Povezane vesti
Ukrajina se sprema ponovno uspostaviti diplomatske veze sa Sirijom, kaže Zelenski
Slobodna Evropa 02.01.2025
Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski izjavio je da njegova zemlja priprema planove za uspostavu odnosa sa Sirijom nakon posjete ukrajinskog ministra vanjskih poslova Andrija Sibihe Damasku. Delegacija Kijeva sastala se 30. decembra sa, de facto… »
Zelenski: Ukrajina se sprema da ponovo uspostavi diplomatske odnose sa Sirijom
NIN 02.01.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da se Ukrajina sprema da ponovo uspostavi diplomatske odnose sa Sirijom. "Mi se spremamo da obnovimo diplomatske odnose sa Sirijom i saradnju u međunarodnim organizacijama", rekao je Zelenski… »
Vesti online 02.01.2025
Ukrajinski predsednik Vladimir Zelenski izjavio je danas da se Ukrajina sprema da ponovo uspostavi diplomatske odnose sa Sirijom. – Mi se spremamo da obnovimo diplomatske odnose sa Sirijom i saradnju u međunarodnim organizacijama – rekao je Zelenski… »
Euronews 02.01.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da se Ukrajina sprema da ponovo uspostavi diplomatske odnose sa Sirijom. "Mi se spremamo da obnovimo diplomatske odnose sa Sirijom i saradnju u međunarodnim organizacijama", rekao je Zelenski… »
Vesti dana »
"Okupljamo volontere, aktiviste, poslanike..." Orban se ponovo oglasio nakon poraza na izborima u Mađarskoj i otkrio koji su sledeći koraci stranke: "Počinjemo!" (video)
Blic pre 40 minutajoš 41 povezana
Dubai zgromio Budućnost: Klub iz Emirata se vratio na prvo mesto u ABA ligi
Kurir pre 0 minutajoš 34 povezane
BLOG UŽIVO: Tramp pokrenuo pomorsku blokadu Irana; Zolfakari upozorava da nijedna luka neće biti bezbedna, Pakistan tvrdi da se primirje održava
Insajder pre 5 minutajoš 114 povezane
Zbog povratka građana sa odmora, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima
N1 Info pre 10 satijoš 22 povezane