Povezane vesti

Vučić: Večeras važan razgovor sa Amerikancima o energetici i nis-u

Vučić: Večeras važan razgovor sa Amerikancima o energetici i nis-u

Blic pre 4 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da će večeras u 19 sati imati razgovore sa Amerikancima o energetici i Naftnoj industriji Srbije. - Imam telefonski razgovor, to je konferencijski razgovor sa njima, večeras u 19 sati. Vezan je za energetiku i… »
Vučić: Večeras u 19 sati razgovaraću sa Amerikancima o energetici i NIS-u

Telegraf pre 4 dana
Teme za vas. Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da će večeras u 19 sati imati razgovore sa Amerikancima o energetici i Naftnoj industriji Srbije. - Imam telefonski razgovor, to je konferencijski razgovor sa njima, večeras u 19 sati. Vezan je za… »
Vučić o prekidu isporuke gasa preko Ukrajine: Da nismo uradili Balkanski tok, sada bismo se smrzavali, ne bismo imali struje

Vučić o prekidu isporuke gasa preko Ukrajine: Da nismo uradili Balkanski tok, sada bismo se smrzavali, ne bismo imali struje

Kurir pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da Srbija, nakon što je Rusija prekinula dotok gasa preko teritorije Ukrajine, ima dovoljne količine električne energije. - Zatvoren je gas za Moldaviju, sad se prebacuje okolnim zemljama, da oni… »

Euronews pre 4 dana
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da će večeras u 19 sati imati razgovore sa Amerikancima o energetici i Naftnoj industriji Srbije. "Imam telefonski razgovor, to je konferencijski razgovor sa njima, večeras u 19 sati. Vezan je za energetiku i… »
Vučić: Večeras telefonski razgovor o NIS sa američkom stranom

Vučić: Večeras telefonski razgovor o NIS sa američkom stranom

Danas pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će večeras u 19 časova imati telefonski, konferencijski razgovor sa američkom stranom o energetici. „Pomenuto mi je da će jedna od tema biti i Naftna industrija Srbije (NIS)“, rekao je Vučić za… »
Vučić: Zatvaranje gasovoda preko Ukrajine neće uticati na energetsku stabilnost Srbije

Vučić: Zatvaranje gasovoda preko Ukrajine neće uticati na energetsku stabilnost Srbije

Novi magazin pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas povodom zatvaranje gasovoda preko Ukrajine, kojim ruski gas stiže do evropskih zemalja, da se to neće odraziti na energetsku stabilnost Srbije. On je za TV Pink rekao da se sad vidi koliko je važno… »

Vesti dana »