Povezane vesti
"Krao sam jer smo bili beda": Pevača na romskoj svadbi "merkala" mlada, a sina upoznao kad je prišao da se slika s njim
Mondo 02.01.2025
Pevač Đovani Bajramović otkrio i da čeka osmo dete. Pevač Đovani Bajramović je već decenijama na javnoj sceni, a svojim turbulentnim životom je oduvek privlačio pažnju medija. Njegov put nije bio nimalo lak, a detinjstvo mu je bilo obeleženo borbom i… »
"Počeo sam da kradem, bili smo beda": Pevač bio u zatvoru, a danas zgrće milione na svadbama
Telegraf 02.01.2025
Preporučujemo. Pevač Đovani Bajramović u velikoj ispovesti govorio je o nemaštini, kriminalnim delima, ali i porocima koji su mu uništili život. Đovani je otkrio da je u detinjstvu bio jako siromašan zbog čega je počeo da krade. - U moje vreme je bila… »
Vesti dana »

Veliki protestni skup građana sinoć održan u Valjevu; zadržano 15 osoba
ObjektiVa pre 2 satajoš 58 povezanih

Upozorenja RHMZ-a na intenzivne pljuskove sa grmljavinom i gradom u zapadnoj Srbiji i Vojvodini
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 45 povezanih

Doček uz baklje za zlatne "orliće" u Beogradu: Čović dočekao prvake Evrope, Miličić i Pavlović sa sinovima
Mondo pre 15 minutajoš 25 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA - Vitkof: Putin prihvatio da SAD daju Kijevu "snažne bezbednosne garancije"; Zelenski: Trenutne linije fronta reba da budu osnova za pregovore
RTV pre 45 minutajoš 163 povezane

(BLOG) I večeras protesti: U kojim su gradovima najavljena okupljanja
N1 Info pre 5 minutajoš 10 povezanih