Povezane vesti
Panda neće skorije! Situacija ne ide u prilog ambicijama za masovnu proizvodnju „grande pande“
Serbian News Media 02.01.2025
Početak serijske proizvodnje električnog automobila u Kragujevcu za privredu Srbije bi predstavljao neizmerno važan i dragocen novogodišnji poklon, smatraju stručnjaci. Ipak, kako upozoravaju, tokom 2024. godine start proizvodnje je najavljivan dva puta… »
Ekonomisti sumnjičavi: Situacija ne ide u prilog ambicijama za masovnu proizvodnju "grande pande"
Radio 021 02.01.2025
Početak serijske proizvodnje električnog automobila u Kragujevcu za privredu Srbije bi predstavljao neizmerno važan i dragocen novogodišnji poklon, smatraju stručnjaci. Ipak, kako upozoravaju, tokom 2024. godine start proizvodnje je najavljivan dva puta… »
Vesti dana »
„Ne možete ućutkati istinu“: Netanjahu u UN branio stavove Izraela dok su delegacije napuštale salu
Danas pre 7 satijoš 3 povezane
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 1 satjoš 1 povezana
Danas prava jesen: Evo gde će biti obilnih padavina, a otkrivamo gde se očekuje i sneg
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 4 satijoš 10 povezanih
RIK doneo rešenje o povlačenju liste Aleksića, Parandilovića i Ćute za izbore 25. oktobra
Blic pre 6 satijoš 4 povezane