Povezane vesti
Italijanska novinarka spava na podu u iranskom zatvoru: Oglasili se očajni roditelji: Ima samo 2 ćebeta, a evo kako vrše…
Blic 02.01.2025
Italijanska novinarka Čečilija Sala, koju iranske vlasti drže u samici u ozloglašenom zatvoru Evin, nema dušek i spava na podu, a ima samo dva ćebeta, od kojih na jednom spava a drugo koristi za pokrivanje, izvestili su danas italijanski međi. Sala je o… »
Italijanska novinarka spava na podu u samici iranskog zatvora, ambasador u Rimu pozvan na razgovor
Euronews 02.01.2025
Italijanska novinarka Čečilija Sala, koju iranske vlasti drže u samici u ozloglašenom zatvoru Evin, nema dušek i spava na podu, a ima samo dva ćebeta, od kojih na jednom spava a drugo koristi za pokrivanje, izvestili su danas italijanski medji. Sala je o… »
Vesti dana »
Izbori u Sloveniji: Tesna pobeda stranke aktuelnog premijera na parlamentarnim izborima
Kurir pre 5 satijoš 5 povezanih
Eduar Filip ponovo izabran za gradonačelnika Avra, na putu ka predsedničkim izborima
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Vučić iznenada otputovao u Emirate: Sastao se sa šeikom Bin Zajedom: "Izrazio sam najoštriju osudu napada na UAE"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana
"Sve mi je jasno..." Zelenski besan, progovorio sa Floride: "Ali imam i dobru vest"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana