, још мање… »
Вучић јасан: Неће бити прелазне владе! Осим мржње коју гаје према мени и сопственом народу они су сви изразито антисрпски…

Вучић јасан: Неће бити прелазне владе! Осим мржње коју гаје према мени и сопственом народу они су сви изразито антисрпски…

Курир 02.01.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да прелазне владе неће бити и да ће у Србији владати они који имају већину у Скупштини. - Ту нема даље филозофије. То сам већ рекао стотину пута, у овој земљи владаће они који… »
Вучић: Прелазних влада неће бити, владаће они који буду имали већину у Народној скупштини

Вучић: Прелазних влада неће бити, владаће они који буду имали већину у Народној скупштини

Телеграф 02.01.2025
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да трагедије злоупотребљавају увек најгори људи који желе самопромоцију и да дођу на власт, а никакву помоћ и подршку нису пружили породицама страдалих… »
Вучић: ПроГлас изразито антисрпски оријентисан

Вучић: ПроГлас изразито антисрпски оријентисан

Време 02.01.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да чланови иницијативе ПроГлас Миодраг Мајић и Драган Бјелогрлић „гаје мржњу према њему и сопственом народу“. Иницијативу ПроГлас каракетрише изразито антисрпска оријентисаност и… »
"Није им помогла ни тејлор свифт": Вучић о Трампу, протестима и политичкој ситуацији у земљи: "Прелазних влада неће бити…

"Није им помогла ни тејлор свифт": Вучић о Трампу, протестима и политичкој ситуацији у земљи: "Прелазних влада неће бити…

Блиц 02.01.2025
Прелазних влада неће бити, то сам већ рекао сто пута, у овој земљи владаће они који буду имали већину у Народној скупштини, односно они који суштински, ускладе са принципом народног суверенитета, буду добили подршку грађана на… »

Вести дана »