Повезане вести

Украјина се спрема поновно успоставити дипломатске везе са Сиријом, каже Зеленски

Украјина се спрема поновно успоставити дипломатске везе са Сиријом, каже Зеленски

Слободна Европа 02.01.2025
Украјински предсједник Володимир Зеленски изјавио је да његова земља припрема планове за успоставу односа са Сиријом након посјете украјинског министра вањских послова Андрија Сибихе Дамаску. Делегација Кијева састала се 30… »
Зеленски: Украјина се спрема да поново успостави дипломатске односе са Сиријом

НИН 02.01.2025
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је данас да се Украјина спрема да поново успостави дипломатске односе са Сиријом. "Ми се спремамо да обновимо дипломатске односе са Сиријом и сарадњу у међународним… »

Вести онлине 02.01.2025
Украјински председник Владимир Зеленски изјавио је данас да се Украјина спрема да поново успостави дипломатске односе са Сиријом. – Ми се спремамо да обновимо дипломатске односе са Сиријом и сарадњу у међународним организацијама… »

Еуроневс 02.01.2025
Украјински председник Володимир Зеленски изјавио је данас да се Украјина спрема да поново успостави дипломатске односе са Сиријом. "Ми се спремамо да обновимо дипломатске односе са Сиријом и сарадњу у међународним… »

Вести дана »